>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kilka pytań

B 3

bloow

Użytkownik
witam, od jutra chce zacząć grąc na bet365, lecz czekam na wypłatę zarobioych pieniędzy w betclic ????
1) Gram na live np w tenisie kto wygra 1 gema za całośc pieniędzy i jak mi się uda to chce całość postawić na 3 gema - zdąży rozliczyć? (Tu przykład, nie mam zamiaru w taki sposób tracic kasy)
2) Czy granie na live i wygrywanie codziennie po np. 300zł to zlimitują konto? (Również przykład)
3) Jest problem z ewentualnymi wypłatami?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
witam, od jutra chce zacząć grąc na bet365, lecz czekam na wypłatę zarobioych pieniędzy w betclic ????

1) Gram na live np w tenisie kto wygra 1 gema za całośc pieniędzy i jak mi się uda to chce całość postawić na 3 gema - zdąży rozliczyć? (Tu przykład, nie mam zamiaru w taki sposób tracic kasy)
2) Czy granie na live i wygrywanie codziennie po np. 300zł to zlimitują konto? (Również przykład)
3) Jest problem z ewentualnymi wypłatami?
siema,
powiem na swoim przykładzie.

1) zwykle rozliczało mi bardzo szybko, a już na bank Ci rozliczy podczas trwania 2 gema (przykładowo)
2) zależy, jak nie będziesz grał za tysiące podrzędnych ITFów czy 3 ligi portugalskiej to raczej limit Ci za szybko nie grozi
3) jeszcze nie miałem nigdy problemu z wypłatą u tego buka

pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 3

bloow

Użytkownik
Głównie chodzi mi o siatkę, obstawianie progresją wyniku parzystego/nieparzystego - totalnie na &quot;pałe&quot; bo tu żadna analiza nie pomoże, a granie piłki nożnej mnie skończyło z funduszy totalnie :]
Co do 3 pytania to do weryfikacji skan dowodu wystarczy, tak?
Prześpię się i jak dojdą mi do głowy jakieś pytania, to zadam do tego tematu jak coś, więc liczę na odpowiedź ????
aaa, już coś przyszło mi do głowy ????
4) Jak konto mi zlimitują, to zlecę wypłatę swoich pieniędzy i wtedy istnieje opcja by zrobić konto na ojca/siostrę itp? Ich dowody, konta bankowe mam do wglądu także z takimi rzeczami by nie było problemów, tylko czy bet365 takowych by nie stwarzał? (To samo miejsce zamieszkania)

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Głównie chodzi mi o siatkę, obstawianie progresją wyniku parzystego/nieparzystego - totalnie na &quot;pałe&quot; bo tu żadna analiza nie pomoże, a granie piłki nożnej mnie skończyło z funduszy totalnie :]

Co do 3 pytania to do weryfikacji skan dowodu wystarczy, tak?

Prześpię się i jak dojdą mi do głowy jakieś pytania, to zadam do tego tematu jak coś, więc liczę na odpowiedź ????

aaa, już coś przyszło mi do głowy ????

4) Jak konto mi zlimitują, to zlecę wypłatę swoich pieniędzy i wtedy istnieje opcja by zrobić konto na ojca/siostrę itp? Ich dowody, konta bankowe mam do wglądu także z takimi rzeczami by nie było problemów, tylko czy bet365 takowych by nie stwarzał? (To samo miejsce zamieszkania)
zwykle starcza dowód do weryfikacji, z kontami też raczej nie będzie większych problemów, aczkolwiek bonusu na jeden adres więcej nie dostaniesz :]

pzdr.

B 3

bloow

Użytkownik
Nie, bonus mnie w ogóle nie interesuję także problemu z tym nie ma, obym nie miał później problemów z ewentualną wypłatą pieniędzy, czy blokadą konta ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom