7 dukat Użytkownik Marzec 10, 2006 #1 Witam. mam kilka pytań na temat BAH. 1. Czy BAH wysyłą jakąś korespondencję na adres podany przy rejestracji? 2. Czy dobrze zrozumiałem, że ten bukmacher nie ma limitu wpłaty i wypłaty? 3. Jak ogólnie oceniacie tego buk'a? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Witam. mam kilka pytań na temat BAH. 1. Czy BAH wysyłą jakąś korespondencję na adres podany przy rejestracji? 2. Czy dobrze zrozumiałem, że ten bukmacher nie ma limitu wpłaty i wypłaty? 3. Jak ogólnie oceniacie tego buk'a? Z góry dzięki za odpowiedzi.
1 peja Użytkownik Marzec 10, 2006 #2 Yo Widzewiak ???? 1 NIE 2. wpłata 10 zł wypłata nie wiem bo jeszcze nie wypłacałem 3. mi się podoba, nie mam zastrzeżeń ...
Yo Widzewiak ???? 1 NIE 2. wpłata 10 zł wypłata nie wiem bo jeszcze nie wypłacałem 3. mi się podoba, nie mam zastrzeżeń ...
7 dukat Użytkownik Marzec 10, 2006 #3 Miło spotkać kogoś o podobnych poglądach ???? Może jeszcze mi powiesz, czy ten buk daje możliwość obstawiania strzeli/niestrzeli Chodzi mi jednak o okres całego meczu, a nie o pierwszą, czy drugą bramkę.
Miło spotkać kogoś o podobnych poglądach ???? Może jeszcze mi powiesz, czy ten buk daje możliwość obstawiania strzeli/niestrzeli Chodzi mi jednak o okres całego meczu, a nie o pierwszą, czy drugą bramkę.
U 0 urlich Użytkownik Marzec 12, 2006 #6 jak chcesz live albo obstawianie typu: Kto wykona 1 rzut z auto w 2 polowie to idz do BAW, tylko zobacz jakie tam masz kursy ????
jak chcesz live albo obstawianie typu: Kto wykona 1 rzut z auto w 2 polowie to idz do BAW, tylko zobacz jakie tam masz kursy ????