>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kilka pytań odnośnie wpłat i wypłat.

P 0

piotrtag

Użytkownik
Siema,

Mam zamiar zrobić sobie konto na bet365,no ale nie wiem jak m wygląda z wypłatami i wpłatami.Mam konto w ING plus do tego kartę wirtualną (taka kredytowa ale są tam tylko te środki które sobie sami przelejemy).No to pytani a :

- Czy jest możliwy taki przelew : Konto ING (karta kredytowa/wirtualna,najlepiej konto normalne)&gt;&gt;&gt;&gt; Bet365 (wygrana/wypłata) &gt;&gt;&gt;&gt; ING konto normalne ewentualnie karta wirtualna.

Czy taki przelew coś by kosztował,jaka prowizja została by pobrana od tego typu przelewu,i najważniejsze czy Urząd skarbowy czy tam celny może mi robić problemy za grę na tej stronie.

A jeżeli już tu jestem to zadam jeszcze kilka pytań :p,może ktoś odpowie.

1.By otrzymać bonus 200 zł,to muszę weryfikację zrobić od razu czy mam na to dowolny czas.
2.Czy jest aplikacja na androida bet365 ???
3. Czy przy wypłacie rzędu kilku tyś np 6... lepiej zapłacić podatek samemu czy zlać to w ...uj .
4. Może ktoś ma jakieś porady dla początkującego z obstawianiem na necie .

Dzięki wielkie za odpowiedzi,za udzieloną pomoc.MIŁEGO DNIA ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
Konto z kazdego banku - wplata i wyplata jest w kilka sekund przez przelewy24 (wpłata), wyplata natomiast ze 2-4 dni. Wszystko bez prowizji - darmowe.
Bonus dostajesz od razu ale gdzies po ok tygodniu informuja Cie ze musisz i tak przejsc weryfikacje i masz na to miesiac.
Podatek.....jaki podatek ;)
Porady - nie graj &quot;kontry/na odegranie/odbicia/itp &quot; jak przegrasz jakis zaklad bo mozesz sie pogrążyć.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
http://www.bet365.com/extra/pl/mobile/faq/
Czy bet365 posiada Android App?
bet365 posiada bezpłatną aplikację Android App. Aby pobrać App, odwiedź mobilną stronę bet365 w przeglądarce na swojej komórce lub tablecie. Przesuń w dół do dolnej części strony głównej i kliknij na link &#39;Zobacz wszystkie apps bet365&#39;, gdzie możesz pobrać wszystkie aplikacje bet365.

lucek 250

lucek

Użytkownik
Możesz tez bez aplikacji poprostu wejsc na mobilna strone bet365 i obstawiac bez zadnych aplikacji - tez jest do opanowania bez problemow - stawialem nie raz

Do góry Bottom