>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kilka pytań początkującego użytkownika MB

Status
Zamknięty.
A 37

andr_w

Użytkownik
Chce przelać $25.. I mam kilka pytań co do moneybookers:
1) mam konto w mbanku ile kosztuje przelew do MB?
2) w jakiej walucie najlepiej założyć konto..
3) czy jak będę miał w PLN konto i będę chciał wysłać pieniądze np. do kasyna to czy sami zamienią sobie złotówki na np. $$$?

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Chce przelać $25.. I mam kilka pytań co do moneybookers:
1) mam konto w mbanku ile kosztuje przelew do MB?
2) w jakiej walucie najlepiej założyć konto..
3) czy jak będę miał w PLN konto i będę chciał wysłać pieniądze np. do kasyna to czy sami zamienią sobie złotówki na np. $$$?
0.90% przelewu
PLN
tak ,automatycznie

rts 55

rts

Użytkownik
Witam.
Mam również kilka pytań,więc zapytam tutaj,żeby nie dublować wątków.
Mam kilkadziesiąt złotych na MB,jeśli chciałbym wypłacić do banku ING to:
1)Trzeba spełniać jakieś warunki,typu wpłata najpierw do MB?
2)Do teraz zawsze wpłacano mi pieniądze,nigdy nie proszono mnie o dowód.Czy teraz to nastąpi,gdy będę chciał wypłacić?Weryfikowałem już przez list,który mi przyszedł.(chodzi o MB)
3)Jaka jest min. wypłata do banku?
4)Czy jeśli wpłacałem do buka poprzez przelewy 24 to będę mógł do tego samego buka wpłacić poprzez MB?
Z góry dziękuję za pomoc :spokodfhgfh:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1) Jeżeli masz zweryfikowane konto to prawdopodobnie nie, aczkolwiek już nie pamietam, gdyż konto zakładałem kilka lat temu.
2) Raczej nie
3) Raczej nie ma min. kwoty wypłaty
4) Będziesz mógł.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
2)Do teraz zawsze wpłacano mi pieniądze,nigdy nie proszono mnie o dowód.Czy teraz to nastąpi,gdy będę chciał wypłacić?Weryfikowałem już przez list,który mi przyszedł.(chodzi o MB)
Najprawdopodobniej poproszą Cię o weryfikacje konta bankowego poprzez screen bądź pdf bo domyślam się, że to tam chcesz wypłacić pieniądze.

G 277

geryx

Użytkownik
witam mam pytanka, zamierzam załozyc konto na MB

1. ile kosztuje przelew MB- moje konto ( IPKO, ING-choc to chyba bez róznicy jaie konto)

2. rozumiem że weryfikacja mnie nastapi przy pierwszej próbie wypłaty z MB srodków?

3. przelew do MB rozumiem ze to 0,9 % ?

dzieki z gory za odp.

G 277

geryx

Użytkownik
dzieki za odp.
i juz last chyba pytanie, nigdzie na ich stronie nie ma kontaktu (oprócz tel. z prefiksem 0044), jest jakis mail czy LC, znalazlem tylko taki :[email protected] ale to dla handlowcow (wg moneybrok.)
wiec jak mam sie z nimi skontaktowac zeby wyslali mi ten list weryfikujący?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie trzeba się z nimi kontaktować. Wystarczy w profilu postępować według wskazówek i dojdziesz jak dostać list weryfikacyjny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom