>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytan

marcin8509 0

marcin8509

Użytkownik
witam mam pare pytan jesli ktos bylby chetny mi pomoc to z gory dziekuje, wiec:

nie mam konta bankowego i chcialbym wplacic pieniadze przez poczte ( z tego co tu czytalem jest to mozliwe) w przypadku wyplaty oczywiscie bym musial zalozyc konto ale mam pytanie czy ktos juz wyplacal kase po wplacie przez poczte bo czytalem ze niektorzy mieli problemy z wyplata, a mianowice wyplata byla tylko na konto z ktorego nastapila wplata

czy expekt rzada skanu dowodu osobistego??

czy zabezpieczenia na stronce expektu sa dobre (mianowice boje sie o jakies wirusy itd a mam ich duzo ze ktos moze mi ukrasc konto)

czy dobrze rozumie ze do zagrania w expekcie potrzebne jest zalogowanie, wplacenie kasy i to wszystko (nie potrzebna jakis dodatkowych dokumentow skanow itd??)

czy sa jacys inni bukmacherzy ktorzy akceptuja przelew pocztowy bo z tego co czytalem to np gamebookers takeij opcji nie przewiduje

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
BAW, BAH na 100% uznaja wplaty przelewem pocztowym. Expekt raczej nie wymaga skanów. Zabezpieczenia sa dobre, bo jak byly zle ludzie by tam nie grali

marcin8509 0

marcin8509

Użytkownik
aha a czy przy wyplacie rzadaja skanu dowodu osobistego???
i jaki wedlug ciebie bukmacher jest najlpeszy baw bah czy expekt??? (wiem ze sa gusta i gusciki ale chce zasiegnac opini)

michal7 0

michal7

Użytkownik
czy dobrze rozumie ze do zagrania w Expekcie potrzebne jest zalogowanie, wplacenie kasy i to wszystko (nie potrzebna jakis dodatkowych dokumentow skanow itd??)
Tak. Zakładasz konto, przelewasz kase, logujesz się i grasz.

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
ja mam z tym bukiem problem...wpalcilem kase do 28 i do dziś nie dali mi bonusu i nie dodywają sie ani po polsku ani po angielsku!!!

zebedebe 0

zebedebe

Użytkownik
ja mam z tym bukiem problem...wpalcilem kase do 28 i do dziś nie dali mi bonusu i nie dodywają sie ani po polsku ani po angielsku!!!
musisz napisac do supportu wysokosc wplaty i wszystko powinno byc dobrze. Wplacalem niedawno pieniazki i bylo bez problemowo wszsystko zalatwione. Polski support.

Do góry Bottom