>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Karta w Toto-mixie

S 0

stopa92

Użytkownik
Witam ! Mam taki problem. Mam 17 lat w tym roku w Listopadzie skoncze 18 lat i chcialem zalozyc sobie karte w toto-mixie zebym mogl obstawiac sobie przez internet. Poszedlem do nich i powiedzialem ze chial bym zalozyc karte sobie i mi powiedzieli ze nie mam 18 lat ukonczonych i nie moge. I teraz mam pytanie czy moge sobie zalorzyc na kogos innego karte ? Np. Na brata ? Jak on ma ukonczone juz dawno 18 lat ? I co moj brat musial by tam podac ? Imie nazwisko ? Dowod tozsamosci ? Prosze o pomoc ???? Z gory dziekuje ????

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Ja sam zacząłem grać w wieku 18-stu lat i według mnie dobrze że jest to ograniczenie wiekowe.

Zajmij się nauką lepiej, a nie głupotami, bo z samej bukmacherki nie wyżyjesz. A poziom twojej wypowiedzi utwierdza mnie w tym przekonaniu.

S 0

stopa92

Użytkownik
po 1 czlowiek nie jest doskonaly i ma prawo sie mylic
po 2 ja traktuje to jako zabawe a nie zarobek na zycie
po 3 nie interesuj sie moja nauka bo to moja sprawa i moich rodzicow
a po 4 bukmacherstwo jest od 18 lat, a ty robisz wszystko zgodnie z prawem ? ;&gt;

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Patrz, jakoś większości ludzi na tym forum nigdy nie zdarzył się taki kwiatek ortograficzny. Może dlatego, że przywiązują wagę do tego, co piszą? Albo przynajmniej sprawdzili swojego posta przed wysłaniem (i podkreślone na czerwono byki w przeglądarce)?

Oczywiście, że nie będę przejmował się twoją nauką, bo mało mnie ona obchodzi, ja tylko dałem dobrą radę. Nie chcesz z niej skorzystać - trudno, twoja sprawa.

A co do tego, czy jestem czysty jak łza: to jest forum bukmacherskie i rozmawiamy o bukmacherce. Poza tym: &quot;nie interesuj się..&quot;.

F 0

frank365

Użytkownik
Logiczne ze traktujesz to jako zabawe, bo zadajesz dziecinnie proste pytania, pozatym kto zarabia grajac w naziemnych:grin: sory ale jakos mi sie nie zdarzylo spotkac kogos kto mialby regularne zyski w dłuższym okresie czasu czytaj. rok;)

Konto mozesz zalozyc i na bacie, na sasiada tez, na kogokolwiek aby sie zgodzil... jakie dane?:grin: wysarczy uzyc wujka google wpisac stronke tego syfu i tam wszystko albo pojsc i spytac sie szanownego pana/pani w punkcie...

Zastanawiam sie dlaczego ludzie wola oddac te 10% i jeszcze uzerac sie z jakimi kartami itp. w toto syfach zamiast grac przez neta bez podatkow, lepsze kursy wiecej zdarzen, live, wyzsze stawki bla bla bla ciekawe to jest... no bo chyba nie przez donalda :razz:

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
W naziemnych stawiają:

a) legendarne dziadki
b) ludzie niemający pojęcia o bukmacherce i stawiający &quot;żeby mecz się lepiej oglądało&quot;
c) ludzie, którzy dobrze wiedzą, po co tam idą (czyt. chcą mieć czyste pieniądze po nieczystych interesach).

Reszta powinna grać w Internecie.

S 0

stopa92

Użytkownik
Dzieki Frank365 za odpowiedz ???? A co do buków naziemnych to nie wiem czemu wole grac tam tak jakos zawsze z kumplem chodzislimy i sie przyzwyczailem. Ale zastanowie sie moze zmienie zdanie i pogram przez neta ???? . A jaki jest najlepszy buk internetowy ?

Do góry Bottom