>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilku królów strzelców

G 0

ggg-funk

Użytkownik
Witam,
Przed Euro wytypowałem Balotellego jako króla strzelców. Jaka jest sytuacja pewnie każdy wie, ale dla pewności przypomnę: jest 6 piłkarzy, którzy zdobyli po 3 bramki (Alan Dzagojew, Cristiano Ronaldo, Mario Balotelli, Mario Mandżukić, Mario Gomez i Fernando Torres). Jednak to Torres ma najlepszą sytuację, bo spędził najmniej minut na boisku oraz ma na koncie asystę.
Teraz pytanie, co w takich sytuacjach robi Fortuna? Moja ewentualna wygrana wynosiła 65zł, oczywiście nie liczę że tyle mi wypłacą, lecz czy mam szansę na wygranie jakiejkolwiek sumy? Czy Fortuna uzna że królem strzelców został wyłącznie Torres czy może podzieli to jakoś na 6 zawodników?
Wiem, najłatwiej byłoby pójść tam z kuponem i się zapytać, lecz do najbliższego punktu mam kilka dobrych km i jeśli mam wrócić z niczym to wolę jednak najpierw zapytać was o zdanie.
Pozdrawiam.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
na stronie głównej po prawej masz &#39;kontrole kuponu&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +1
galaktyczny 7

galaktyczny

Użytkownik
Fortuna podzieliła i wcześniej się dowiadywałem, bo miałem Ronaldo zagranego po dwóch meczach i kursie 54 ???? Torres wygrał złotego buta Euro, bo miał najlepszy stosunek bramek do rozegranych minut, a królów strzelców jest 6.

G 0

ggg-funk

Użytkownik
Aha, dzięki.
Możesz mi jeszcze powiedzieć dokładnie, ile pieniędzy moge oczekiwać? Całkowity kurs wynosi 25.00, stawka: 3.00, EWK: 66.00
dzieli się 66 zł na 6? czy jakoś inaczej?

galaktyczny 7

galaktyczny

Użytkownik
Nie wiem jak oni to policzyli. Zagrałem na Ronaldo po kursie 53 policzyli mi po kursie 26,5. Wygrałem za 5zł minus podatek 4,7*26,5=124,55. Więc jakoś nie mogę się doliczyć jak oni do obliczyli. Bo jakby zysk z króla strzelców na Ronaldo podzielili na 6 to wyszłoby 41,51zł.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 0

ggg-funk

Użytkownik
Kurs zmalał z 25.00 do 12.50 i EWK wyszło mi 33 zł

wow aż tyle? extra ;D

edit: jeszcze takie pytanko, ile czasu mam na odbiór wygranej?

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
§20.
Zajęcie tego samego miejsca przez zawodnika lub zespół.
1. W przypadku równoczesnego zwycięstwa lub zajęcia przez dwóch lub więcej startujących tego samego miejsca, które dla zakładu jest decydujące, kurs na to zdarzenie zostaje obniżony do połowy zarówno w zakładach Solo, jak i w zakładach AKO.
2. W przypadku zakładów AKO zasada, o której mowa w ust. 1 powyżej, może być zastosowana wielokrotnie, tzn. obniża się do połowy kurs na każde zdarzenie, w którym zwyciężyło lub zajęło to samo miejsce dwóch lub więcej startujących.
Jeżeli chodzi o króla strzelców to zgodnie z oficjalnymi wynikami tych królów było szęściu. Ta klasyfikacja z asystami i ilością minut na boisku to klasyfikacja Adidasa do Złotego Buta a to zupełnie coś innego.
;)

Do góry Bottom