Hej. Zebrałem tu pytania które chciałem zdać. Są bardzo 'początkujące' ale i ja jestem wiec prosze o wyrozumiałość.
Aha poniższe pytania dotycza eFortuny bo tam na razie chce spróbować.
1. Konto - czy moze to byc obojętnie jakie konto w obojętnie w jakim banku itd ponieważ obecnie mam tylko oszczednosciowe w Pocztowym. Moze byc takie?
2. Dowód - lepiej pojsc do punktu czy wysłać skan? (chodzi mi o bezpieczeństwo). I tu jeszcze jedno : najpierw pisali ze pesel mozna zakryc i numer dowodu bo poterzbuja tylko imie, nazwisko i adres a teraz ze jednak to tez musi byc. To jak?
3. Czy jest mozliwosc ze mi jakies pismo do domu przyslą? Po co im mój adres?
4. Pisza ze jest konieczna zgoda na przetw. danych osobowych. Gdzie one w takim razie 'pójdą'?
To tyle. Jakby ktos mógł mi odpowiedzieć było by miło
Aha poniższe pytania dotycza eFortuny bo tam na razie chce spróbować.
1. Konto - czy moze to byc obojętnie jakie konto w obojętnie w jakim banku itd ponieważ obecnie mam tylko oszczednosciowe w Pocztowym. Moze byc takie?
2. Dowód - lepiej pojsc do punktu czy wysłać skan? (chodzi mi o bezpieczeństwo). I tu jeszcze jedno : najpierw pisali ze pesel mozna zakryc i numer dowodu bo poterzbuja tylko imie, nazwisko i adres a teraz ze jednak to tez musi byc. To jak?
3. Czy jest mozliwosc ze mi jakies pismo do domu przyslą? Po co im mój adres?
4. Pisza ze jest konieczna zgoda na przetw. danych osobowych. Gdzie one w takim razie 'pójdą'?
To tyle. Jakby ktos mógł mi odpowiedzieć było by miło