>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań od zielonego

O 0

obcy8

Użytkownik
Hej. Zebrałem tu pytania które chciałem zdać. Są bardzo &#39;początkujące&#39; ale i ja jestem wiec prosze o wyrozumiałość.
Aha poniższe pytania dotycza eFortuny bo tam na razie chce spróbować.
1. Konto - czy moze to byc obojętnie jakie konto w obojętnie w jakim banku itd ponieważ obecnie mam tylko oszczednosciowe w Pocztowym. Moze byc takie?
2. Dowód - lepiej pojsc do punktu czy wysłać skan? (chodzi mi o bezpieczeństwo). I tu jeszcze jedno : najpierw pisali ze pesel mozna zakryc i numer dowodu bo poterzbuja tylko imie, nazwisko i adres a teraz ze jednak to tez musi byc. To jak?
3. Czy jest mozliwosc ze mi jakies pismo do domu przyslą? Po co im mój adres?
4. Pisza ze jest konieczna zgoda na przetw. danych osobowych. Gdzie one w takim razie &#39;pójdą&#39;?
To tyle. Jakby ktos mógł mi odpowiedzieć było by miło

pawel384 23

pawel384

Użytkownik
Witam tez mam takie pytanie jako dosyć zielony.
Mianowicie w 70 minucie meczu pomiędzy AZS Wrocław a AZS Biała Podlaska był wynik 5-0, wtedy postawiłem zakład : (5-0) AZS Wrocław - 0,0,-0,5. Mecz zakończył się wynikiem 5-0. Dlaczego otrzymałem zwrot połowy stawki?? Zakład był na wynik koncowy a nie na ten czas po którym postawiłem zakład.
tak przy okazji czym rózni się zakład -0,0-0,5 od zakładu -0,5??
bardzo proszę o proste wyjasnienie szukałem w internecie ale wszystko jest tak zawile napisane ze mało zrozumiałem.
pozdrawiam

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Zakład był na wynik koncowy a nie na ten czas po którym postawiłem zakład
tak ale wtedy liczą się tylko punkty zdobyte po postawieniu zakładu.
przy okazji czym rózni się zakład -0,0-0,5 od zakładu -0,5??
tak najprościej tym że jakbyś zagrał -0,5 to byś przegrał całą stawkę.

pawel384 23

pawel384

Użytkownik
czyli nieważne czy druzyna na którą stawiam wygrywa czy przegrywa, liczyć się bedą bramki zdobyte po postawieniu zakłądu?
Jest to w pewnym sensie zakład na to czy druzyna po tym czasie strzeli chociaz jednego gola? czy pomimo tego ze strzeli to jeszcze musi wygrac przynajmniej jedna bramką??

Do góry Bottom