>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Kasa za rejestrację lub freebety

T 10

tosiek

Użytkownik
Witam.
Czy istnieje na dzień dzisiejszy internetowy bukmacher, który oferuje darmowe pieniądze (mowa tu o symbolicznych kwotach; nie Betclick!) za rejestrację lub rozdaje freebety (po uprzednim napisaniu do supportu)?
Oczywiście mogą być to serwisy z Gonitwami konnymi lub zwykłymi zakładami sportowymi.

Proszę o nie zamykanie tematu, gdyż odświeżam ten dział, bo bardzo ucichło ostatnio odnośnie wiadomości na temat &quot;Promocje u Bukmacherów&quot;.

Zapraszam do dyskusji!;-)

leokung 0

leokung

Użytkownik
CENTREBET.COM

Zakładasz konto ...

Wysyłasz im Skan Dowodu a w tresci wpisujesz::

PLEASE 10$ FREEBET... albo po polskU PROSZE FREEBET 10

Dolar, Euro jak co wolisz....nie ustawiaj waluty ZŁ bo dostaniesz 10zł...

P 1

premi

Użytkownik
Don carbone (patrz dział promocje w kasynie). 50$ za rejestrację można także grać w zakłady wady uboga oferta i Bóg jeden raczy wiedzieć czy kiedykolwiek wypłacę gdy obrócę :-D

pavelw 10

pavelw

Użytkownik
CENTREBET.COM

Zakładasz konto ...

Wysyłasz im Skan Dowodu a w tresci wpisujesz::

PLEASE 10$ FREEBET... albo po polskU PROSZE FREEBET 10

Dolar, Euro jak co wolisz....nie ustawiaj waluty ZŁ bo dostaniesz 10zł...
Jakies 2-3 miesiace zakłozylem tam konto i wyslalem im skan dowodu. Po kilku dniach dostalem wiadomosc ze dziekuje i za to w ciagu kilku dni dostane wlasnie ten freebet, ale do dnia dzisiejszego go nie ma. Nie pisalem do nich dlaczego mi nie dali bo grac tam napewno nie bede.

bludek 367

bludek

Użytkownik
witam !
ja nie wiedziałem o tej promocji i dałem sobie na zł czy moge jakos zmienic walute zeby ja uzyskac ??
Jesli chodzi Ci o centrebet to pisz do Polskiego supportu, ze chcesz zmienic walute. Zamkna Ci stare konto i bedziesz na tego samego maila mogl zalozyc nowe konto (tylko nick musi byc inny).

Ja tak zrobiłem - miałem konto w euro, a chciałem skorzystac z promocji 100pln, problemów nie było. Uwineli się w kilka godzin.

byq86 9

byq86

Użytkownik
najlepiej isc do roboty, zarobic jakas bardziej znaczaca sumke i potem juz tylko ograbiac buki na konkretnie ???? a nie szukac jakichs groszowych freebetow...

Do góry Bottom