>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kilka pytan od laika.

Status
Zamknięty.
W 0

widney

Użytkownik
Witam, postanowiłem zajac sie bukmacherstwem poniewaz stwierdzilem ze w moim codziennym zyciu brakuje troche stresu i adrenaliny ????
Mam kilka pytan, czytalem poradniki ale nie znalazlem odpowiedzi na te pytania
Jesli obstawie u buka ( w moim przypadku bwin) zaklad na 5 meczy za 100zl to jesli ktorys mecz nie wejdze to trace wszystko czy wygrywam cos ?
Dlaczego nie wypada obstawiac np 12 meczy w jednym zakładzie. (To moze sie tyczyc do 1 pytania)
No i ostatnie znacie mzoe jakies aktualne tabele do piłki noznej ????

Edit:
Co mam wpisac w polu danych adresowych jesli nie mam ulicy ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Witam, postanowiłem zajac sie bukmacherstwem poniewaz stwierdzilem ze w moim codziennym zyciu brakuje troche stresu i adrenaliny ????
Mam kilka pytan, czytalem poradniki ale nie znalazlem odpowiedzi na te pytania
Jesli obstawie u buka ( w moim przypadku bwin) zaklad na 5 meczy za 100zl to jesli ktorys mecz nie wejdze to trace wszystko czy wygrywam cos ?
Dlaczego nie wypada obstawiac np 12 meczy w jednym zakładzie. (To moze sie tyczyc do 1 pytania)
No i ostatnie znacie mzoe jakies aktualne tabele do piłki noznej ????
Jeśli grasz normalnie, to jeden mecz nie wejdzie i kupon nietrafiony, chyba że grasz np. system 4z5, to wtedy nie musisz trafić wszystkich. Co do tych 12 meczy to spróbuj wytypować 12 pewniaków i zobaczysz że raczej trudno jest tyle meczy trafić nawet jeśli są to pewniaki.

Co mam wpisac w polu danych adresowych jesli nie mam ulicy ?
O to lepiej spytaj na live chacie u buka w którym chcesz grać.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nie wierze, że na forum nie ma odpowiedzi na te pytania...

Jeśli grasz akumulatora (kurs1*kurs2*kurs3*kurs4*kurs5) to wszystkie typy muszą być poprawne abyś miał wygraną. Jeśli zdarzy Ci się pomysła w akumulatorze to przegrywasz (obojętnie czy będzie to jedna pomyłka czy pięć).

Możesz grać systemem np 4 z 5 (wygrana nawet przy jednym błędzie). Informacje o systemach na pewno znajdziesz na forum. Systemy są bezpieczniejsze, ale wygrane znacznie niższe.

Możesz obstawiać po 12 typów w jednym zakładzie, ale jedna pomyłka oznacza przegraną. Przy takiej ilości typów zaczyna się loteria.

link do dobrych statystyk:
http://livescore.betradar.com/statistics/interwetten/?language=pl

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Widney - jeśli twierdzisz, że przeszukałeś forum i czytałeś tematy dla początkujących, to albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo coś kręcisz.
Zadałeś masę podstawowych pytań, których znalezienie po kliknięciu w Szukaj , nie zajmuje więcej niż kilka minut.

Radzę jeszcze raz zapoznać się z tematami:
Trochę teorii
Szkoła Gry
Podstawy Bukmacherstwa

co do statystyk i linków, mamy nawet specjalny dział:
Linki Bukmacherskie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom