>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka rad dla świeżaka

R 0

roberto5455

Użytkownik
Witam, od kilku dni bawie się w obstawianie meczy głównie aku na male kwoty typu 5zł, na 5 meczy powiedzmy. ogolnie jestem na 0 narazie. wplacilem 40zł, doszedłem nawet do 100 ale ta chwilowa euforia+ dzisiejszy remis luxemburgu i spowrotem 40zł. Jak powinienem zzacząc grac (jakie rodzaje zakladów, aku z 2-3 zakladow czy jednak ryzykowac, amoze single) zeby coś ugrac.

Z góry dzieki za wszelkie wskazówki

V 256

vernix

Użytkownik
Ja osobiście gram single, ewentualnie double tak żeby AKO nie było mniejsze niż 2.0 . Da radę wyjść na swoje.
A tak ogólnie to graj za 1/10, 1/5 tego co masz na koncie, bo wiadomo zdarzają się niespodzianki i szkoda by było przegrać wszystko na jednym meczu ????

R 0

roberto5455

Użytkownik
chyba zaczne ten system pietnastkowy. wydaje sie calkiem logiczny. mysle ze poniosla mnie chec szybkiej wygranej przez co stracilem troche. teraz chyba bede grał tak jak ty. single i ako tak zeby bylo troche wiecej niz 2.

narazie postawilem 8zł na betis z handi -1. kurs calkiem niezly bo 2,75 zobaczymy co z tego wyjdzie.

jak macie jakies wskazowki co do gry to smialo pisac. bede bardzo wdzieczny

A 0

amazon

Użytkownik
Podobnie jak kolega polecałbym gre jedynie singli lub czasem doble ale to kurs +/- 2.0 i moim zdaniem nie wyższy.Przy kwocie 40 zł grałbym po 5 zł na każdy typ/kupon.Gdybym doszedł do kwoty 60 zł stawkę zmieniłbym na 7 zł, przy banku 80 zł starałbym się już grać za 10 zł na każdy typ.
Moim zdaniem nie ma co główkować dłużej tylko czas na grę ;-)

Do góry Bottom