>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań

panmv 10

panmv

Forum VIP
Witam. Mam parę pytań:

1. Niektóre buki chcą dowodu przy wypłacie na konto bankowe np. Expekt. Jak to wygląda? Mam wysłać im skan dowodu na ich maila czy jak?

2. W jaki sposób polecacie wypłacanie? Mam wypłacać jakieś mniejsze kwoty czy mozna czekać aż sie uzbiera jakąś większą kwotę?

3. Czy mogę założyć na jedną osobę dwa konta, tyle że pod dwoma innymi nickami?

4. Jak działają różne promocje? Np. 100% bonus? Chodzi mi o to, jak jest z tymi &quot;bonusowymi&quot; pieniędzmi kiedy chce wypłacić kasę.

5. Ile musze wysłać kuponów by móc wypłacić kasę? Jest takie ograniczenie np. Na Expekt?

6. Jeżeli mam konto na swoje nazwisko, czy moge wpłacić pieniądze z karty mojego ojca, pod tym nazwiskiem? Bo jestem pełnoletni, ale karty nie mam.

cerber 2

cerber

Użytkownik
1.No Exp podobno akurat nie chce,ale np Bwin to wysylasz im skan na maila.

2.Jak jestes dobry to mozesz sobie zbierac do duzej kwoty i wyplacac.

3.Ja w BAH mam 2 konta i nie mam problemow.

4.Wplacasz 40 zł,dostajesz drugie 40 i teraz to musisz obrocic przewaznie 3x i wtedy mozesz wyplacac.

5.A tego to nie wiem ???? Chyba nie ma takiego warunku.

panmv 10

panmv

Forum VIP
A jest jakieś ograniczenie czasowe? Czy jednak moge np. wpłacić dzis 50zł, obstawić 10zł, wygrać 20zł (czyli mam juz 60zł) i zażądać jutro wypłaty?

Proszę tez o odpowiedź na pytanie nr 6.

cerber 2

cerber

Użytkownik
6.Wpłaty sie nie czepiają,ale jak byś miał konto na siebie a wyplacał na inne to podobno tak nie mozna.

A jest jakieś ograniczenie czasowe? Czy jednak moge np. wpłacić dzis 50zł, obstawić 10zł, wygrać 20zł (czyli mam juz 60zł) i zażądać jutro wypłaty?
Tak

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
1. Niektóre buki chcą dowodu przy wypłacie na konto bankowe np. Expekt. Jak to wygląda? Mam wysłać im skan dowodu na ich maila czy jak?

2. W jaki sposób polecacie wypłacanie? Mam wypłacać jakieś mniejsze kwoty czy mozna czekać aż sie uzbiera jakąś większą kwotę?

3. Czy mogę założyć na jedną osobę dwa konta, tyle że pod dwoma innymi nickami?

4. Jak działają różne promocje? Np. 100% bonus? Chodzi mi o to, jak jest z tymi &quot;bonusowymi&quot; pieniędzmi kiedy chce wypłacić kasę.

5. Ile musze wysłać kuponów by móc wypłacić kasę? Jest takie ograniczenie np. Na Expekt?

6. Jeżeli mam konto na swoje nazwisko, czy moge wpłacić pieniądze z karty mojego ojca, pod tym nazwiskiem? Bo jestem pełnoletni, ale karty nie mam.

[center:535662d990]Najlepiej jak byś poczytał w teamcie danego buka.[/center:535662d990]

1.Poprostu robisz zdjecie aparatem cyfrowym wklejasz na kąpa puźniej a skrzynke max 2 dni i juz możesz wyplacać.

2.JAk potrzebujesz pieniadze to wyplacasz mniejsze kwoty jak potrafisz ugrac wieksze i nie musisz wyplacać to lepiej wiekszą kwote.Buki napewno Cię nie oszukają przynajmniej ja nie miałem takiego problemu,wypłacałem najwiecej chyba 1000zł.Wiecej nie wiem jak z tym jest.

3.Nie w każdym buku mozna mieć konto o tych samych danych tylko jedno.
A jeśli jest taki że mozesz miec 2 to napewno nie ottrzymasz bonusu.

4.Np:100% wpłacasz 100zł dostajesz drugie 100zł,musisz to obrucić np:4 razy po minimalnym kursie 1.40 ale to jest tylko przykład każdy buk ma inne wymagania,oczywiście cieżej jest z bonusem twoje pieniadze obracasz powiedzmy 2 razy a bonus musisz 4.i wtedy wyplacasz.KAzdy buk ma inne promocje inne zasady musisz również poczytać na ich stronach lub na forum w tematach.

5.Tak jak pisałem wyżej nie licza się kupony a liczy się obrót.

6.W nie każdym buku tak jest ale w Expekcie już tak robiłem włascicielem karty była inna osoba niż własciciel konta i normalnie wpłaciłem pieniadze.

[center:535662d990]Mam nadzieje że Ci pomogłem wystarczająco POZDRAWIAM.[/center:535662d990]

mardokk 0

mardokk

Użytkownik
Witam Jestem początkujacym graczem mozecie mi polecic jakiegos Buka. Ja sie zastanawiam nad Expektem co o tym myslicie :?:

majestic 0

majestic

Forum VIP
Mordokk Expekt dla poczatkujacych jest bardzo dobrym bukiem, napewno nie bedziesz mial problemow w trakcie swojej gry. Pozatym ma jedne z najlepszych kursow i dosyc bogata oferte. Polecam.

dunczyk 0

dunczyk

Użytkownik
A jak wygląda ten obrót, wpłacam 100, dostaje 100% czyli drugie 100, i mogę dowolną kwote z tej setki ugrać 4 razy ? przykładowo wezmę sobie 3, 5, 2 złote, i wtedy mogę wypłacać jak już to przegram lub wygram ? chyba że źle zrozumiałem ????

mardokk 0

mardokk

Użytkownik
Jezeli wplacisz 100zl to drugie 100 dostaniesz jako bonus ale musisz 5x tym bonusem obrocic czyli musisz postawis w sumie zaklady za 500zl i dopiero mozesz wyplacic pieniadze z bonusu. Ale to juz jest chyba nie aktualne bo z tego co wiem to ta promocja byla wazna do 31 lipca, chyba ze zostala przedluzona ale tego nie wiem dokladnie :mrgreen:

Do góry Bottom