>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań początkującego

C 0

czarny20014

Użytkownik
Witam mam kilka pytań pierwsze to takie czy jeżeli wpłacę 200 zł na jakiegokolwiek bukmachera to będę mógł z powrotem wypłacić moje 200 zł z depozytu? (nie mylić, że z bonusu bo wiem ze z tego nie mozna) i następne pytanie to takie czy jeżeli przelewam pieniądze na zagranicznego bukmachera to jest pobierana za to prowizja? Z góry dzięki za pomoc;)

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Witam mam kilka pytań pierwsze to takie czy jeżeli wpłacę 200 zł na jakiegokolwiek bukmachera to będę mógł z powrotem wypłacić moje 200 zł z depozytu? (nie mylić, że z bonusu bo wiem ze z tego nie mozna)
niektórzy bukmacherzy internetowi wymagają jednokrotnego obrotu zanim będzie można wypłacić i najczęściej weryfikacji konta skan dowodu etc ale każdy inaczej wiec musisz napisać jaki buk
i następne pytanie to takie czy jeżeli przelewam pieniądze na zagranicznego bukmachera to jest pobierana za to prowizja? Z góry dzięki za pomoc;)
to też zależy jakim sposobem czy przelewem czy skrill czy jeszcze inaczej, zazwyczaj pisze jak klikniesz wypłać i wybierzesz sposób

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Co do pierwszego pytania, to na pewno na takie coś pozwalają Unibet i Betsafe/Betsson. Możliwe że sportingbet, ale tego pewny nie jestem. U reszty raczej 1x obrót

C 0

czarny20014

Użytkownik
Bo chodzi o to że chce zacząć grać sure bety i chciałbym mieć przynajmniej po te 200 zł na dużej ilości buków. Potem jakby mi się skończyły pieniądze na danym buku to chciałbym swobodnie przelewać pieniądze bez żadnych kosztów między bukami.

Do góry Bottom