>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karty do tunera na wybrane kanały

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Czy istnieje coś takiego by móc kupować gdzieś na necie karty do kanałów ale np; na same kanały sportowe bez kanałów typu: HBO,Chanele itp.
Chodzi mi tylko o kanały gdzie mógłbym obejrzeć: ligę Hiszpańską,angieską,włoską i LM.
Wiem że kiedyś coś takiego było, że wystarczyło kupić tuner: fergusona i potem można było zamawiać karty na wybrane kanały, pamiętam że mialem wtedy pakiety do kanałów
-SuperSport(wszystkie mecze angieskiej,hiszpańskiej)
-Sky calcio(Serie A,LM)
Słyszałem też co nieco o pakietach A Jazzera iż jest możliwość odbioru w Polsce kanałów(nie przeszkadza mi komentarz arabski)
Czy ktoś obcykany, mógłby mi wytłumaczyć jeśli są takie możliwości.
-Jaki sprzęt trzeba?
-Gdzie takie coś zamawiać:karty itp.
-czy jest to legalne
-jakie koszty

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kiedyś można było mieć w abonamencie sam Canal+, w Cyfrze. Teraz już nie można.
Słyszałem też co nieco o pakietach A Jazzera iż jest możliwość odbioru w Polsce kanałów(nie przeszkadza mi komentarz arabski)
Czy ktoś obcykany, mógłby mi wytłumaczyć jeśli są takie możliwości.
-Jaki sprzęt trzeba?
-Gdzie takie coś zamawiać:karty itp.
-czy jest to legalne
-jakie koszty
Nie ma już Al Jazeera Sport, jest beIN Sports Global. Kartę kupisz raczej bez problemu na zagranicznych serwisach aukcyjnych, ale antena minimum 2 metry szerokości. Maja angielski komentarz.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Kiedyś można było mieć w abonamencie sam Canal+, w Cyfrze. Teraz już nie można.
Nie ma już Al Jazeera Sport, jest beIN Sports Global. Kartę kupisz raczej bez problemu na zagranicznych serwisach aukcyjnych, ale antena minimum 2 metry szerokości. Maja angielski komentarz.
No, tak chodziło mi o Bein sport.Właśnie coś mi się obiło o uszy, iż jest możliwość ale trzeba mieć tego typu antenę. Nic popytam jeszcze.
Ale dzięki za odp, bo chodziło mi o to by się upewnić czy jest coś takiego, potem pytając bym się nie wyfrajerzył.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Trochę lipa, pytałem odpowiednie osoby, i jest możliwość odbioru BeIN w Polsce ale ten Francuski pakiet, czyli bez ligi Angielskiej i koszty trochę wysokie. Informacja, jakby ktoś kiedyś potrzebował odpowiedzi.

Do góry Bottom