>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kiedyś stracić gola trzeba...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
... np. po serii 2 meczów z czystym kontem, albo nawet 3, dłuższe serie to rzadkość, szczególnie w ligach względnie overowych...
im lepszy zespół tym zwykle dłuższe serie, to jasne, ale można na ich łamaniu otrzymywać kursy powyżej 1,50 a niejednokrotnie powyżej 2,00 - że przynajmniej jednego gola stracą.
Wczoraj kilka meczów zagrałem, większosć weszła i był plus.

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Widzę, że fajnie kombinujesz , widać że chcesz znaleźć ten jeden system który przynosił by zyski , życzę powodzenia i chętnie sam spróbuje się coś pobawić tymi systemami , bo kurna na sucho ugrać to nie idzie nic za pierona ;)

Brawo za te Pomysły ;)

D 77

dalik

Użytkownik
Ja bym to połączył z innym meczem w AKO i zagrał progressywnie, ale na razie za dużo już kombinuję i czasu mi zaczyna brakować by to wszystko ogarnąć.
Tutaj macie serię 4 spotkań FC Jurmala - FC Daugava tylko, nie wiem który buk oferuje taki rynek na ten mecz

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
też zwóciłem uwagę na to spotkanie
spójrzcie jeszcze na PSG (tu na strate Bordoex mały kurs), PSV, Belgrano, Sport Recife

D 77

dalik

Użytkownik
Stoke zaliczyło 6 remis z rzędu. Można śmiało stawiać na zwyciestwo Wigan za tydzień ????
Jak Arsenalowi tak dalej pójdzie to będziemy grali na przełamanie serii , że STRZELĄ GOLA - cieniasy....

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
bez przesady, tutaj warto szukać meczów o stawkę, a nie jakies rezerwy, albo testowanie taktyki!
mało dziś przed kompem jestem, ale korci mnie score dla PSG albo Sport Recife
A Jurmala i Groningen strzeliły ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
porównałem sobie dwa kolejne sezony ligi względnie underowej (Ekstraklasy) i ligi względnie overowej (Eredivisie).
po 2 meczach bez straty gola w lidze polskiej było:
48 meczów ze stratą - 67,60% (niemal idealnie 2 z 3)
23 mecze bez straty - 32,40%
więc dalej po 3 meczach bez straty było:
13 meczów ze stratą - 56,52%
10 bez straty gola - 43,48%
zaś w holenderskiej po 2 meczach bez straty gola było:
35 meczów ze stratą - 71,43%
14 meczów bez straty - 28,57%
więc dalej po 3 meczach be straty było:
10 meczów ze stratą - 71,43%
4 mecze bez straty gola - 28,57%
w lidze polskiej o dziwo seria 3 meczów bez straty gola dobrze służy zespołowi, w holandii po serii 3 meczów bez straconego gola jest zachowany constans szans. W holandii nawet po jednym meczu bez straty gola jest olbrzymia szans na stratę gola w kolejnym spotkaniu, szczególnie dla ekip spoza gigantów ligi.
W Holandii dostaniemy marne kursy, to oczywiste, ale szanse są spore, można próbować jakoś łączyć z innymi zdarzeniami.
Powyższe serie nie uwzgledniły meczów pucharowych i przerwy zimowej, zawarte tylko na meczach ligowych.

Do góry Bottom