>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Kilka pytań WAŻNE

wwdrazi96 11

wwdrazi96

Użytkownik
Witam, gram od niedawna i mam kilka zasadniczych pytań. Głównie obstawiam w STS mam go w mieście więc mi jest tak najwygodniej, idę kiedy chce i płace ile chcę, no ale przejdźmy do sedna sprawy. Głównie obstawiam zakłady AKO ale widziałem też, iż jest opcja MAXIKOMBI - tylko jeszcze tej opcji nie ogarnąłem. Gdy chce obstawić cały kupon za 10zł to mi się inna kwota pokazuje. Jak to zrobić, ktoś wie ?

Drugie pytanie; Gdzie mogę pisać pytania odnośnie , np. mam 10zł i abym dostał pewne typy na weekend. Bo wiecie za dyszke to można spory hajs wygrac (oczywiście też przy odrobinie szczęścia) ... ale chodzi mi o takie najwiarygodniejsze typy, do jakiego działu mogę dac takie pytanko...

Dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Koszt nadania kuponu MAXIKOMBI wynika z iloczynu stawki (za jedną kombinację!) i ilości kombinacji w obrębie wybranego systemu.
Gdy np. Twoim wyborem będzie system 2z5 czy 3z5 , które mają po 10 możliwych do utworzenia kobinacji 2 i 3 elementowych , to aby koszt łączny zakładu wyniósł te 10zł , to stawka musi wynosić 1zł.
Gdy będziesz chciał za 10zł zagrać systemem 3z6 mającym 20 kombinacji , to stawka za 1 kombinację musi wynieść 0.5zł itd.itp.

Tak więc w zależności od ilości zdarzeń które chcesz zagrać systemowo , wybierasz jeden z systemów, sprawdzasz ile ma on kombinacji i swoją kasę przeznaczonę na tę grę dzielisz przez ilość tych kombinacji.

...............

.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Drugie pytanie; Gdzie mogę pisać pytania odnośnie , np. mam 10zł i abym dostał pewne typy na weekend. Bo wiecie za dyszke to można spory hajs wygrac (oczywiście też przy odrobinie szczęścia) ... ale chodzi mi o takie najwiarygodniejsze typy, do jakiego działu mogę dac takie pytanko...

Dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam .

Ja Ci napiszę żebyś grał na Koronę jutro, a któś inny że na Polonię W-wa.

I oboje będziemy pewni swego typu. Nie ma magicznych typów, złotych systemów sypiących hajs z nieba. Każdy typ weryfikuje boisko, kort itp itd.

Jest jedynie prawdopodobieństwo, kurs i stawka - tego się trzymaj.

K 0

katsumoto

Użytkownik
Dokladnie nie ma pewniakow w obstawianiu meczow. Ja preeruje gleboka analize druzyn i staram sie wylonic faworyta ale dobrze wiemy czesto zdarzaja sie psikusy. Czesto trzeba miec nosa ale czasami tez zwykle statystyki pozwola Ci przewidziec niespodzianki ;)

baqq 188

baqq

Użytkownik
Takze spedzilem sporo czasu na sts.. wydałem i odebralem od nich troche kasy grajac ako ale w rozrachunku ogolnym zawsze wychodzilem na zero. Przezucilem sie na internet poczytalem, poanalizowalem i wniosek z tego jest tylko 1. Patrzac wylacznie na statytski znajdziesz mecz gdzie niektorzy powiedzia ze 99% pewniak a boisko pokazuje pozniej, że pewniaki tez maja slabe a nawet bardzo slabe mecze ktore dla nas koncza sie ⛔ a buki lapia z tego kase ????

Do góry Bottom