M 0 m4r1usz Użytkownik Październik 23, 2009 #1 Ma kilka pytań. Chcę wpłacić 100 PLN na konto przez internet. Czy to na ten numer konta trzeba to wysłać : 15124059181111001023959106 ? I co trzeba wpisać w te pola : -Nazwisko (nazwa) odbiorcy -Ulica odbiorcy -Miasto i kod odbiorcy Które pola są obowiązkowe a które nie?
Ma kilka pytań. Chcę wpłacić 100 PLN na konto przez internet. Czy to na ten numer konta trzeba to wysłać : 15124059181111001023959106 ? I co trzeba wpisać w te pola : -Nazwisko (nazwa) odbiorcy -Ulica odbiorcy -Miasto i kod odbiorcy Które pola są obowiązkowe a które nie?
C 0 cezardr Użytkownik Październik 23, 2009 #2 daj sobie spokój z graniem u nich, przeczytaj lepiej w temacie "expekt- OSZUSTWO' jak mnie wyrolowali...
daj sobie spokój z graniem u nich, przeczytaj lepiej w temacie "expekt- OSZUSTWO' jak mnie wyrolowali...
55 pasiak_forever Użytkownik Październik 23, 2009 #3 daj sobie spokój z graniem u nich, przeczytaj lepiej w temacie "expekt- OSZUSTWO' jak mnie wyrolowali... Kliknij aby rozwinąć... no bez przesady, chyba nie myślisz że teraz każdego będą oszukiwać, ja tam i tak będę tam wpłacał, dla mnie to zaufana firma
daj sobie spokój z graniem u nich, przeczytaj lepiej w temacie "expekt- OSZUSTWO' jak mnie wyrolowali... Kliknij aby rozwinąć... no bez przesady, chyba nie myślisz że teraz każdego będą oszukiwać, ja tam i tak będę tam wpłacał, dla mnie to zaufana firma
M 0 m4r1usz Użytkownik Październik 24, 2009 #4 Eh, nie pytam się czy to oszuści czy nie. Chcę wiedzieć co tam wpisać, żebym błędów nie zrobił Bo trochę szkoda 100 zł ????
Eh, nie pytam się czy to oszuści czy nie. Chcę wiedzieć co tam wpisać, żebym błędów nie zrobił Bo trochę szkoda 100 zł ????
M 0 m4r1usz Użytkownik Październik 25, 2009 #6 Ale ten numer ich konta poprawny jest? Bo tam patrzyłem na stronie on był. A w tych polach Imie i Nazwisko to napisac Expekt.com? ????
Ale ten numer ich konta poprawny jest? Bo tam patrzyłem na stronie on był. A w tych polach Imie i Nazwisko to napisac Expekt.com? ????
28 kondor Użytkownik Październik 25, 2009 #7 To ja Ci dobrze radze, jak o wiele szybciej wplacic kase, a Ty dalej to samo, oni podobno maja tam jakies 2nr kont.
To ja Ci dobrze radze, jak o wiele szybciej wplacic kase, a Ty dalej to samo, oni podobno maja tam jakies 2nr kont.
R 0 rozniebywa Użytkownik Październik 26, 2009 #8 Obowiazkowy jest tylko numer konta. Pozostale pola moga byc przez bank wymagane, ale sa nieistotne, i nieistotne co tam wpiszesz.
Obowiazkowy jest tylko numer konta. Pozostale pola moga byc przez bank wymagane, ale sa nieistotne, i nieistotne co tam wpiszesz.