26 viato Użytkownik Kwiecień 30, 2019 #1 *** WAŻNE *** Temat prowadzę przede wszystkim dla siebie, w ramach pamiętnika. Jeżeli ktoś chce korzystać z typów - droga wolna, jednakże nie namawiam
*** WAŻNE *** Temat prowadzę przede wszystkim dla siebie, w ramach pamiętnika. Jeżeli ktoś chce korzystać z typów - droga wolna, jednakże nie namawiam
26 viato Użytkownik Kwiecień 30, 2019 #2 Kupon #1 CSKA 1948 - PFC NESEBAR (Bułgaria) TYP: CSKA 1948 @1.22 AB ARGIR - VIKINGUR GOTA (Wyspy Owcze) TYP: VIKINGUR GOTA @1.85 PORTSMOUTH FC - PETERBOROUGH UNITED TYP: PORTSMOUTH FC @1.60 AKO @3.61 Stawka: 50zł (Przepraszam, zapomniałem aktualizować stawkę, przed meczem CSKA, jak już mówiłem, temat jest głównie dla mnie, więc nie robię tego aby zaimponować).
Kupon #1 CSKA 1948 - PFC NESEBAR (Bułgaria) TYP: CSKA 1948 @1.22 AB ARGIR - VIKINGUR GOTA (Wyspy Owcze) TYP: VIKINGUR GOTA @1.85 PORTSMOUTH FC - PETERBOROUGH UNITED TYP: PORTSMOUTH FC @1.60 AKO @3.61 Stawka: 50zł (Przepraszam, zapomniałem aktualizować stawkę, przed meczem CSKA, jak już mówiłem, temat jest głównie dla mnie, więc nie robię tego aby zaimponować).