>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klopot z Betwize

B 0

bono0805

Użytkownik
  • witam wiem ze to nie ten dzial ale niewiem gdzie gzie napisac aby rozwiazac ten problem wiec prosze o wyrozumialosc moderatora i nie usuwanie watku.Otoz staram sie wyplacic pieniadze z betwize ale caly czas cofaja mi wyplate wysylalalem im juz skany dokumentow kilka razy pisalem do supportu ale nadal nie rozwiazalem tego problemu przysylaja mi non stop jakies wiadomosci z kturych nic nie rozumiem korzystalem z tlumaczy elektronicznego ale po przetlumaczeniu nic z tego niewiem wiec jesli ktos bylby tak mily i moglby to dokladnie przetlumaczyc bylbym bardzo wdzieczny z gory dziekuje oto ten tekst o ktury mi chodzi ???? ear Marek,
    Thank you for your support at Betwize.com
    Please note that the pending withdrawal for the amount of €25.70 has been rolled back to your account because the turnover has not yet been met for the initial Bet Bonus. After agreeing to the terms and accepting the Bet bonus you do need to turn over the deposit X 50 after which you will be automatically credited with the bonus and it will then be withdrawable.
    As a general rule and stated in our terms we generally forfeit bonus once a withdrawal is made when the bonus has not yet been wagered upon. If at any time you wish to find out your wagering before attempting to withdraw you are more than welcome to contact support and query it.
    Please let me know if there is anything else I can assist you with.
    Regards
    Payments Department
    www.betwize.com

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
z tego co ja rozumiem to mam jeszcze cos obrocic ale dokladnie nie wiem ile...Cos pisze razy 50...Inaczej nie mozesz wyplacic.Aha i pisza ze moga ci anulowac premie w dowolnej chwili jesli tego chcesz....
Oto tlumaczenie jakie dostalem od google:
Zwróć uwagę, że do czasu wycofania na kwotę € 25.70 zostało przywrócone do Twojego konta, ponieważ obroty nie zostały jeszcze spełnione w odniesieniu do początkowego zakładu Bonus. Po uzgodnieniu warunków i zaakceptowaniu bonus zakłady trzeba zrobić, aby odwrócić złożenia X 50, po którym zostanie automatycznie zasilone z bonusem i zostanie ona wysuwnej.
Co do zasady i wskazane w naszych warunkach na ogół traci bonus po wycofaniu się, gdy premia nie została jeszcze postawiona na. Jeśli w dowolnym momencie chcesz dowiedzieć się zakłady przed przystąpieniem do wycofania jesteś bardziej niż mile widziane, aby skontaktować się z obsługą i zapytanie go.
Proszę dać mi znać, czy jest coś jeszcze mogę pomóc.

B 0

bono0805

Użytkownik
betwize
dzieki za odpowiedz no wlasnie oni pisza ze mam do zrobienia obrot 50 razy tylko niewiem o co im chodzi z tym obrotem bo ja wplacilem tam 25 euro i mial byc obrot 10 razy i ja ten obrot wykonalem juz i nagralem tam 84 euro a teraz jak zlecam wyplate to caly czas mi ja cofaja i pisza cos o obrocie 50 razy wiec niewiem juz o co chodzi

Do góry Bottom