>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karty telefoniczne.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Posiadam sporą kolekcję kart telefonicznych (polskie oraz zagraniczne). Chętnie odsprzedam. Chętnych proszę o kontakt na PW ????

princeas 11

princeas

Użytkownik
o kuuurcze, kiedyś to się zbierało, od groma miałem tych z UK, gdzieś przepadło... trochę już w zapomnienie przechodzą wszelkie rodzaje kolekcjonerstwa, tak mi się wydaje. Ja swego czasu zbierałem znaczki ???? ale od kilku lat przerzuciłem się na wafle pod kufle ;P

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ja tych kart mam parę albumów, w tym kilka serii typu znaki zodiaku, parki narodowe w Polsce, kilkanaście zagranicznych w tym z Egiptu, ogólnie duża frajda było to zbierać, jednak z tego co kiedyś patrzyłem to majątku się na nich raczej teraz nie zrobi

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Ted, zależy jakie masz te karty. Sprawdz zagraniczne i nawet polskie, w jakich są nakładach. Jeśli któreś będą miały mały nakład będą dużo warte. Ja mam kolekcję prawię tysiąca sztuk, w tym 3 białe kruki, które są więcej warte niż cała reszta, także warto sprawdzić.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Ja ogólnie polskich mam ponad 1400, ale sporo oczywiście się powtarza. I zagranicznych około 100. Nie mam czasu siedzieć i patrzeć po katalogach ile jakich wyszło, najchętniej to bym wszystkie jak leci sprzedał

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
W 2001 roku sprzedałem swoja kolekcję za parę ładnych tysi,miałem wszystkie polskie od 16 numeru,Fauna Iberica i jeszcze kilka perełek.Teraz nie ma szału na fonokartystykę,ja wyczułem moment i pozbyłem się kolekcji,dzięki temu z Żonka i Synem spędziłem wspaniałe 2 tygodnie na wyspie Hvar.

erxone 10

erxone

Użytkownik
Też mi brakuje może ze 100 kart do wszystkich lecz od kiedy nie są produkowane to jakoś opadło moje zainteresowanie kartami.

Do góry Bottom