>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kolej na mnie...

panczas 117

panczas

Użytkownik
Teraz ja wam pokażę jak można się wzbogacić. Realny budżet, który posiadam to 6000 zł, dlatego ewentualne wtopy (oby ich nie było) nie wiążą się z żadnym wielkim ryzykiem.
Pozdrowienia ze Słupska.

panczas 117

panczas

Użytkownik
Czwartek, 28.07.2011
Liga Europa UEFA
Hapoel Tel Awiw - FC Vaduz (goście nie strzelą) - 1.53
Stawka: 400 PLN
Kurs: 1.53
Wygrana: 612 PLN✅
Bukmacher: bet365

panczas 117

panczas

Użytkownik
Piątek, 29.07.2011
Jupiler Pro League
OH Leuven - RSC Anderlecht
Typ: Anderlecht
Kurs: 1.53
Wygrana: 612 PLN⛔

panczas 117

panczas

Użytkownik
Sobota, 30.07.2011

Jupiler Pro League
KAA Gent - Cercle Brugge KSV

Typ: obie strzelą

Kurs: 1.80
Wygrana: 720 PLN⛔

panczas 117

panczas

Użytkownik
Nie idzie najlepiej, ale nie poddajemy się. Wytrwałość to podstawa.
Niedziela, 31.07.2011

Adeccoligaen
Ranheim - Strømmen IF

Typ: goście nie strzelą

Kurs: 2.50
Wygrana: 1000 PLN⛔

panczas 117

panczas

Użytkownik
Wczoraj jeszcze po meczu Ranheim będąc w stanie trochę nietrzeźwym odrobiłem nieco straty że jest tylko 200 zł na minusie, ale to szczegół. Podsumowania nie będę teraz robił bo nie ma sensu z czterech dni, zrobię je w sierpniu

teddyboys 19

teddyboys

Użytkownik
Wczoraj jeszcze po meczu Ranheim będąc w stanie trochę nietrzeźwym odrobiłem nieco straty że jest tylko 200 zł na minusie, ale to szczegół. Podsumowania nie będę teraz robił bo nie ma sensu z czterech dni, zrobię je w sierpniu
???? Szczerze powiem że granie na &quot;fazie&quot; jest bardzo ryzykowne lecz tez i opłacalne.Mój ostatni przykład to mecz Meksyk - USA w finale pucharu CONCACAF gdzie po &quot;małej&quot; imprezie wpadłem do domu i przelałem na buka ponad 2000 zł i całość przeznaczyłem na wygranie pucharu przez Meksyk.
Po 25 minutach wynik 0-2 i w alkoholowym amoku dostawiałem kolejno na live następne bramki Meksyku.All in co trafiłem na live.
Teraz jak ktoś mnie pyta jaki był mój najlepszy dzień w życiu.Odpowiadam to nie był dzień to była noc i opowiadam mu historię z Meksykiem ????
Oczywiście najlepszy dzień jeśli chodzi o bukamcherkę

Do góry Bottom