>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kilka pytań ;]

somsiat 0

somsiat

Użytkownik
siemanko,
tak na początek jako mało wtajemniczony plejer mam kilka pytań, mianowicie:
- Co obstawiacie w tygodniu tzn od pon-pt pojedyncze mecze róznych dziwnych lig czy raczej jakis hokej czy jeszcze cos innego :?: :]
- Korzystacie z jakiegoś systemu np. progresja i jeśli tak to jedziecie na kilku czy tylko
np. 1 progresja koniec nastepna bo wg mnie za duże przerwy sa miedzy meczami zeby np.
1 progresje ciągnąć przez kilka kolejek powiedzmy ligi hiszpańskiej.
- Jakie proponujecie ligi do stawiania w piłce nożnej a jakich raczej unikać (remisy itp.)
- I najwazniejsze pytanie : Czy wg Was na dłuższą mete można grać w tradycyjnych bukach typu STS, Profesjonał czy lepiej wpłacić jakąś kwote i zacząć grać przez internet.

Dziękuje za odpowiedzi ????
pzdr.

domel 49

domel

Forum VIP
- Co obstawiacie w tygodniu tzn od pon-pt pojedyncze mecze róznych dziwnych lig czy raczej jakis hokej czy jeszcze cos innego Question
wszystko zalezy od Ciebie

Jakie proponujecie ligi do stawiania w piłce nożnej a jakich raczej unikać (remisy itp.)
polecam piłke ręczna ???? a z noznej to liga niemiecka, angielska, hiszpancka, włoska. Natomiast nie polecam francuskiej i polskiej

- I najwazniejsze pytanie : Czy wg Was na dłuższą mete można grać w tradycyjnych bukach typu STS, Profesjonał czy lepiej wpłacić jakąś kwote i zacząć grać przez internet.
jesli masz gdzies pod domem sts to nie widze problemu zeby tak grac, jesli jestes leniwy i nie chce Ci sie wychodzic to graj w necie ???? ja osobiscie gram przez internet i jestem zadowolony

Do góry Bottom