>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kasowanie postów

Status
Zamknięty.
jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Jak wszyscy doskonale wiemy
Nasze forum jest jednym z najbardziej przejrzystych i czytelnych for w sieci. Nie bez przyczyny użytkownicy chętnie je odwiedzają, bo mamy wszystko ładnie uporządkowane. Ostatnio jednak jest coraz bardziej więcej postów o niskim poziomie merytorycznych, które tą harmonię chcą zahamować. Posty typu &quot;co dzisiaj grasz&quot;, &quot;kiedy będą typy&quot;, &quot;gdzie grasz&quot; itd. To są pytania prywatne, skierowane tylko do autora tematu. OD tego służy opcja prywatne wiadomości. Nie zaśmiecajcie tematów, które odwiedzają także inni użytkownicy forum szukający tylko typów, a przez taki bałagan nie umieją ich wyszukać, bo na 3 strony postów pojawia się jeden z typem. Musicie równie brać pod uwagę userów, którzy nie piszą na forum lub bardzo mało piszą, a są na forum żeby grać typami np. Assitalii.
Nam chodzi o rozwój merytoryczny tematów, ale nie pisanie postów jednozdaniowych, które tak na prawdę są do niczego. Moderatorzy są po to, by chronić dobro forum i żeby było tak jak do tej pory czytelne. Nie wtrącajcie się do ich obowiązków, z który dobrze się wywiązują.
i tu jest moje pytanie.
dlaczego gdy nasze posty są usuwane to posty w temacie moderatora doberman90 i innych http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=14047&amp;amp;highlight=doberman&amp;amp;page=34
mają się jak najlepiej. chodzi mi o 10 pod rząd postów z gratulacjami. Tylko posty z gratulacjami moga byc w temacie u moderatorów ? bo tak to odbieram. Nie widze takiego punktu w regulaminie ze moderatorom pozwala sie na zachowywywanie w swoich watkach bezsensownych postow chyba ze cos przeoczylem, po za tym my zwykli uzytkownicy powinnismy brac przyklad z moderatorow, a w temacie u dobermana90 moderatorzy takze pisza duzo postow typu &quot;gratulacje&quot; i nie sa one usowane co swiadczy o wysokim poziomie ich mmerytoryczności wiec chyba i my powinnismy ?
prosza o konkretna odpowiedz na konkretne pytanie zawarte w temacie dlaczego jednym wolno a innym nie. Pozdrawiam moderatorów.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
mnie tez juz zaczyna denerwować to kasowanie postów. tak samo jak zmienianie tematów w kuponach. czy każdy musi miec napisane typy by? to jest chore

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Bedzie to wygladalo jak szara rzeczywistosc. Bylo dobrze, kazdy sie wyroznial, bylo zapisane w temacie co gra czy nba czy tenis i nie trzeba bylo szukac jak cos, a teraz...
Kazdy tak samo wyglada ze swoim tematem

L 45

laha

Forum VIP
Tak. Doberman jest zly i okropny. Usuwa rzeczową dyskusje. Zdegradujmy go.

Ludzie dajcie sobie spokój. Kto poslucha jednego czy dwóch userów? -.-
P.s No ale mówia prawde..

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Bedzie to wygladalo jak szara rzeczywistosc. Bylo dobrze, kazdy sie wyroznial, bylo zapisane w temacie co gra czy nba czy tenis i nie trzeba bylo szukac jak cos, a teraz...
Kazdy tak samo wyglada ze swoim tematem
Haha, teraz mnie rozbawiłeś... zmieniłem około 90 tematów w dziale Kupony i tylko kilka miało wpisane w temacie dyscyplinę i je zostawiłem. A że 90% tematów było niezgodne z regulaminem to już nie moja wina, jak nie potraficie się dostosować to mówi się trudno. O jakości typera świadczą wyniki, a nie kto ma dłuższą i durniejszą nazwę.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie , Mój temat i to jest jak DBAM tak mam , A Ty Laha się nie wypowiadaj na ten temat jaki ja to nie jestem ile jesteś na forum ostatnio miesiąc :?: to będzie dobrze. Więc nie zawieraj dyskusji na przełomie kilku miesięcy ja osobiście nie usuwam wszystkich postów z tematu swojego bo uważam to za nie potrzebne , Temat był zamnięty powstał na nowo więc zobaczymy jak będzie teraz.
Pozdrawiam

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak jakis mod ma teamt to nich sam deccyduje co bedzie zostawione a co nie , userzy tez - napiszicie na GG lub PW co i jaki post i skasujemy. Sami narzekacie , a coniektorzy sami robia innym burdel w temacie - taka prawda.
Ja mam 2 dzialy i zawsze probuje je jakos dobrze poprowadzic

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dobrze mówisz Grzesio najlepiej jest aby każdy decydował sam. W Końcu to jego &#39;&#39;KĄcik&#39;&#39;
PS&gt; Posty zbędne z mojego tematu znikną jak wrócę z miasta;]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Oczywiście, gratulacje czy też prywatne wiadomości mają być kierowane poprzez funkcję PW na forum i tego należy się trzymać. Posty, które mają jedno zdanie np. &quot;Ohoooo... grubo ???? Jutro wbije, czas zarobic&quot; albo o słabym poziomie merytorycznym należy usuwać wszędzie, gdzie takie zjawisko się pojawi, niezależnie czy to zwykły user, typer bądź moderator.
Doberman wkrótce zrobi w swoim dziale porządek. Chłopak większość czasu na forum spędza w innych tematach i pilnuje Wam porządku, a swój niestety troszkę zaniedbał ;)

komarr 4

komarr

Forum VIP
hehe Marcin problem z tym ze niektorzy chyba nie wiedza jak uzywac PW lub im sie poprostu nie chce i w tym tkwi problem z kasowaniem gratulacji :p

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie chcę się wtrącać, ale na forum był już taki temat, który ja założyłem i skończył w archiwum bo było w nim za dużo prawdy.

Ja jakoś dogadałem się z domelem, który uwielbia wręcz kasować posty z mojego tematu i nawet jest ok, ale wypowiedzieć się wręcz mam obowiązek bo jednak problem dotyczy także mnie..

Każdy lubi kiedy mu się gratuluję wygranej i wiadomą rzeczą jest, że nigdy bym nie usunął gratulacji dla mnie za trafiony kupon, wieć dlaczego zdziwienie jest, że Doberman nie kasuje gratulacji w swoim temacie? Inna sprawa, że ten sam Doberma bardzo chętnie kasuję gratulacje dla innych userów w ich tematach, no cóż taka polsa mentalność..

Jak to powiedział jemjogurt, są równi i równiejsi, zawsze tak było i pewnie zawsze będzie, tylko, że nie wszędzie to jest aż tak widoczne. Tutaj gołym okiem widać faworyzowanie pewnych osób. Gdy ja napisałem słowo &quot;zajebiście&quot; to najpierw została wprowadzona cenzura przez moda, a później post zniknął.. Jednak w temacie fcbialasa słowo &quot;kurwa&quot; napisane przez autora tematu nadal tam jest, nikt nie raczył go nawet ocenzurować, co dopiero usunąć post byłego moda, a obecnie Vipa (piszę bez cenzury, no bo skoro jednym wolno to czemu innym nie?)

Doberman mówisz, że Grzesio dobrze mówi, że każdy by mógł decydować o swoim &quot;kąciku&quot; no przecież, ja mówiłem to już miesiąc temu, Tobie, Odrze, domeLowi i wtedy wszyscy równo po mnie pojechaliście.. Teraz gdy mówi to Grzesio, to już inaczej na to reagujesz.. Dziwne, nie?

Od razu mówie, to nie jest Doberman, żaden atak w Twoją czy białasa stronę ja tylko pisze prawdę i przedstawiam sytuację z jaką się na tym forum spotkałem.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
dobra jasiek09 jestem z Tobą, ale zostawcie już dobermana w spokoju ;]. A swoja drogą ktory mod skasowal kilka postów w moim temacie ??

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mnie trochę denerwuje stwierdzenie: &quot;To mój temat, ja nim rządzę, w nim będzie to co ja chcę&quot;. Nieprawda. Każdy temat, każdy post musi być zgodny z regulaminem. Mi osobiście nie przeszkadzają te gratulacje, itp. Fakt, wkurza mnie niemiłosiernie, gdy dany user pisze post pod postem w przeciągu kilkunastu minut, no ale cóż począć...
Mnie nigdy nie zdarzyło się, by jakiś mod skasował mój post uznając go za mało wartościowy. Kilka postów zniknęło, ale chyba rzeczywiście były to kilkuwyrazowe wypowiedzi. Jak dla mnie moderatorzy dobrze wykonują swoją pracę. Przynajmniej większość z nich.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Sprawa jest tez tego typu ,że większość userów nie edytuje swoich postów (a domyślam się ,że robią to specjalnie żeby nabić posty) dlatego nabijają jeden pod drugim.Np. w dziale TENIS jest przesada jeden user pisze tam po 4-5 postów jeden pod drugim i nikt na to nie reaguje -niech to będą nawet &quot;złote&quot; opinie lub analizy-ale jakiś porządek powinien być.
Jeśli proszę po kilka razy userów żeby w dziale&quot;Bonusy&quot; nie chwali sie jeden pod drugim np.&quot;ja ze spinów wykręciłem 1 euro&quot; a drugi &quot;a ja 1.5 euro&quot; itp itd, to oni jak na złość to samo.Wówczas nie ma co sie dziwić,że post do kosza..a user po upomnieniu na PW lub na Forum słownym otrzymuje ????.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Oczywiscie Assi sie musiał wypowiedziec wiec ja toze czynie swoja powinnośc.
Assi ostanio użyłeś w swoim temacie słowa &quot;zajeiscie&quot; i co to typer moze takich słów używać weź zal człowieku sam mnie pouczasz a ty sie trzymasz zasad.

Poza tym chya nie chodzi tu głównie o usuwanie gratków , tylko głupich postów super typ gram , co grasz , co sadzisz otym a o tamtym i moze jeszcze o pupie mojej aci.takich postów jest pełno.A ty assi juz sie tak nie bulwersuj, pozatym chyba nie wyjasniłes tej sprawy gdzie wymysliłes sobie jakies wiadomosci od userów , które mnie dotyczyły i zosałem urażony.no ale cóz twój swietny plan nie wypalił o niemasz dowodów w postaci screanów , czyli wyszedłes na cwaniaaka.Tak właśnie moze sie wiekszosc dowie... twoja nature

co do edcji tematów to jakis bezssens tracicie czas na edycje , pozatym powinno dac sie edytowac własne tematy. takie moje zdanie.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobra panowie, bo znów się pojawia wzajemna napinka.
Tak jak pisałem Doberman zrobił już porządek u siebie, był to pojedynczy przypadek, więc nie wiem po co takie wielkie pretensji....
Problem wspólnie wyjaśniliśmy i mam nadzieje, że wszyscy zadowoleni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom