>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań odnośnie WYPŁATY.. ( PROSZE O POMOC !! )

jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
Witam, na bah-u jestem nowy, dlatego prosilbym kogos o pomoc.. Mianowicie chodzi mi o kwestie wyplaty.. Jakis czas temu wplacilem 80 zł na konto, dostalem dodatkowo 77 zl bonusu... po tygodniu uzbieralem kwote 180 zł i chcialbym wyplacic 100 zł zalozmy.. I teraz pytanie.. nie bedzie z tym zadnych problemow ? Bo nie za bardzo wiem o co chodzi z tym obrotem jesli w ogole cos takiego obowiazuje.. Dodam, ze mam za soba 10 kuponow ( z kursami łacznie powyzej 2, 3 &gt; .. ). Wystarczy, ze w OPCJI WYPLATA podam tylko kwote oraz numer konta ? To wszystko ? I jeszcze chcialbym sie dowiedziec ile mniej wiecej zajmuje &quot;dotarcie&quot; pieniedzy z przelewu na konto..
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi,
Pozdrawiam.

L 237

lookash

Użytkownik
nie jasno się wyraźiłes...masz obróconych 10 kuponów z łącznym kursem 2,3 &gt; czy każdy z tych 10 z kursem 2,3???...a pieniądze idą od 1 dnia przeważnie do 3 ????

typper 2

typper

Użytkownik
jeżeli obrót masz na ponad 462zł to możesz wypłacać. Jeżeli jest to pierwsza wypłata to będą chcieli skan dowodu + karty kredytowej z jakiej dokonany był depozyt na konto. Weryfikacja potrwa ok 2 dni i wtedy dopiero kasa na koncie. Fotki radzę robić dobrej jakości, bo strasznie się czepiają;] Ja chyba z 5 razy im to wysyłałem...

samadi 2

samadi

Użytkownik
Obrót to łączna suma kuponów za które postawiłeś.
Typper odemnie nie chcieli a 5 razy wypłacałem ;)

jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
ale ten obrot czego dotyczy ? Suma $$ postawionych przeze mnie kuponow ma wynosic tyle ile wplacalem czy tez moze bonusu ? Wybaczcie jezeli motam :|
Pozdro

Do góry Bottom