>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

kokosy robi KOKO$Y / Duża skuteczność, wysokie kursy głownie NBA oraz Piłka

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
kokosy robi KOKO$Y / Duża skuteczność, wysokie kursy, głownie NBA oraz Piłka Nożna
Witam wszystkich w dziale kupony ze statystykami, zdecydowałem się założyć swój temat w którym będę podawał czasami suche typy oraz analizy NBA tak jak było w odpowiednim dziale do tej pory. Z początkiem Nowego Roku zaczynam prowadzić statystyki, pierwsze 2 dni rozgrzewkowe.
W temacie obowiązuje zakaz pisania, będzie prowadzony czysto i przejrzyście! :]

Tak więc ruszamy! na dziś miały pójść OS w obu meczach: realu i psg, lecz tego pierwszego nie zdążyłem a już mamy 1-2...

▶ PSG - Inter
Typ: OS @ 1.83 ⛔
Buk: Bet365

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ New Orleans Pelicans - Phoenix Suns
Typ: Over 211.0 @ 1.90 ✅

Na dzisiejszą noc wybrałem jedno, a myślę konkretne spotkanie, ostatnimi dniami gdy było dużo typów skuteczność spadała, więc ograniczam się do samych konkretów. Przechodząc do dzisiejszego spotkania w którym New Orleans Pelicans podejmować będą u siebie Phoenix Suns, zdecydowałem się pograć Over 211.0 punktów w tym meczu. Gospodarze ostatnio notowali więcej underów niż overów, lecz grali z drużynami po pierwsze z silną obroną a po drugie z teoretycznie mocniejszymi. Dziś przyjeżdżają Słońca, którzy są widać w formie a grają falami, nie tak dawno seria 6 porażek, a teraz 6 zwycięstw z rzędu i okazja by dziś przedłużyć tą serie. Ostatnie 3 mecze Suns to zdobycze w granicach 120 punków, dziś liczę na podobną i Pelikany z Davisem powinni swoje dołożyć i będzie zielono.
Polecam :!:

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns
Typ: Under 213.5 @ 1.90 ⛔ WTF?

Witam wszystkich w nowym roku! :cool:
Jako pierwszy typ jaki wybrałem, to ostatnie spotkanie dzisiaj w NBA a zmierzą się Oklahoma City Thunder z Phoenix Suns. Wchodzę tutaj w Undera 213.5, wysoka linia i głównie dlatego, wczorajsza noc pokazała, że wyniki były wysokie lecz w kilku przypadkach gdzie linia była podobnie wysoka, nie została przekroczona. OKC u siebie w tym sezonie na wszystkie rozegrane 15 meczów, tylko raz przekroczyli 213.5 o 2 punkty, w meczu z Milwaukee było 114-101 dla Gospodarzy, nie liczę tutaj dogrywki w Portland. Dodam do tego, że Suns dzień po dniu, a w takich sytuacjach tylko dwukrotnie w tym sezonie przekraczali linie 200 a było to na samym początku z LA Clippers oraz Utah. Mnie to przekonuje, lubię korzystać na takich liniach przesadzonych.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
Witam, na dziś suche typy z Anglii, i jedziemy od początku na zielono ????

Stoke - Manchester United
▶ Typ: Under 1.5 (1 Połowa) @ 1.36 ⛔
West Ham - West Brom
▶ Typ: Over 6.5 (Suma RR Gospodarzy) @2.00 ⛔ 1RR w całym meczu haha...
@ 2.72

Stoke - Manchester United
▶ Typ: Under 0.5 (1 Połowa) @2.75 ⛔

Hull - Everton
▶ Typ: OS @1.85 ⛔

Newcastle - Burnley
▶ Typ: OS @1.80 ✅

POLECAM :!:

Jednak piłka nożna nie jest chyba moją najmocniejszą stroną... Czekam na NBA ???? POZDRO

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 5
Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies
▶ Typ: Memphis Grizzlies -4.0 @ 1.90 ⛔ 1 pkt...

Witam, dziś bardzo późno i wyjątkowo NBA bez analizy, brak sił :razz:

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 6
San Antonio Spurs - Washington Wizards
▶ Typ: San Antonio Spurs -5.5 @ 1.90 ✅

# 7
San Antonio Spurs - Washington Wizards
▶ Typ: San Antonio Spurs -3.0 (1 Połowa) @ 1.95 ⛔

Witam wszystkich, na dziś na pierwsze danie wybrałem spotkanie San Antonio Spurs którzy podejmować będą we własnej hali Washington Wizards. Wchodzę tutaj grubiej w Spurs, szukam tutaj przełamania gospodarzy i wypadało by w końcu wygrać kilka meczy z rzędu jak przystało na taką pociągnąć serie kilku zwycięstw bo ostatnio tego brakuje. Washington ma serię ciężkich wyjazdów najpierw Houston następnie Dallas i wczoraj Oklahoma, zmęczenie na pewno będzie większe po stronie gości ponieważ wczorajszej nocy polegli z OKC, natomiast Spurs 3 dni wolnego od ostatniego meczu to na pewno handicap dodatni dla Gospodarzy.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 8
Detroit Pistons - Sacramento Kings
▶ Detroit Pistons -1.5 (1 Kwarta) @ 2.02 ✅ ✅
Buk: Unibet

# 9
Detroit Pistons - Sacramento Kings
▶ Detroit Pistons -8.5 (1 Połowa) @ 3.60 ✅ ✅ ✅

I pięknie siadło, trochę późno wrzuciłem, ale może ktoś skorzystał ????

# 10
Phoenix Suns - Toronto Raptors
▶ Typ: Over 216.5 @ 1.90 ✅

Witam, dziś postanowiłem uderzyć w spotkanie Phoenix Suns z Toronto Raptors, celuję tutaj w Overa 216.5 punktów. Obie drużyny notują częściej wysokie wyniki niż te niższe, co oznacza, że ofensywy są w ostatnim czasie w formie i jeżeli spotykają się takie drużyny razem to suma może grubo przekroczyć nawet i 220 punktów bo co za problem dla Suns i Raptors rzucic po 110 115 punktów. Ostatnie wyniki potwierdzają moje słowa, dużo tracą i jeszcze więcej rzucają proste. Linia dość wysoka ale większe szanse mimo wszystko uważam ma Over niż Under.

# 11
Los Angeles Lakers - Indiana Pacers
▶ Typ: Over 201.5 @ 1.90 ⛔

Natomiast w Los Angeles Lakers z Indiana Pacers wchodzę również w Overa tym razem linia trochę niższa bo 201.5, decyduje się grać w tę stronę ponieważ przejrzałem ostanie wyniki LA Lakers i od 9 meczów i ten 9 był to mecz właśnie w Indianapolis, w którym rzucili łącznie 201 punktów, i późniejszych 8 meczach do dziś tylko raz linia 201 nie została tylko przekroczona o 2 punkty... Widać, że Los Angeles lubi grać szybko i sporo rzucać, Indiana do tego powinna się dostosować i swoje koło setki dołożyć.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 12
New Orleans Pelicans - Washington Wizards
▶ Typ: Over 101.5 (1 Połowa) @ 1.90 ⛔

Witam wszystkich, dziś uderzam w Overka 101 punktów w meczu New Orleans Pelicans z Washington Wizards, drużyna Gości dziś rozegra 5 mecz na wyjeździe pod rząd i tylko 1 zwycięstwo w pierwszym meczu w tej serii w Houston, w kolejnych 3 meczach zanotowali porażki kolejno od Dallas, Oklahomy oraz ostatnio od San Antonio, i w każdym z tych 3 spotkań linia 101.5 do przerwy została grubo przekroczona, widać że Wizards dobrze wchodzi w mecz, punktują dużo od początku ale w miarę upływu spotkania siły opadają i tempo gry spada. Pelikany ostatnio u siebie z Houston rzucili łącznie 101 punków do przerwy tyle, że Houston tylko 42. W poprzednim meczu natomiast u siebie z Phoenix linia również grubo przekroczona. Dziś liczę na to samo, nie mogę znaleźć buka w którym są wyższe alternatywne linie do przerwy na sumę punktów, bo można by kilka ciekawych typów wybrać każdej nocy...

# 13
Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks
▶ Over 209.5 @ 1.95 ⛔

# 14
Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks
▶ Over 221.5 @ 4.10 ⛔

Jako drugie i ostanie na dzisiaj spotkanie wybieram mecz pomiędzy Los Angeles Clippers a Atlanta Hawks, w którym widzi mi się jak nic Over i to gruby! Spotkają się jedne z najlepszych ofensyw tego sezonu a jak to już bywało w takich meczach tempo jest szybkie i potrafią wrzucić nawet po 240 punktów... Gospodarze u siebie średnio 106 rzucają, Goście na wyjazdach średnio prawie 104 punkty... a wiadomo, że z drużynami grającymi wolniej trafiają mniej, natomiast z grającymi i preferującymi szybsze tempo gry rzucają więcej, i dziś właśnie obie drużyny sądzę, że mogą sobie pozwolić na trochę szaleństwa w ofensywie. Ja wchodzę dodatkowo w maksymalnego Overka 221.5 punktów bo co to jest np 115-110 w takim meczu...

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 15
Atl. Madrid - Real Madrid
▶ Typ: Over 6.5 (Ilość Kartek) @ 1.75
✅
Villarreal - Real Sociedad
▶ Typ: Over 1.5 @ 1.25 ⛔ ????
@ 2.19

Ten dubelek na podwojenie wydaję się mieć bardzo duże szanse na powodzenie, atletico z realem w ostatnich 4 meczach między tymi drużynami za każdym razem przekraczali grubo tę linie, dziś musi być podobnie. Natomiast w meczu villarreal z sociedad na dwie bramki można liczyć spokojnie, tylko w jednym meczu, jeszcze w sierpniu z barceloną kibice na El Madrigal oglądali tylko jedną bramkę, od tamtej pory gospodarze rozegrali 12 spotkań u siebie i w każdym wpadły minimum dwie bramki, a tylko w dwóch meczach z realem i almeria były to dokładnie dwie bramki w pozostałych 10 meczach over 2.5, dla odważniejszych i szukających wyższego kursu w tym meczu też polecam ten OVER.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 16
Charlotte Hornets - New Orleans Pelicans
▶ Typ: New Orleans Pelicans -4.5 @ 1.90 ⛔

# 17
Charlotte Hornets - New Orleans Pelicans
▶ Typ: New Orleans Pelicans -4.5 (1 Połowa) @ 3.65 ✅ ✅ ✅

Witam wszystkich, przed nami piękna nocka bo aż 13 spotkań nas czeka w NBA. Jako pierwsze wybrałem mecz pomiędzy Charlotte Hornets a New Orleans Pelicans, idę tutaj w stronę Gości, którzy ostatnio przeplatają zwycięstwo porażką i tak już od 10 meczów. Dziś wypada wg tej przeplatanej serii zwycięstwo bo ostatnio porażka (zart z tym, że sugeruje się tym jak układają się mecze). Ale mimo to uważam, że Pelikany dadzą rade wygrać to spotkanie 5 punktami i wydaję mi się, że mecz od początku będzie na ich korzyć się układał, stąd też mój typ na 5 punktowe zwycięstwo do przerwy. Charlotte ostatnio 2 zwycięstwa na wyjazdach w Bostonie i Orlando, ale za to wcześniej seria 5 porażek pod rząd, z tego 3 zanotowali przed własną publicznością. Zaufam dziś Davisowi i spółce...

# 18
Cleveland Cavaliers - Houston Rockets
▶ Typ: Cleveland Cavaliers @ 3.20 ⛔

# 19
▶ Typ: Cleveland Cavaliers -3.5 @ 4.40 ⛔
Buk: William Hill

# 20
▶ Typ: Cleveland Cavaliers -2.5 (1 Połowa) @ 3.35 ⛔

W tym meczu idę czystko przeczuciem w stronę Cavs, mimo osłabień w składzie uważam, że mogą u siebie wygrać z grającym bardzo przeciętnie ostatnio Houston. Wejdzie będzie pięknie, nie wejdzie nie będę żałował... Nie takie rzeczy w NBA się dzieją ????

# 21
Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies
▶ Typ: Over 196.5 @ 1.92 ⛔

W meczu Atlanta Hawks z Memphis Grizzlies postanowiłem pograć Over 196.5 punktów, dlatego ponieważ obie drużyny w wyśmienitej formie ostatnimi dniami rzucają sporo więc wypada podtrzymać to co dobrze idzie i przynosi efekty w postaci zwycięstw. Memphis na ostatnie 7 meczów ba wyjazdach tylko raz nie przekroczyli dzisiejszej linii o 1 punkt, w meczu z Cavs polegli 105-91. Liczę tutaj na bardzo dobre widowisko i dużą ilość punktów, myślałem nad dodatkowym typem na większą sumę punktów, ale odpuszczam ostatecznie, za dużo meczów dziś jest i coś na pewno się wybierze jeszcze.

# 22
Denver Nuggets- Orlando Magic
▶ Typ: Over 200.5 @ 1.90 ⛔

# 23
Denver Nuggets - Orlando Magic
▶ Typ: Over 100.5 (1 Połowa) @ 1.90 ⛔

Kolejnym spotkaniem jakie wybrałem na dzisiejszą noc jest mecz pomiędzy Denver Nuggets a Orlando Magic. Uderzam tutaj w overa 200.5 ponieważ wydaje mi się linia 200 w meczu Denver trochę niska jak na możliwości tej drużyny. Orlando po 3 porażkach u siebie jadą do Denver wydaję się podtrzymać tę niechlubną serie, ale kto wie. Gospodarze sami są w stanie wrzucić rywalowi nawet te 110-115 punktów, a Orlando na pewno też coś od siebie dołożą.

# 24
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns
▶ Typ: Under 205.5 @ 3.80 ⛔ ????

W tym spotkaniu wszystko wskazuję na wysoką ilość punktów, bardzo wysoka linia bo aż 216.5 punktów. Ja natomiast uderzam w najniższego z możliwych Underów, mianowicie na Unibecie mamy próg 205.5 i ja go biorę, lubię obstawiać takie typy gdzie linia wysoka a często się zdarza, że spotkanie wcale nie przebiega jak przewidują buki, lecz całkiem inaczej i linia overa nie zostaje pokryta, w tym sezonie NBA miało już miejsce kilka takich sytuacji. Dziś czuję, że może być podobnie, Phoenix pewnie wrzucą ponad setkę, ale mogą zatrzymać Minnesote na granicy 90-95 punktów. Ja tam ryzykuję.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 27
Toronto Raptors - New Orleans Pelicans
▶ Typ: Over 203.5 @ 1.90 ⛔

# 28
Toronto Raptors - New Orleans Pelicans
▶ Typ: Over 98.0 (1 Połowa) @ 1.90 ⛔

Witam po kilku dniach przerwy, przyglądałem się z boku przez ten czas NBA, i kilka wyników było zaskoczeniami. Dziś wracam ze stawianiem i jako pierwsze spotkanie, które wziąłem pod lupę to spotkanie Toronto Raptors którzy u siebie będą podejmować New Orleans Pelicans. Wchodzę tutaj w Overa 203.5 w całym spotkaniu, oraz dodatkowo Over 98 punktów do przerwy. Goście na wyjazdach tracą w okolicach setki, Gospodarze natomiast u siebie zawsze groźni, ostatnio porażka z Atlantą więc teraz wypada wygrać, lecz łatwo nie będzie. Ja wchodzę w Overy.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 29
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves
▶ Typ: Over 110.5 (Suma punktów Oklahoma City Thunder) @ 1.90
Buk: Marathonbet

# 30
▶ Typ: Over 56.5 (1 Połowa - Suma punktów Oklahoma City Thunder) @ 1.90

# 31
▶ Typ: Over 23.0 (Suma punktów Westbrook, Russell) @ 1.90

Witam :!:
Na dziś przygotowałem wydaje mi się bomby w meczu Oklahoma City Thunder z Minnesota Timberwolves, gdzie ja w ten mecz wchodzę grubo dlaczego? a no dlatego, że OKC jeśli myśli a myśli na pewno o zajęciu miejsca w pierwszej ósemce, to takie spotkanie po dwóch ostatnich porażkach na wyjeździe po prostu muszą wygrać i zmieść rywala z parkietu. Minnesota grała wczoraj w Atlancie i doznali porażki 112-100 dodam do tego, że w pierwszej połowie dali sobie wrzucić 61 punktów! Ostatni mecz między tymi drużynami odbył się w Minnesocie i zwycięzcami z parkietu schodzili Goście czyli OKC pokonując dzisiejszego rywala 92-111, z tego w ostatniej kwarcie OKC rzucili tylko 18 punktów! Natomiast do przerwy narzucali aż 70 punktów! A by było tego mało to KD rozegrał tylko 28min ponieważ wracał po kontuzji dopiero. Russell w tym spotkaniu rzucił 34 punkty! Dziś obaj są w pełni sił i jestem pewien że pociągną OKC do okazałego zwycięstwa, a przy okazji narzucają dużo punktów. Ostatni mecz OKC u siebie to spotkanie z GSW i wygrana 127-115, jak widać linia 110 na Sumę punktów została przekroczona na luzie, wczoraj niby &quot;tylko&quot; 98 punktów z Cavs lecz miały miejsce duże przestoje w grze ze strony OKC. Lecę grubo w sumę punktów dzisiejszych Gospodarzy, oraz tak samo grubo na sumę OKC do przerwy, delikatniej natomiast spróbuję Russella na Over 23, lecz liczę na 3 DUUUUŻE plusiki jutro rano.
POLECAM :!: :!: :!:

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
REAKTYWACJA !!!
Nic dodać nic ująć... ???? Wracam ogrywać buki :cool:
Statystyki zacznę prowadzić od nowa, jak to przystało na nowy sezon...
Stawkowanie 1j-10j (1j=100 PLNów)

# 1
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Termalica
Typ: Jagiellonia Białystok @ 2.00 ✅
AKO: 2.00 / ST: 2j / EW: 4j ✅

Zacznę od tego, że moim zdaniem kursy na Jagę zawyżone, a spowodowane to wiadomo czym, czyli meczem w kwalifikacjach LE, z którymi to rozgrywkami Jagiellonia już się pożegnała, czas wygrać pierwszy mecz w sezonie, a okazja do tego można by powiedzieć wyborna, bo przyjeżdża beniaminek, który w pierwszej kolejce uległ Piastowi w Gliwicach 1-0. Gospodarze co prawda też zaliczyli porażkę w Kielcach 3-2, lecz skład nie był optymalny w tamtym spotkaniu, druga sprawa to wyniki Jagi przed własną publicznością, na wiosnę w Ekstraklasie ulegli tylko raz na samym początku też z Koroną, notując 2 remisy oraz 6 wygranych. Mnie osobiście podoba się ten typ, a kurs jeszcze bardziej, WCHODZĘ W TO!
# 2
Spotkanie: Legia Warszawa - Podbeskidzie
Typ: Under 2.5 @ 1.95 ⛔
AKO: 1.95 / ST: 2j / EW: 3.9j

Tutaj zdecydowanie krócej, Legia w gazie po przejściu do kolejnej rundy LE oraz po wygranej w pierwszej kolejce we Wrocławiu aż 4-1, pewnie i dziś wygra, lecz ja liczę na mało bramek dlaczego? a dlatego że, kibice Legii u siebie w ostatnich 10 spotkaniach tylko 2 razy oglądali 3 bramki a raz 4... 7 na 10 spotkań kończyło się niskim wynikiem, dziś liczę na podobne rozstrzygnięcie.​

Zysk/Strata: 0j (0PLN)

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 3
Spotkanie: Górnik Łęczna - Górnik Zabrze (1 Połowa)
Typ: Under 0.5 @ 2.60 ⛔
AKO: 2.60 / ST: 1j / EW: 2.6j

Na dziś wybrałem spotkanie Górnika z Łęcznej kontra Górnik z Zabrza, idę tutaj w stronę bezbramkowego remisu do przerwy ponieważ ostatnie wyniki sprzyjają temu rozwiązaniu, a ich bezpośrednie pojedynki z zeszłego sezonu również kończyły się wynikiem 0-0 do przerwy, SPRÓBUJE.​

Zysk/Strata: -1j (100PLN)

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 4
Spotkanie: Betis - Villarreal
Typ: Under 2.5 @ 1.79 ✅
AKO: 1.79 / ST: 2j / EW: 3.58j ✅

Witam, na zakończenie weekendu wybrałem spotkanie pomiędzy Betisem a Villarreal, w tym spotkaniu idę w stronę undera. Jest to pierwsza kolejka ligi i uważam, że beniaminek z Sevilli nie otworzy się przeciw co by nie patrzeć mocniejszemu przeciwnikowi, a i wyniki Villarreal z ostatniego sezonu na wyjazdach sprzyjają underowi, z ostatnich 8 spotkań w delegacji w lidze tylko jedno skończyło się więcej niż dwiema bramkami, 7 na 8 spotkań to Undery! Pobieram ten typ po niezłym kursie i liczę na wygraną. Polecam!
# 5
Spotkanie: Betis - Villarreal (RR - kto więcej)
Typ: Villarreal @ 2.37 ⛔
AKO: 2.37 / ST: 1j / EW: 2.37j

Kolejnym typem jest typ na rzuty rożne a konkretnie, która drużyna zdobędzie ich więcej, sądzę, że kurs 2.37 jest przesadzony. Goście są mocniejszą drużyną i oni tu będą prowadzić grę a co za tym idzie powinni mieć więcej cornerów, ten typ delikatniej, lecz też na niego bardzo liczę. Polecam!​
Zysk/Strata: -0.42j (42PLN)

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
Witam, dziś trochę inaczej spróbuje ugryźć buka, a konkretniej sprawdzę to co zaobserwowałem ostatnimi tygodniami a chodzi o rzuty rożne i ich duże ilości dla jednej z drużyn, stąd będą moje kombinacje typów, zobaczymy jak to wyjdzie. Wszystkie drużyna grają o odrobienie strat więc atakować trzeba, a co za tym idzie rożne się będą pojawiały.

# 6
Spotkanie: APOEL - FC Astana (RR - Kto pierwszy 5)
Typ: APOEL @ 1.44 ✅
AKO: 1.44 / ST: 4j / EW: 5.76j ✅

===============================================

# 7
Spotkanie: APOEL - FC Astana (RR - Kto pierwszy 7)
Typ: APOEL @ 2.10 ✅
AKO: 2.10 / ST: 2j / EW: 4.2j ✅

# 8
Spotkanie: APOEL - FC Astana (RR - Kto pierwszy 9)
Typ: APOEL @ 4.33 ✅
AKO: 4.33 / ST: 1j / EW: 4.33j ✅

# 9
Spotkanie: Leverkusen - Lazio (RR - Kto pierwszy 5)
Typ: Leverkusen @ 1.44 ✅
AKO: 1.44 / ST: 4j / EW: 5.76j ✅

# 10
Spotkanie: Leverkusen - Lazio (RR - Kto pierwszy 7)
Typ: Leverkusen @ 2.10 ✅
AKO: 2.10 / ST: 2j / EW: 4.2j ✅

# 11
Spotkanie: Partizan - BATE (RR - Suma BATE)
Typ: Over 3.5 @ 2.20 ⛔
AKO: 2.20 / ST: 3j / EW: 6.6j

Spodobało mi się to :cool: Niebawem kolejna porcja podobnych typów, brakło jednego rożnego BATE bo było by wyśmienicie ????​

Zysk/Strata: +7.83j (783PLN)

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
# 12
Spotkanie: Watford - Crystal Palace (RR - Crystal Palace)
Typ: Over 5.5 @ 2.10
AKO: 2.10 / ST: 3j / EW: 6.3j

Do góry Bottom