>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań

michal7 0

michal7

Użytkownik
1) Co to znaczy załad systemowy 1/3 (3 kupony) (wyjaśnicie to jak komuś kto zawiera 1 raz zakład) ?
2) Chce przelać wygraną na swoje konto, czy expekt.com płaci za przelew bankowi? jeżeli tak to koszty przeżuca na mnie?
3) Z czego oni żyją? biorą jakiś procent od wygranej? czy tylko kasę z nie udanych zakładów?
4) Obstawiłem 3 mecze na jednym kuponie, nie chce obstawiac w żadnym systemie. Czy muszą wejść wszystkie żebym wygrał kase?

michal7 0

michal7

Użytkownik
Nie mogłem się doczekać odpowiedzi na forum więc zadałem pytania na support ([email protected]).

2) Wszystkie wyplaty srodkow z kont graczy na konta bankowe sa bezprowizyjne.
Nie pobieramy marzy czy prowizji za prowadzenie konta czy dokonywane wplaty ( z wyjatkiem wplat karta, prowizja wynosi tu
2.5% od kwoty wplaty) jak i wyplaty.

4) Tak

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
1) Co to znaczy załad systemowy 1/3 (3 kupony) (wyjaśnicie to jak komuś kto zawiera 1 raz zakład) ?

zapraszam do działy systemy gry ????

2) Chce przelać wygraną na swoje konto, czy Expekt.com płaci za przelew bankowi? jeżeli tak to koszty przeżuca na mnie?
wyslanie przelewu kosztuje w graniach 50gr wiec nieobciaza Cie ta kwota:]

3) Z czego oni żyją? biorą jakiś procent od wygranej? czy tylko kasę z nie udanych zakładów?
To drugie ????
4) Obstawiłem 3 mecze na jednym kuponie, nie chce obstawiac w żadnym systemie. Czy muszą wejść wszystkie żebym wygrał kase?
tak

PS Jakbys poszukal to znalzl bys samemu odpowiedzi w stronce:]

A 2

al-zarkawi

Użytkownik
nazwa odbiorcy
------------------------------------------------------------
nazwa odbiorcy cd.
nr.rachunku odbiorcy
W/P* waluta-PLN kwota -----------------------------------
nr.rachunku zleceniodawcy(przelew)/kwota słownie(wpłata)
----------------------------------------------------------------------
nazwa zleceniodawcy
--------------------------------------------------------------------
nazwa zleceniodawcy cd.
--------------------------------------------------------------------R/NR*
tytułem
--------------------------------------------------------------------
tytułem cd.
-------------------------------------------------------------------
*niepotrzebne skreślić
prosze o pomoc w wypełnieniu tego druczku co powinienem gdzie wpisać . głównie interesuje mnie rubryka nr.rachunku zleceniodawcy(przelew)/kwota słownie(wpłata)
----------------------------------------------------------------------
niewiem czy mam tam coś wpisywać czy może ojca nr. konta w ich banku ? oraz niewiem co z tym zrobić W/P* co zakreślić i w tym R/NR*.I moje najważniejsze pytanie bo to druczek z PKO a nie BPH czy jeżeli wyśle z PKO bo tylko tam mam konto to dojdzie kasa ? boje sie że nie dojdzie musze mieć tam konto? i kase przelewajać musza pobrać z konta ojca czy moge normalnie tak z &quot;kieszeni&quot; im dać prosze o wypełnienie tego druczku bo ja naprawde jestem ciemny naprawde w tych sprawach z góry dzieki pozdrawiam

Do góry Bottom