>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kiedy kupon jest wygrany?!

S 0

sledziq

Użytkownik
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak stwierdzić kiedy kupon w zakładzie wielokrotnym będzie wygrany. Obstawiłem ostatnio parę meczy na BAH&#39;u w tym systemie i mimo kilku nietrafionych meczy dalej mam szansę na wygraną. Nie rozumie jakie są zasady w tym systemie. Proszę o pomoc ????

lupe 0

lupe

Użytkownik
Jak mozna obstawiac ocs o czym nie ma sie pojecia ??

Zakład Wielokrotny
Aby umieścić zakład wielokrotny, wybierasz do jednego wydarzenia kilka typów np. Typ 1 i Typ X. Gdy wybrałeś więcej niż jeden typ z tego samego zdarzenia, możesz tylko wytypować zakład jako zakład wielokrotny.

Zakładamy, że wybrałeś w meczu Stuttgart – Bayern Typ 1 i Typ X, w HSV – Dortmund Typ 1 oraz Milan – Roma Typ 2, wtedy wydarzenie Stuttgart – Bayern ukazuje się dwukrotnie, ponieważ typowałeś na Typ 1 i Typ X.

Oznacza to, że w tym przypadku grałeś dwa zakłady kombinacyjne z następującymi typami:

1. Kombinacja:
Stuttgart – Bayern Typ 1 (Kurs 3,85)
HSV – Dortmund Typ 1 (Kurs 2,20)
Milan – Roma Typ 2 (Kurs 4,30)
Łączny kurs = 3,85 x 2,20 x 4,30 = 36,42

2. Kombinacja:
Stuttgart – Bayern Typ X (Kurs 3,10)
HSV – Dortmund Typ 1 (Kurs 2,20)
Milan – Roma Typ 2 (Kurs 4,30)
Łączny kurs = 3,85 x 2,20 x 4,30 = 29,33

Tym rodzajem zakładu zmniejszasz ryzyko w zakładach kombinacyjnych, ponieważ zabezpieczasz się większą ilością typów do jednego zdarzenia.

S 0

sledziq

Użytkownik
ok już znalazłem jak się dodaje:jezora: w tym kuponie chodzi mi o to, że nie trafiłem już kilku meczy i dalej mam szansę na wygrana i chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak jest. Ile meczy można nie trafić itd.

lupe 0

lupe

Użytkownik
Jak sobie popatrzysz na ramke na dole (&quot;szczegóły wielokrotny&quot;) widzisz, że zawarłeś 8 roznych zakładów, w każdym po 17 zdarzeń. Twoja stawka 4 zł została podzielona na 8 kuponów, czyli 4 / 8 = 0.50 zł

Niestety ten kupon zostanie rozliczony jako przegrany poniewaz kolumna 4, 7, 10, 15 i 16 zostałe nietrafiona w całości, czyli inaczej mowiac na te kolumny wybrales tylko jeden rodzaj wyniku i okazał sie on nietrafiony.
Dla przykładu w kolumnie 1. wybrałes 2 rodzaje rozstrzygniecia i udalo Ci sie trafic.

S 0

sledziq

Użytkownik
No ale to kupon powinien już zostać uznany za niewygrany a w menu zakładów pokazuje inaczej. Wielkie dzięki za pomoc ????

Do góry Bottom