>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kobitki okiem vascoten'a

V 0

vascoten

Użytkownik
Październik mecz 1

ITF Joue Les Tours Kwalifikacje 07.10.2013 12:30
Marta Domachowska - Oceane Dodin

Kursowi jaki wystawiony jest na win Marty nadziwić się nie mogę, jest on tak śmiesznie mały, że z góry warto postawić w drugą stronę. Choć za &quot;dwójeczką&quot; w tym meczu jest jeszcze parę ciekawszych argumentów. Nasza rodaczka niestety cieniuje, w pierwszej rundzie kwali pokonała naprawdę anonimową Razafindranaly, w drugiej wygrała loterię z clay&#39;ową Gonclaves, wyniki obu meczy nie przekonują, widać chimeryczność Marty. Dodin natomiast to zupełnie co innego, nie ma jeszcze 17 lat, a w tym sezonie bilans bardzo przyjemny. Tu w pierwszej rundzie po walce ograła przesolidną De Bernardi, a w drugiej niemalże zgwałciła Orlovą, oddając jej dwa gemy i ani razu nie dając nawet szansy na przełamanie. Młoda Dodin powinna być w gazie po takich meczach i musi powalczyć o udział w turnieju głównym, a szanse na to ma niemałe, a na pewno większe niż wskazują na to kursy.

Oceane Dodin wygra pierwszy set @3,25 za 20,00zł
Oceane Dodin wygra mecz @4,00 za 15,00zł
Oceane Dodin wygra 2-0 @6,00 za 9,00zł
Oceane Dodin wygra 2-1 @ 8,00 za 6,42zł
Marta Domachowska wygra 2-1 @3,75 za 16,36

V 0

vascoten

Użytkownik
Październik mecz 2

ITF Marathon Kwalifikacje 07.10.2013 10:30
Irini Papageorgiou - Grace Maleka Mpassy-Nzoumba

Sprawa jest tu prosta, pojedynek średniaczki z zawodniczką wręcz mega beznadziejną. Greczynka w poprzedniej rundzie wsadziła rower swojej słabej rywalce, Niemka natomiast stoczyła długi i ciężki bój z tragiczną Ormazabal-Oregui. Czas spędzony na korcie oraz dużo mniejsze umiejętności powinny zaowocaować porażką Mpassy-Nzoumby w dwóch setach.

Irini Papageorgiou wygra 2-0 @2,10 za 40,90zł

V 0

vascoten

Użytkownik
Październik mecz 3

ITF Sant Cugat 07.10.2013 12:30
Paula Badosa - Pemra Ozgen

Spotkanie obstawiłem wczesnym rankiem, jednak nie ładowała mi się witryna forum, stąd dodaję te propozycje kiedy już jestem na nogach. Pemra to oczywiście doświadczona i solidna zawodniczka, ale w tym meczu bukmacherzy dokonali przesadnie wysokiej oceny jej szans, gdzie kurs 7,50 na zwycięstwo młodej hiszpańskiej burzy? Badosa świetnie pokazała się w minionym tygodniu w Vallduxo odprawiając między innymi Casciono i Perę. Gram tu także przeciwko Ozgen, która wraca z szybkich nawierzchni, na mączce nie grała od końcówki czerwca. Paula ma duże szanse, aby powalczyć, a sam mecz może być naprawdę na styku

Paula Badosa wygra pierwszy set @5,50 za 10,00zł
Paula Badosa wygra mecz @7,50 za 6,92zł
Paula Badosa wygra 2-0 @12,00 za 4,08zł
Paula Badosa wygra 2-1 @ 15,00 za 3,22zł
Pemra Ozgen wygra 2-1 @4,50 za 12,86zł

Do góry Bottom