>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytan (ktory itp)

S 0

s4r51k

Użytkownik
1. ktorego buka internetowego polecacie?? Ja mysle albo o betsson albo bet365 - myslicie ze to dobry wybor??ktory lepszy?? a moze jeszcze inny bylby lepszy na poczatek??

2. czy do dokonywania wpłat i wypłat musze miec konto w banku zarejestrowane na ta sama osobe co konto u buka??

3. jakie koszty wiaza sie z kozystania z MB??

4. na co zwrocic uwage przy wyborze buka??

5. gdzie najlepiej zalozyc konto (jaki bank)??

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
1. Bet365
2. Tak
3. Prowizja od wplat i wyplat. Minimalna.
4. Czy ma szeroką ofertę i duzo handi. Nie graj na live ! Stracilem tam osobiscie duzo chyba ze masz wiecej szczescia.....
5. PKO , wplaty do mb nawet w weekend. Polecam.

L 147

luminat

Użytkownik
Bet-at-home? Trzeba mieć tupet, aby aby polecić tego bukmachera.
Zalet brak, aby policzyć jego wady to nie starczy mi palców u rąk i nóg ;)
Osobiście wiem skąd się wziął mit bet-at-home, ale to nie temat o tym. Po drugie niektórzy mieliby ochotę mnie zabić jakbym, to napisał, heh.
Na koniec dodam, że z tych dwóch zdecydowanie polecam bet365.
Pozdrawiam i powodzenia w ogrywaniu buków. Zapamiętaj, że puszczanie singli po kursach 1.2 to marzenie bukmachera i ten sposób nie wyrwiesz kasy od nich.

S 0

s4r51k

Użytkownik
To skad sie wział min ze bet-at-home jest dobry na pozcatek??
A ogolnie ktory buk internetowy jest wedlug was najlepszy?? dlaczego (krotkie uzasadnienie) ??

snap8 12

snap8

Użytkownik
luminat nie przesadzaj bo akurat bet at home jest pod każdym wzglądem (oprócz oferty ) lepszy od bet365.
Bet365 ma swiętną oferte ale poza nią żadnych plusów , strona nie przejżysta , weryfikacja ID ponad dwa tygodnie do tego wolny suport.
Bet at home natomiast ma jedną z najlepszych o ile nie najlepszą jezeli chodzi o łatwość obsługi strone; support działa szybko; nia ma sprawdania dowodów ; oferta nie jest tak bogata jak w bet365 ale na pewno jest w niej wszystko co powinno być( np. tenisa jest bardzo dużo w porównaniu z innymi bukami )

S 0

s4r51k

Użytkownik
wiec ogolnie gdzie najlepiej grac?? jakas bardzo szeroka oferta mnie nie interesuje. chodzi mi glownie o latwe wplaty i wyplaty i ogolnie o brak jakis duzych komplikacji

snap8 12

snap8

Użytkownik
Jak kto lubi , opini na forum o bukach jest dużo więc posprawdzaj .
Ja grałem już u kilkunastu , może i więcej nawet nie licze . Mogę ci powiedzieć, że z
bet at home i expekt nie będziesz miał problemów , jezeli nie będziesz łamał reg. Buki uczciwe i godne polecenia

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
1. ktorego buka internetowego polecacie?? Ja mysle albo o betsson albo bet365 - myslicie ze to dobry wybor??ktory lepszy?? a moze jeszcze inny bylby lepszy na poczatek??
2. czy do dokonywania wpłat i wypłat musze miec konto w banku zarejestrowane na ta sama osobe co konto u buka??
3. jakie koszty wiaza sie z kozystania z MB??
4. na co zwrocic uwage przy wyborze buka??
5. gdzie najlepiej zalozyc konto (jaki bank)??
AD1 Bet365 będzie jak dla mnie dobrym wyborem bukmacher jeden z lepszych teraz w sieci jak dla mnie.
AD2 Tak musisz mieć

AD3 Jeżeli chodzi o Moneybookers to żadne.
AD4 Kursy , Czy potrzebują Scan dowodu i czy bukmacher szybko odpisuje użytkownikowi.
AD5 Moneybookers , Mbank

Pozdrawiam

L 72

loozer21

Użytkownik
Ad.1 Ja bym polecal naprawde expekt w maire dobra oferta i bardzo przyzwoite kursy.
Ad.4 Zwrocil bym tez uwage na szybkosc wyplaty w tym wypadku bwin odpada&lt;blee&gt;
A co do banku tez polecam mbank bo po pierwsze konta jest bezplatne placisz aby za przelewy do innych bankow i mozesz zalozyc nie wychodzac z domu.

Do góry Bottom