0 arus997 Użytkownik Październik 23, 2011 #1 Mam takie pytanko odnośnie tej karty , jestem w tym trochę zielony ponieważ mam ją od wczoraj. Więc , jak chce obstawić kupon otwarty Toto-Mixa to ide z kartą obstawić czy dopiero jak wygram ide odebrać nagrodę z kartą aby punkty się liczyły?
Mam takie pytanko odnośnie tej karty , jestem w tym trochę zielony ponieważ mam ją od wczoraj. Więc , jak chce obstawić kupon otwarty Toto-Mixa to ide z kartą obstawić czy dopiero jak wygram ide odebrać nagrodę z kartą aby punkty się liczyły?
2,8K vader Forum VIP Październik 23, 2011 #2 Zrobiłeś coś w tym celu żeby się dowiedzieć? Czy po prostu założyłeś temat? Najnowszy post w tym dziale jest właśnie o tym. Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy Poza tym masz cały dział do przejrzenia, poszukania informacji. Masz np. takie tematy: Liga mixu uszkodzona karta Data ważności karty w Toto Mix-ie Toto-Mix Liga-Mix'u Używaj opcji - Szukaj
Zrobiłeś coś w tym celu żeby się dowiedzieć? Czy po prostu założyłeś temat? Najnowszy post w tym dziale jest właśnie o tym. Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy Poza tym masz cały dział do przejrzenia, poszukania informacji. Masz np. takie tematy: Liga mixu uszkodzona karta Data ważności karty w Toto Mix-ie Toto-Mix Liga-Mix'u Używaj opcji - Szukaj