>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kasyna Netentu

marasking 63

marasking

Użytkownik
Nie wiem jakie są Wasze odczucia z gry na platformach tej złodziejskiej firmy, ale ja definitywnie odpuszczam gre w kasynach Netentu. Grałem głownie w BJ, czasem w ruletke i powiem jedno - gra ta nie ma nic wspólnego z losowością, oni nawet nie próbują tego ukryć tylko na bezczelnie kradną w żywe oczy. Wystarczy w BJ podnieść stawkę do kilkudziesięciu Euro i 80% rozdań krupier ma 10, a gracz 13, 14,15 i to wszystko pod rząd. Dołącze kiedyś screeny z historii gdzie przegrywałem kilkanaście rozdań z rzędu w BJ, niech mi ktoś tylko nie mówi , że jest to normalne i miałem pecha bo w naziemnych też sie tak dzieje, w Netencie to jest norma dlatego ostrzegam przed graniem na tej platformie. Oczywiście zdarzają się też wygrane, ale generalnie tendencja jest taka , że na wyższych stawkach zaczyna się strzyżenie owiec.????

waska 131

waska

Użytkownik
Powiedz mi jak wogóle można grać w BJ czy ruletke na automatach Netentu??? Przecież to jest strzał w stopy przegrana jest praktycznie 99%.Masz wyżej wspomniane gry w opcji LIVE wiec tam graj a nie na automatach. Jeśli chodzi o zabawe na takich platformach to w gre wchodzą tylko i wyłącznie sloty na ktorych można wygrać bardzo przyzwoite sumki

marasking 63

marasking

Użytkownik
masz racje, gram tam chyba z przyzwyczajenia i dlatego, że rozdania i spiny szybko lecą i adrenalina i emocje są na właściwym poziomie. O slotach też miałem pisać swoją drogą. Gram na nich rzadko za pieniadze , głownie dla zabawy, ale większość Videoslotów polega głównie na tym, żeby trafic &quot;scattery&quot; albo jakiś bonus bo normlane linie płacą tyle co kot napłakał. Np. w Gonzo stawka 10zł i trzy albo cztery nawet cztery symbole to jest zwrot rzędu 1,5 -5 zł , podobnie zauważyłem w innych grach. Dopiero freespiny albo jakieś inne bonusy typu &quot;wildy&quot; albo zwielokrtoniony pay-out pozwala coś wygrać.

endriu 361

endriu

Forum VIP
BJ, ruletka w sieci... ???? hahaha.
Co do slotów masz oczywiście rację, lecz np. Thunderfist potrafi ładnie ułożyć linie na zwykłym kręceniu.
Oczywiście i tak tendencja jest nakierowana na tą bardziej spadkową ????

L 24

lukiko1986

Użytkownik
Ruletka RnG NETENT???
Haha...Sądze że jedna z bardziej prymitywnych...
JAk byłem młody i łgupi grałem tam, ale po jakimś czasie miałem wrażenie że program to obsługujący wygląda tak:
(np kolory)

- sprawdź postawione zakłady
- neguj te zakłady
- wyświetl wynik

Hehe:razz:

Do góry Bottom