>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kilka rzeczy do wyjaśnienia

E 0

ExuU

Użytkownik
Mam kilka pytań odnośnie zakładów. Oczywiście dotyczy piłki nożnej
Otóż zacznę od początku - jestem bardzo dobrym matematykiem i niedawno zacząłem obstawiać mecze jednak mimo bardzo dokładnych analiz niektóre mecze nie wchodzą.
1 pytanie - jakie mogą być powody przez które drużyna która ma teoretycznie przewagę przegrywa mecz?
2 pytanie - co trzeba brać pod uwagę podczas analizy meczu aby analiza wyszła jak najdokładniejsza? może po prostu o czymś zapominam
3 pytanie - chciałbym prosić o jakies linki do stron internetowych ze statystykami drużyn, zawodników itd oraz aktualne kontuzje aby wiedzieć kto nie zagra
4 pytanie - zna ktoś jeszcze jakąś stronkę ze statystykami która pokazuje jakieś oceny lub forme danego zawodnika tak jak np sofascore?

z góry dzięki za podpowiedzi
zieloności

D 0

drzewko

Użytkownik
Wiesz, nie wszystko da się obliczyć. Nie ma wzoru, który opisałby czemu zawodnik nie strzelił na pustą bramkę. Może to być pech, kępka trawy, a może też być brak koncentracji, bo siostra ojca złapała covid i nie wiadomo co z nią będzie, bo ma 70 lat. To jest tylko sport, a mecz to zbiór zdarzeń losowych. Co do okrojonych statystyk ja zerkam zwyczajnie na apkę livescore

Do góry Bottom