>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koko koko bukmacherka spoko ;)

reszka 2

reszka

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów ????
Śledzę to forum od bardzo dawna, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i spróbować swoich sił w tym dziale. Bukmacherką czynnie interesuję się od około 4 lat, doświadczenie posiadam dość duże, mam nadzieję iż pozwoli mi to na osiąganie coraz lepszych rezultatów w typowaniu. Dyscypliny którymi głównie się interesuję to koszykówka, tenis oraz piłka nożna. Na większych imprezach typu Igrzyska czy Liga Światowa pojawią się również typy z siatkówki. Zaczynam skromnie, 100 zł przelane na bet365, oby za jakiś czas kilka zer więcej widniało za tą jedynką ???? W miarę możliwości, będę starał się pisać analizy, jednak czas mi na to średnio pozwala, zobaczymy jak to wyjdzie ???? Nie mam nic przeciwko komentarzom, tak więc zapraszam do udzielania się w temacie. To chyba na tyle jeśli chodzi o wstęp, zabieram się do obstawiania ????

reszka 2

reszka

Użytkownik
#1 bet365
???? Janowicz - Gulbis 2 ⛔
???? Becker - Stepanek 2 ✅
ako : 2.14
stawka : 10 zł
zysk/strata : ⛔ 10
Brawo Jeżyk, zagrał na swoim poziomie czego nie można powiedzieć o Gulbisie. Z drugiej strony było to do przewidzenia, osobiście myślałem, że Gulbis nie przepuści takiej okazji żeby dojść w końcu dalej niż 2 runda, tym bardziej że to Wimbledon a w perspektywie dalej w 3 czekałby jeden z Niemców, spokojnie do ogrania. Teraz pozostaje kibicować Polakowi w meczu z Mayerem. Do boju Jeżyk ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
reszka 2

reszka

Użytkownik
#2 bet365
???? Kerber - Makarova 1 ✅
???? Verdasco - Zemlja +5.5 2 ✅
ako : 2.54
zysk/strata : ✅ 15.40

reszka 2

reszka

Użytkownik
#4 bet365
???? Lacko - Melzer over 3.5 seta ✅
???? Dimitrov - Baghdatis over 3.5 seta ZWROT
ako : 2.25
zysk/strata : ✅ 5
#5 bet365
???? Querrey - Raonic - 4.5 2
???? Tsonga - GGL DW 3:0 ⛔
???? Murray - Karlovic DW 3:0 ⛔
ako : 3.32
zysk/strata : ⛔ 10

reszka 2

reszka

Użytkownik
#7 bet365
???? Monaco - Troicki 1 ⛔
???? Malisse - Verdasco 1 ✅
???? Mayer - Janowicz 1 ✅
ako : 3.27
stawka : 12 zł
zysk/strata : ⛔ 12

reszka 2

reszka

Użytkownik
#8 bet365
???? Tsonga - Kohlschreiber 1 ✅
???? Federer - Youzhny 1 ✅
???? Murray - Ferrer 1 ✅
ako : 1.99
zysk/strata : ✅ 10
#9 bet 365
???? Djokovic -7.5 - Mayer 1 ✅
???? Murray - Ferrer over 39.5 ✅
ako : 2.79
zysk/strata : ✅ 17.90
#10 bet365
???? Murray - Ferrer DW 3:1 ✅
???? Tsonga - Kohlschreiber DW 3:0 ⛔
ako : 8.90
stawka : 4.43 zł
zysk/strata : ⛔ 4.43

reszka 2

reszka

Użytkownik
Udany dzień ???? Federer i Djoko planowo, cudowny mecz Murraya z Ferrerem. Murray zachował zimną krew w tie-break`u 2 seta, za co należy go pochwalić. Było również kilka kosmicznych zagrań Szkota, które podrywały publiczność, tworzącą znakomitą atmosferę. Jedyny minus dzisiejszego dnia to nietrafiony wynik meczu Tsongi. Francuz w drugim secie dał się 2 razy przełamać, łamiąc rywala tylko raz. Porównując dzisiejszą dyspozycję obu panów stawiam Andy`ego w roli faworyta. Myślę, że maksymalnie straci tam jednego seta. Murray jest dość cierpliwy w wymianach, czego nie można powiedzieć o Tsondze, który potężnymi uderzeniami najczęściej dąży do jak najszybszego zakończenia akcji. To będzie kluczem do przełamania podań Francuza. Obstawiam 3:1. W drugim półfinale zagra Federer z Djoko. Tutaj nie będę zbyt wiele pisał. Wszyscy zainteresowani znają niesamowitą wszechstronność Serba i powoli niestety przemijający już geniusz Szwajcara. Najprawdopodobniej stary mistrz będzie musiał uznac wyższość rywala. Tak mówi głowa, sercem jestem jednak za Rogerem, życzę mu jeszcze jednego zwycięstwa w Wimbledonie. Jeśli chodzi o typowanie to chwilowo się wstrzymam, pomyślę nad handicapami i overami gemowymi.

reszka 2

reszka

Użytkownik
#13 bet365
???? Bemelmans - Harrison DW 0:2
???? Rochus - Soeda 1
ako : 3.15
zysk/strata :

Do góry Bottom