>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kilka pytań na temat bonu i nieobróconych bonów.

M 0

makseo

Użytkownik
Witam. Jeśli obrócę 40zł bon 3 razy po kursie 1,5 to jaką będę miał kwotę do wypłaty - 20zł, 60zł, 100zł?
I drugie pytanko. Powiedzmy że mam na koncie 60zł, po dodaniu bonu pojawia się kwota 100zł i poniżej info o 40zł nieobróconych bonów. Stawiam 40zł, przegrywam i znów mam 60zł. Czy kwota nieobróconego bonu zniknie i będę mógł wypłacić to 60zł z wcześniejszej gry? Po wyborze zakładu nie widzę by był wybór do zaznaczenia którymi środkami chcę grać więc jak system rozpozna którymi środkami gram? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

M 0

makseo

Użytkownik
Dzięki - już doczytałem co i jak z tym obrotem, myślałem że są jakieś haki jak w bettson. A na drugie pytanie zna ktoś odpowiedź?

W 26

wislaks

Użytkownik
Janusz daj se spokój dostałeś bona za darmo to graj jak chcesz, zrobisz obrót to spokojnie wypłacisz to co wygrałeś.

forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
Dzięki - już doczytałem co i jak z tym obrotem, myślałem że są jakieś haki jak w bettson. A na drugie pytanie zna ktoś odpowiedź?
będziesz mógł spokojnie wypłacić , pierwsza kwota za którą grasz jest obrotem chyba że nie spełniasz warunków

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom