>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Keyloger

S 0

sebastian28

Użytkownik
Wiem że jest to program do monitorowania tego co piszesz na klawiaturze.Wczoraj ktoś mi cos takiego podzrzucił bo nie miałem antywirusa.Teraz mam najnowszego Kasperskiego i dysk po formacie.Czy jest to możliwe że jeszcze ktoś sie do mnie włamie bo wczoraj myślałem ze strace przez to 70 % mojego budzetu bukmacherskiego.Czy to wyższa hakerka i jak takiego klienta namierzyć?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak zrobiłes format dysku to nic ci nie grozi, a na przyszłośc należy unikać otwierania plików z niepewnego źródła i wchodzenia w podejrzane strony bez antyvira, bo raczej wątpie żeby keylogger sam ci sie na kompie zainstalował, musiałeś go uruchomić.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Jak zrobiłes format dysku to nic ci nie grozi, a na przyszłośc należy unikać otwierania plików z niepewnego źródła i wchodzenia w podejrzane strony bez antyvira, bo raczej wątpie żeby keylogger sam ci sie na kompie zainstalował, musiałeś go uruchomić.
nie wlasnie wczoraj zagadał do mnie jakis podejzany koles i mowił ze bedzie brał ode mnie typy z mlb za 25 zł jeden ,mowił ze przeleje kase mi na mb ja sie zgodziłem i mowi ze przelał 25 i ja sie zalogowałem na mb ale kasy nie było ,podałem mu adres mb i wysłąłem na maila typ.Wypytywał czy moje konto ma koncówke o2.pl czy tlen.pl.Nic nie instalowałem i nie otwierałem żadnego programu.Nie wiem czy pojsc na policje bo ukradł mi 300 zł z mb i pozamieniał hasła na mb ,poczcie,i na centre bet na ktorym miałem 700zł i w dodatku na poczcie miał skan dowodu to dzisiaj z samego rana zlecił wypłate ale na szczescie support po mojej interwencji ją zablokował

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Poza tym warto często zmieniać hasła. No i nie mieć jednego uniwersalnego hasła do wszystkiego, poczty, buka, konta bankowego czy MB.
Po forach już tyle się naczytałem jak ludzi okradziono, że dzięki temu staram się pilnować aby mi się to nie stało...
Pozdr.
Vader

radek03 90

radek03

Forum VIP
kurcze ale lipa...

czy taki keylogger czy inny shit moze wyczytac hasla zapisane w przegladarce? np zapamietujesz sobie haslo i nie wpisujesz z klawiatury...
wystarczy zwykly banalny trojan, ktorego zrobi nawet gimnazjalista i wszystkie hasla znajdą sie u kogoś na poczcie, więc lepiej pokasuj z pamieci wszystkie hasla.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja mam chyba zapamiętywanie hasła tylko do jednego buka. resztę zawsze wpisuje ręcznie za każdym razem.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Wystarczy nie pobierać żadnych gówienek ani nie otwierać podejrzanych stron i tyle... Sam z siebie trojan na kompie się nie znajdzie no chyba, że to jakiś pro haker ???? ale tacy to nie atakują zwykłych &quot;szaraków&quot; czyli Nas ????
A jak Ci ukradł kasę z MB... To sprawa na policję na pewno... Napisz maila do MB itd. Policja się tym zainteresuje, otrzyma IP od MB i koleś ma pozamiatane... Poza tym śmieszą mnie tacy pseudo hakerzy którzy myślą, że są niewidoczni w sieci... Zrobić coś żeby zatrzeć po sobie porządnie ślady to już wyższa szkoła jazdy i nieliczni to potrafią ;) Tak więc zgłaszaj i tyle ;) Tym bardziej, że to zwykłą kasa nic nie związanego z bukmacherką tak więc na pewno się zainteresują i nie zrobią kłopotu ????

S 0

sebastian28

Użytkownik
Wystarczy nie pobierać żadnych gówienek ani nie otwierać podejrzanych stron i tyle... Sam z siebie trojan na kompie się nie znajdzie no chyba, że to jakiś pro haker ???? ale tacy to nie atakują zwykłych &quot;szaraków&quot; czyli Nas ????
A jak Ci ukradł kasę z MB... To sprawa na policję na pewno... Napisz maila do MB itd. Policja się tym zainteresuje, otrzyma IP od MB i koleś ma pozamiatane... Poza tym śmieszą mnie tacy pseudo hakerzy którzy myślą, że są niewidoczni w sieci... Zrobić coś żeby zatrzeć po sobie porządnie ślady to już wyższa szkoła jazdy i nieliczni to potrafią ;) Tak więc zgłaszaj i tyle ;) Tym bardziej, że to zwykłą kasa nic nie związanego z bukmacherką tak więc na pewno się zainteresują i nie zrobią kłopotu ????
wlasnie ja nic nie pobierałem tylko wyslalem mu maila na poczte [email protected] ale tylko w tym mój blad ze nie mialem anty wirusa

sieku 31

sieku

Użytkownik
Nie prawda. Trzeba wiedziec co sie robi i gdzie sie wchodzi. Wiec nie &#39;pieprz&#39; glupot, k ?
Brawo Fux za konstruktywną wypowiedź, szkoda że mija się z prawdą ????
Jak sobie włączysz w dowolnym firewallu opcję informowania w wszelkich próbach nieautoryzowanych połącześ z sieci w kierónku twojego kompa to się zdziwisz... około 30 w ciągu minuty jest takich prób automatycznie blokowanych. Mało z nich jest groźnych ale zawsze. Wchodzenie do siecie bez jakielkolwiek zapory [windowsowskiej nie licze ???? ] to czysty masochizm. A odwiedzane strony nie mają tu większego znaczenia!
Ponadto antyvir z samoaktualizacją jest również niezbędny.
Zresztą co tu tłumaczyć. Fux skoro jesteś takim znawcą to pewnie wiesz że fora internetowe [w tym to które właśnie odpiedziłeś] są niezłą bramą do niezabezpieczonych urzytkowników.
Pozdro

el_90 0

el_90

Użytkownik
No to sie Sabasan dales zrobic w kulki.
Ja uwazam od kogo i co biore i smiesza mnie pajace ktore wysylaja nie znajac mnie wgl. np. na gg jakies linki i wchodz moje foteczki.
Takich pseudohakerow najlepiej ujeb.. ich wlasna bronia to sie naucza.
Wiadome ze na takie stronki znane np.imageshacki mozna sobie wchodzic nawet jak sie kogos nie specjalnie zna ale zapisywac pliki na dysku od takich osob to glupota.
Wez sie kolesiowi (raczej) dobierz teraz do tylka moze sie nauczy ;-).
Chociaz sie dziwie ze samym mailem jak piszesz Cie zalatwil.

S 0

sebastian28

Użytkownik
No to sie Sabasan dales zrobic w kulki.
Ja uwazam od kogo i co biore i smiesza mnie pajace ktore wysylaja nie znajac mnie wgl. np. na gg jakies linki i wchodz moje foteczki.
Takich pseudohakerow najlepiej ujeb.. ich wlasna bronia to sie naucza.
Wiadome ze na takie stronki znane np.imageshacki mozna sobie wchodzic nawet jak sie kogos nie specjalnie zna ale zapisywac pliki na dysku od takich osob to glupota.
Wez sie kolesiowi (raczej) dobierz teraz do tylka moze sie nauczy ;-).
Chociaz sie dziwie ze samym mailem jak piszesz Cie zalatwil.
ludzie ile razy mam powtarzac ,nie jestem idiotą ,nie otworzył bym linka od nieznajomego.Wysłałem mu tylko jednego maila z typem ze swojej poczty a wieczorem ne było kasy na mb a z rana były pozmieniane hasła

el_90 0

el_90

Użytkownik
K** ale jaja
Sorry za przeklenstwo.
Wchodze wlasnie na moje konto na expie i niedowierzam
Na koncie z 250 zl zostalo 11 zl
Mysle gdzie to ***a jest.
Patrze a tam jakies transakcje i w trakcie wyplata na konto do banku ING ktora szybko anulowalem,zmienilem haslo.
Wystarczy czy musze cos jeszcze zrobic z kontem zeby mnie jakas k* nie okradla ?!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
K*** ale jaja
Wchodze wlasnie na moje konto na expie i niedowierzam
Na koncie z 250 zl zostalo 11 zl
Mysle gdzie to **a jest.
Patrze a tam jakies transakcje i w trakcie wyplata na konto do banku ING ktora szybko anulowalem,zmienilem haslo.
Wystarczy czy musze cos jeszcze zrobic z kontem zeby mnie jakas ****a nie okradla ?!
Gadales na Sebasana ze dal sie zrobic w kuliki a samemu tak masz , to nie zalezy od tego czy wejdziesz w jakis link sa inne spobossby, nie klnij nie jestes chyba dzieckiem ! Najlepiej zostaw wszystko co moze sie przydac a reszta format + antyvirus.

Do góry Bottom