Po wczorajszym graniu
LM + Leicester wygrałem 300zł i nadal mogę typować ????
Na dziś wypatrzyłem zdarzenia, na które warto zagrać na gości tzw. ''2''. Pierwszym zdarzeniem jest mecz Wisły z Fulham. Krakowianie w tym sezonie radzą sobie przeciętnie w lidze, a w
LE nie zdobyli jeszcze nawet punktu, przegrywając dwa mecze bardzo sromotnie. W drużynie Maaskanta nie widać jakości, brak pomysłu na grę w offensywie, atak pozycyjny ''leży'' i na dodatek brak kreatora gry Wisły - Meliksona. Holenderski Trener wypowiada się już bardzo niepewnie w mediach i widać, że już sam nie wierzy w swój zespół. Fulham w pierwszym meczu zremisowało z Twente, zaś w drugim pewnie wygrało z Duńskim Odense. W ostatniej kolejce PL Fulham przegrało ze Stoke, ale uważam, że to tylko wpadka. Deffensywa Wiślaków będzie dziś nękana przez snajpera Fulham FC Johnsona. Fulham przyjedzie do Krakowa bez Clinta Dempseya i Bobbiego Zamory. Co nie zmienia faktu, że Anglicy są faworytami.
Drugim zdarzeniem na tym kuponie będzie mecz Odense z Twente. W ostatniej kolejce Holenderski zespół rozgromił u siebie Wisłę, gdzie wynik 4:1 był najmniejszym wymiarem kary dla Krakowian. Natomiast Odense przegrało u siebie z Fulham 2:0. Spotkanie na TRE-FOR Park powinno dostarczyć kibicom wiele efektownych akcji i bramek ze strony Twente. Zespół Holenderski wydaje się być zdecydowanym faworytem.
# Kupon 5
Wisła Kr. -
Fulham 2 2.15
Odense -
Twente 2 2.00
AKO : 4.3
Stawka : 20 zł
Ew. wygrana : 75.70 zł
Na drugim kuponie postawiłem na Anderlecht, który w ostatniej kolejce ligowej pokonał u siebie aż 5:0 Standard Liege! Jeszcze wczoraj kurs na zespół Belgijski stał na poziomie 2.35, dziś spadł już na 2.10.. Sturm Graz jak na razie zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 3 pkt-ów, ale dziś umiejętności Sturmu raczej nie wystarczą na zdobycz punktową.
Na dopełnienie double postawiłem na PSV, które jest liderem grupy z kompletem punktów, a będzie się mierzyć na wyjeździe z Hapoelem Tel Aviv, który nie zdobył jeszcze punktów.
# Kupon 6
Sturm Graz -
Anderlecht 2 2.10
Hap. Tel Aviv -
PSV 2 1.95
AKO : 4.1
Ew. wygrana : 72.10 zł
Na ostatnim, trzecim kuponie postawiłem zagrać triple. Tym razem jedyneczki na Stoke, Hannover i Tottenham. Stoke ostatnio wygrała 2:0 z Fulhamem. W
LE pokonali 2:1 Besiktas i m.in. zremisowali w PL z Manchesterem Utd. 1:1. Stoke City lideruje w swojej grupie. Hannoverowi w tym sezonie idzie bardzo dobrze. Jest w czubie tabeli Bundesligi. Ostatnio zaliczyli wpadkę w Koln, dlatego teraz będą chcieli się odegrać. Hannover zajmuję 2 miejsce z 4 pkt-ami, zaś zespół Duński 3 miejsce z 3 pkt-ami.
Niemcy powinni spokojnie u siebie wygrać. Tottenham podejmuje u siebie Rubin Kazań. Te zespoły mają tyle samo pkt-ów, lecz Rubin ma lepszy bilans bramkowy 5:2, Londyńczycy 3:1. ''Koguty'' w ostatniej kolejce
LE pokonały Shamrock 3:1, zaś Rosjanie niespodziewanie zremisowali z PAOK-iem 2:2. Anglicy w ostatnich dwóch kolejkach PL zdobyli tylko 1 pkt i dziś muszą swoim fanom wynagrodzić te dwie wpadki.
# Kupon 7
Tottenham - Rubin Kazan
1 1.77
Hannover - FC Kopenhaga
1 1.70
Stoke - Mac. Tel Aviv
1 1.40
AKO : 4.21
Ew. wygrana : 74.10 zł
Jeśli pomogłem, kliknij dzięki+.
Bilans : 11.60 zł