>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kasyna online, a "polska sprawiedliwość."

Status
Zamknięty.
G 0

gemstone888

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć, jak legalnie grać w kasynach online zagranicznych dostawców.
Mam tam dość sporą sumę pieniędzy i problem pojawia się, aby je wypłacić.
Z tego, co mi wiadomo, nasz jakże kochany kraj, ma prawo zabrać wygrane, i wsadzić mnie do więzienia, co zatem mi radzicie, morderczą mafię do prania pieniędzy, która i tak stuknie mi wszystkie wygrane, czy wypłacić kwotę poniżej 40.000zł, bo czytałem że od takiej kwoty, urzędnicy zaczną się tym interesować?

L 0

lampo55

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć, jak legalnie grać w kasynach online zagranicznych dostawców.
Mam tam dość sporą sumę pieniędzy i problem pojawia się, aby je wypłacić.
Z tego, co mi wiadomo, nasz jakże kochany kraj, ma prawo zabrać wygrane, i wsadzić mnie do więzienia, co zatem mi radzicie, morderczą mafię do prania pieniędzy, która i tak stuknie mi wszystkie wygrane, czy wypłacić kwotę poniżej 40.000zł, bo czytałem że od takiej kwoty, urzędnicy zaczną się tym interesować?
Przyłączam się do pytania. Oraz pytanie mam odnośnie tego czy nic się nie stanie jak wypłacę np. całe 5000 zł czy lepiej porozbijać po 1000-2000 zł, kiedy bank może się &#39;doczepić&quot; i czy mogę się w razie coś jakoś obronić w sądzie/US?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom