>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kazachstan

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dzisiaj 17 kolejka tej ligi spróbuje podać 2 typy ;)
Shakhtyor - Kayrat
Shakhtyor
to rywal Ruchu Chorzów w europejskich pucharach, Dzisiaj przyjdzie im zmierzyć się z Kayrat który lokuje się na dziesiątej pozycji , na wyjazdach zaledwie raz wygrał. Shakthtyor u siebie także dopiero raz w tym sezonie zachwycał wygraną dlatego jeżeli powaznie myślą o europejskich pucharach powinno zacząć &#39;&#39;straszyć rywali&#39;&#39;. Jednak widać że zdecydowanie brakuje im klasowych napastników. Jednak dzisiejsza potyczka będzie bardzo istotna pewnie zjawią się wysłannicy Ruchu by zobaczyć spotkanie i wyciągnąć wnioski co do rywala.
Moja propozycja
Win
Shakhtyor @@ 1,42 ✅ ✅

--------------------------

Aktobe - Lokomotiv Astana

Aktobe zespół któremu przyglądam się od zeszłego roku gdy zaskoczył mnie w europejskich pucharach. Tracący zaledwie 4pkt. do lidera Aktobe podejmie dziś lokujący się na ósmym miejscu Lokomotiv Astana który na wyjazdach jeszcze nie wygrał, Aktobe za to na własnym terenie dokonało tego dwukrotnie. Aktobe wydaje na dzień dzisiejszy głównym faworytem do mistrzostwa takie spotkania wygrywać musi.

Moja propozycja
Win Aktobe @@ 1,50 Bwin ⛔

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Lokomotiv Astana - Tobol
Bardzo ciekawa linia kursowa wystawiona na to spotkanie Tobol lider rozgrywek całkiem nieźle radzący sobie zespół w tym sezonie zmierzy się z Lokomotiv Astana zajmującym siódme miejsce.Drużyny zdążyły się jak dotąd trzy razy spotkać, dwukrotnie wygrywali piłkarze Lokomotivu , Raz Tobolu. Formy obu ekip są porównujące jednak Lokomotiv zaliczył w ostatnich 5 spotkaniach jedną porażkę więcej. Patrząc sceptycznie na to spotkanie faworytem są goście jeżeli poważnie myślą o tytule mistrzowskim takie spotkania wygrywać powinni.

Win Tobol@@ 2,60 Bwin ⛔ Bez walki.....

Inne propozycje z tej kolejki
Okzhetpes - Shakhtyor 2 @@ 1,90 Bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom