>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiedy W Końcu Bedzie Chat?!

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
MYŚLE ŻE NA TO PYTANIE WIELU USERÓW CHCIAŁOBY ZNALEŹĆ ODPOWIEDŹ

Administracjo kiedy w końcu uruchomicie chat który ma zastąpić ShoutBox?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
tego nie wiedza nawet najstarsi indianie ???? wg mnie to juz tak zostanie, jest temat do pisania glupot ???? i postow wiecej na forum

sutek 79

sutek

Forum VIP
Nie wystarcza Wam ShoutBox w Hyde Parku bo mi w zupełności wystarcza spełnia te same funkce co normalne SB. Moim zdaniem wcale nie jest źle

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jasne, że tak !
Czat - niby miał być, ale na pewno w jakimś stopniu taki bajerek spowolniłby pracę witryny. Jeśli to ma być profesjonalne forum bukmacherskie, a myślę, że do tego admins dążą, to niech zostanie tak jak jest teraz ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
dla mnie to kompletnie nie przeszkadza, a wczesniej na SB bylo tylko &quot;co dzisiaj gracie&quot;, &quot;goool 1-0 bayern&quot; i nic wiecej wiec dla mnie to jest zbyteczne ????

jk 0

jk

Użytkownik
a ja sie nie zgodze. Shoutbox byl bardzo dobrym rozwiazaniem, bylo widac, ze strona zyje. Fakt, ze kazdy pisal &#39;jeeeest goool &#39; etc., ale nie widze w tym nic zlego od tego wlasnie jest.To bylo miejsce by wyrazic emocje a nie pisac jakies analizy czy cos..co nie znaczy, ze nie bylo tam konstruktywnych rozmow. Mozna bylo sie podzielic wrazeniami, wspolnie oplakiwac kupony lub razem sie cieszyc z wygranych. A temat shoutbox w ogole tego nie zastepuje zwlaszcza, ze jes to niewygodne do przegladania. Oczywiscie widac, ze administracja raczej nie jest za tym pomyslem, bo juz dawno powstalby jakis chat, no ale trudno , moim zdaniem szkoda.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A wiesz jak chaty , SB zpowalniaja serwer ?? Tak bardzo ze czesto stron nieladowalo i niedzialalo forum po kilkanascie-kilkadziesita minut

Do góry Bottom