>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kobiety w bukmacherce mają gorzej.

Status
Zamknięty.
K 0

klaudia3d

Użytkownik
Hej wszystkim ;)

Jestem nowa na forum, chciałabym się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Co sądzicie o kobietach obstawiających mecze, czy to na prawdę jest taka rzadkość ? Dlaczego kobiety zawsze mają gorzej, opiszę tutaj może moje przygody z różnymi z firm bukmacherskich. Wiadomo jak się nic nie wygrywa to nie robią problemów, ale jeśli już uda się oskubać buka na nie małą stawkę wynajdują przeróżne niestworzone rzeczy, w tobecie np, wysłanie dowodu, wyciągów z rachunku nie wystarczyło, zadzwonił do mnie pewien Pan i przeprowadził ze mną około 30 minutową rozmowę ! Zaczął wypytywać o wszystko, o wszystkie dyscypliny sportu, o moje ulubione drużyny, najczęściej obstawiane zakłady , co to jest handicap europejski a co azjatycki, under,over, o kwotę i mecze jakie postawiłam na pierwszym i ostatnim zakładzie, matko to było wieki temu , mam to wszystko pamiętać na pamięć ? Jestem przekonana że 99% kont założonych na kobiety przechodzi to samo, po czym mężczyźni wysyłają tylko skan dowodu i oczekują na wpłatę na konto, a może my nie mamy na to czasu ?

Teraz przechodzę to samo z Betssonem, wpłaciłam przez money z cioci konta, i oczywiście już się przyczepili. Skorzystałam z bonusu 400 bez ryzyka, po przegraniu musiałam obrócić to po kursie 1.5 lub wyższym, trochę pograłam chciałam wypłacić sobie 600zł, to nagle dokumenty były niewyraźne, wysyłałam je kilka razy dopiero ( najmniej wyraźne dla mnie ) zostało zaakceptowane.... Potem przyczepili się do konta, że niby wypłata jest nie na moje nazwisko, to prawdą chciałam wypłacić sobie na konto cioci które po prostu było w tym samym banku bo potrzebowałam kasy dość szybko. Odpuściłam temat, grałam dalej, szło mi całkiem dobrze, postanowiłam więc wypłacić gotówkę już na swoje konto, no i otrzymałam wiadomość że konto zostało zablokowane ponieważ nie przeszło weryfikacji, muszę skontaktować się z działem obsługi aby przeprowadzić nową weryfikację telefoniczną.... Nie ma końca ;( A co wy o tym wszystkim myślicie ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Gram kilka lat u bukmacherów internetowych, wiele razy korzystałem ze Skrilla itd. Wniosek? Nigdy nie miałem żadnych problemów z bukmacherami, począwszy od wypłat, kończąc na wpłatach. Co lepsze nigdy nie musiałem wysyłać jakiś rachunków za prąd, skanów dowodu (oprócz betfair). Jak się czyta i przede wszystkim zna regulamin, jest się uczciwym wobec bukmachera to się nie ma z nimi problemów.
Ale jak się zakłada konto na siebie, wpłaca od cioci, wypłaca na ciocię to później nie dziwcie, że bukmacherzy blokują Wam konto. Regulamin jest jasny, firmy bukmacherskie to nie instytucje charytatywne ani grono debilów którzy będą wierzyli (nawet w przypadku rzeczywistego oszusta) w wpłaty od ciotek, stryjków, wujków z Bangladeszu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Parodia...
Wiesz czemu masz problemy?
Bo zakładasz multikonta na kobiety. Tak samo jak teraz założyłeś multikonto na forum - na poprzednim byłeś facetem. Skoro zakładasz multikonta i płaczesz na forum to robisz tak samo u bukmacherów.
To o tym wszystkim myślę i zamykam temat multikontowca.
Ludzie nie traktujcie bukmacherów jak debili. Chcecie ich oszukiwać ale jak was złapią to płacz na forum - żenada.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom