>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kogo następnego ugryzie?, Luis Suarez.

M 13

maniek1906

Użytkownik
A co można powiedzieć? Jak dla mnie to jest tylko naciąganie kasy. Parę osób powie &quot; aa postawie za 2 zł na Gmocha,co mi szkodzi&quot;. I tych parę osób przerodzi się w parę tysięcy i STS zgarnie hajs za nic ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jak dla mnie to jest tylko naciąganie kasy.
Żadne naciąganie kasy. Nikt tego nie zagra, albo pojedyncze sztuki dla jaj celem wrzucenia na fejsa. Ale za to marketingowo świetna reklama i o to w tym głównie chodzi. Sami widzicie, że na forum już sie o tym pisze i mowi. Jest reklama ? Mowi sie o firmie ? Tak i tak. Cel osiągnięty. Parę serwisów jeszcze to pusci dla beczki na fejsie - nastąpia udostępnienia głupiego zakładu, który jest tak nierealny i głupi, że aż śmieszny. Typowy marketing.

M 13

maniek1906

Użytkownik
Żadne naciąganie kasy. Nikt tego nie zagra, albo pojedyncze sztuki dla jaj celem wrzucenia na fejsa. Ale za to marketingowo świetna reklama i o to w tym głównie chodzi. Sami widzicie, że na forum już sie o tym pisze i mowi. Jest reklama ? Mowi sie o firmie ? Tak i tak. Cel osiągnięty. Parę serwisów jeszcze to pusci dla beczki na fejsie - nastąpia udostępnienia głupiego zakładu, który jest tak nierealny i głupi, że aż śmieszny. Typowy marketing.
Z tym się zgodzę,ale znajdą się ludzie,którzy to zagrają i STS także na tym zarobi i na pewno nie będą to pojedyncze sztuki.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
ale znajdą się ludzie,którzy to zagrają i STS także na tym zarobi i na pewno nie będą to pojedyncze sztuki.
STS naprawdę zarabia na czym innym niż marketingowe zakłady. Główny cel tego jest reklama i zdania osobiście nie zmienię. Nie wiem ile takich zakładów zostanie pogranych ale nie sądzę, że tysiące. Może setki, ale to też i tak raczej za dużo. I pewnie za symboliczne kwoty 2-3 zł.

Do góry Bottom