>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kilka pytań...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Witam mam zamiar się zarejestrować na GB i mam kilka pytań w związku z tym:
1. Mam jescze 17 lat w kwietniu bede miał 18 urodziny ale od stycznia 2007r. będe już pełnoletni więc moge im wysłać skan legitymacji na to że mam 18 lat rocznikowo ?? ???? (jak nie to założe na siore)

2. Widzialem że ktos tak miał w podpisie na forum że jeśli chce sie mieć więcej kasy to żeby z nim zagadać bo za wprowadzenie nowego uzytkownika dostana ja i on jakąś kase więc pytam o co dokladnie z tym chodzi?

3. Jaka jest minimalna kwota wpłaty? i czy można przez poczte bo nie moge inaczej:/ chciałbym mieć jakieś konto internetowe w banku ale nie wiem co i jak i jakie opłaty

Jak możecie to odp na te pytania z góry dziekuje ???? pozdro

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
1. Mam jescze 17 lat w kwietniu bede miał 18 urodziny ale od stycznia 2007r. będe już pełnoletni więc moge im wysłać skan legitymacji na to że mam 18 lat rocznikowo ??Very Happy(jak nie to założe na siore)

Nie założysz konta jak nie masz 18 lat. Musisz mieć skończone 18 lat i być pełnoletnim- w pełnym słowa tego znaczeniu a nie że za ileś tam miesięcy czy dni będzie 18. Założyć konto to może założysz i wpłacić też ale czy obstawisz coś to nie ręczę za to.....
A o wypłacie nie ma mowy....... (skan dowodu obowiązkowo :!: )

Co do tego wprowadzania nowych userów do GB to chyba chodzi o mnie....
Narazie z naszego forum zaufałami jedna osoba-a na forum gdzie jest 1000 osób zaufały mi już 3 osoby........... no cóż ja nikogo nie przymuszam jak nie to nie.....

Wyślę Ci dokładnie warunki tej promocji na PW- i ludzie kochani czytać co pisze u mnie w podpisie...

JAK PISZECIE MI NA PW-NIE WPISYWAć NAZW(Y) BUKMACHERA LUB JEGO POWSZECHNIE UżYWANEGO SKRóTU BO ZA CHOLERę TEGO NIE OTWORZE I NIE ODCZYTAM-PRZEłąCZY MNIE DO GB (HIPERLINK) :!: :!: :!:

Pozdrawiam
K1985

M 0

metal76

Użytkownik
hej

bylo juz to pytanie na innym forum ale tam nie widze odpowiedzi wiec zapytam tutaj:

co sie stalo z &quot;pewniakami&quot; - &quot;bankers&quot; w systemach na gamebookers? zlikwidowali je czy przeniesiono? u mnie zniknely i widze ze nie tylko u mnie (przynajmniej jedna osoba tez tak ma) ...

wiecie cos moze?

-----

edit- ok,dzieki Marcin.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Co wy gadacie-nadal są pewniaki. Można je grać, ale czasem jest taka dziwna opcja że jak grasz rozpiskę np 2 z 3 to musisz podać minimum 4 mecze (w tych 4 meczach rzekomy pewniak) to jest jedyne utrudnienie... :gool:

Do góry Bottom