>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiedy robić wypłatę i jak wielką ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak wszystkim wiadomo gramy po to by robić tych wypłat jak najwięcej, chociaż czasami (taa... czasami) szara rzeczywistość jest zupełnie inna i robimy więcej wpłat niż wypłat.
Ale do rzeczy, skoro jak już wygrywamy te pieniążki to kiedy je najlepiej wypłacić. Z jednej strony jak nasz bankroll będzie się powiększał to mamy większe możliwości do wyższych stawek z drugiej strony jednak bardziej ryzykujemy. Taki przykład, skoro wpłaciliśmy 500 zł i ugraliśmy 250 zł tam na przestrzeni jednego tygodnia to czy już wypłacać te 250 zł czy zostawić je na dalszą grę ?
Jak najlepiej robić wypłaty np. co miesiąc czy po osiągnięciu jakiegoś progu ?
Temat zakładam z tej racji iż wczoraj jeszcze miałem ugraną ładną sumkę pieniędzy, ale skusiłem się na grubszy zakład, a dokładnie dzisiaj, 14 listopada w tobecie miałem wypłacić pieniądze unikając dwuprocentowej prowizji. Chciałem zaoszczędzić jakieś 40-80 zł, a stało się tak, że nic nie wypłacę. Dlatego teraz nie zamierzam oszczędzać na prowizji, bo potrafię się łatwo skusić na grubszy zakład wiedząc, że mam gruby bankroll.
A jak jest z tym u was ?

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Powiem Ci na twoim przykładzie co podałeś.
Wpłacono 500zł ugrane 250 czyli 50% wkładu.
Ja bym wypłacił 500 i grał za te 250.
To teoretycznie jak byś przegrał to nie jesteś stratny.
Inna opcja jest to opcja ze wyznaczasz sobie jakiś cel np. wpłacasz 200zl i chcesz 400 masz 400 to wypłacasz bo to co chciałeś to masz.
Ale pokusa jest strasznie duża by grac dalej, taka jest rzeczywistość

madox2010 336,7K

madox2010

Użytkownik
Zazwyczaj bywa tak wpłacasz 500zł ugrasz 250zł myslisz se dobra można wyplacic 500zł i graćdalej. Starać się pomnożyć 250zł. Przychodzi dzień że się traci te 250zł więc se myslisz wpłacę znowu 500zł i postaram się ugrać znowu 250zł. Finał jest taki że nie masz ani 250zł ani 500zł a jeszcze dopłacasz kolejne 500zł. Budzisz sie z 1000zł w plecy plus 250zł ugrane.
Najlepszy sposób chyba jest taki żeby postawić sobie cel i starać sie do niego dążyć bez wypłat dojś do celu i przerwać na jakiś czas. jest tu pare osób na forum z takimi celami i nawet im się udaje.
Zycze wygranych i wypłat.

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Takim graniem nigdy nie ograsz bukmachera- jesteś typowym graczem rekreacyjnym. Jeśli chcesz zarabiać na bukmacherach (nie wygrywać tylko zarabiać) to musisz ustalić plan gry według którego będziesz konsekwentnie grał. Taki plan musi zawierać stawki, liczbe zakładów itp. a profit czyli to co wypłacisz do innego bukmachera aby nie ryzykować limitów lub wypłacisz na swoje konto jako czysty zysk to będzie naturalna kolej rzeczy.... Jeśli jednak grasz rekreacyjnie to wypłacaj zaraz po wygranej, wtedy dwa razy się zastanowisz przed wpłaceniem co może uchronić przed przegraną pieniędzy...

Do góry Bottom