>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Kilka pytań odnośnie Betclic

kons 3

kons

Użytkownik
Witam.Mam kilka pytań odnośnie tego buka.
1. Jestem już pełnoletni i chcę założyć konto internetowe,np. mBank czy dbNET.Mogę później to konto powiązać z swoim kontem gracza na Betclic i tam mi będą wypłacane ewentualne wygrane i czy mogę składać depozyt z takiego konta ?
2. Bonusem 55zł dla nowych graczy nie trzeba &quot;obracać&quot; tylko można od razu swobodnie wypłacić zwrot kasy lub grać nią dalej na Betclic ?
Bardzo proszę o odpowiedź ;) Pozdrawiam

D 5

dami21

Użytkownik
Witam.Mam kilka pytań odnośnie tego buka.
1. Jestem już pełnoletni i chcę założyć konto internetowe,np. mBank czy dbNET.Mogę później to konto powiązać z swoim kontem gracza na Betclic i tam mi będą wypłacane ewentualne wygrane i czy mogę składać depozyt z takiego konta ?
2. Bonusem 55zł dla nowych graczy nie trzeba &quot;obracać&quot; tylko można od razu swobodnie wypłacić zwrot kasy lub grać nią dalej na Betclic ?
Bardzo proszę o odpowiedź ;) Pozdrawiam
1.TAK.
2.TAK

kons 3

kons

Użytkownik
Ok dzięki,to jeszcze żeby nie śmiecić na forum...W Ekpekcie jest tak samo z bonusem i bankami jak w Betclicu ? Pytam,bo jak tak tak to raczej wybiorę Expekt jako bukmachera ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Mogłeś więc, zapytać w dziale Expektu ;)
Jeśli chodzi o konto bankowe to jest tak samo.
Z wypłatą bonusu jest inaczej. Po pierwsze - z tego co się orientuję nie ma teraz promocji na zakład bez ryzyka. Po drugie, nawet jeśli jest, to na pewno została obwarowana obowiązkiem obrócenia, bonusowej kwoty.
Betlick to taki wyjątek, w świecie bukmacherskim ;)

kons 3

kons

Użytkownik
Mogłeś więc, zapytać w dziale Expektu ;)
Jeśli chodzi o konto bankowe to jest tak samo.
Z wypłatą bonusu jest inaczej. Po pierwsze - z tego co się orientuję nie ma teraz promocji na zakład bez ryzyka. Po drugie, nawet jeśli jest, to na pewno została obwarowana obowiązkiem obrócenia, bonusowej kwoty.
Betlick to taki wyjątek, w świecie bukmacherskim ;)
Hmm oto warunki tego bonusu:
postimage.org/image.php?v=PqBeru0
Albo ja jestem ślepy,albo tam nie ma mowy o żadnym obrocie ? :razz:

Do góry Bottom