>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kancia typuje!

Status
Zamknięty.
kancia 36

kancia

Użytkownik
Cześć! Znalazłem w internecie te forum i zarejestrowałem się. W bukmacherkę bawię się od dawna, u naziemnych buków. Moje typy będą dotyczyły przeważnie piłki nożnej, ale nie zabraknie też typów z innych dyscyplin.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kancia 36

kancia

Użytkownik
Na początek soboty postanowiłem skleić jakiegoś dubla. Dziś hit Premier League Liverpool-Manchester Utd. Zawodnicy z Anfield ostatni mecz u siebie zagrali z &#39;&#39;Wilkami&#39;&#39; Wolverhampton i nie bez problemu wygrali 2:1. Liverpool ma wahania formy. Po sromotnej porażce z &#39;&#39;Kogutami&#39;&#39; podnieśli się i w derbach Liverpoolu na wyjeździe pokonali Everton 2:0. W zespole The Reds tylko jeden zawodnik ma więcej niż jedną bramkę i uważam, że Suarez w pojedynkę nie ma szans z liderem. Manchester jak na razie wygrał 6 spotkań i zaliczył tylko jedną wpadkę ze Stoke City remisując 1:1. Rooney i spółka jest głównym faworytem do mistrzostwa i w dzisiejszym meczu muszą pokazać kto rządzi w angielskiej piłce. Kurs 2.35 biorę w ciemno!
Na dopełnienie kuponiku zagrałem Śląsk. Lider rozgrywek zagra na wyjeździe z Bełchatowem. Obrona Bełchatowian jest w tym roku dziurawa jak szwajcarski ser, a kreator gry Śląska Sebastian Mila bez problemu powinien poprowadzić zespół do zwycięstwa. Tutaj również kurs 2.35, który zachęca do zagrania na Wrocławian.
# Kupon 1
Liverpool - Manchester UTD 2 2.35 ⛔
GKS Bełchatów - Śląsk Wrocław 2 2.35 ⛔
AKO : 5.52
Stawka : 20 zł ⛔
Ew. wygrana : 97.20 zł

Na drugim kuponie postanowiłem zagrać taśmę, za grosze. Postawiłem na lidera Rosyjskiej ligi FC Zenit, który u siebie rzadko zalicza wpadki. W ostatnich meczach u siebie pokonali w LM Porto 3-1, Tom Tomsk 4-0 i Dynamo Bryansk 2-0.
Drugim zdarzeniem jest Bayern, który od ponad 1000minut nie stracił bramki. Gram z handi -1.
Trzecim zdarzeniem jest postawienie na Śląsk. Analiza wyżej.
Kolejny postawiony mecz to zwycięstwo Unionu Berlin. Oglądałem ich ostatni mecz u siebie z Aachen, grali z polotem i finezją. W tabeli zajmują 8 miejsce, a będą dziś podejmowaćKarlsruher SC, które zajmuje 15 miejsce, tuż nad miejscem barażowym.
Przedostanie zdarzenie to mecz Arki z Polkowicami. Gdynianie zajmują obecnie 11 miejsce i muszą piąć się w górę, jeśli myślą o awansie. Ostatni mecz wygrany na wyjeździe w Płocku i pokonanie u siebie lidera z Bydgoszczy na pewno dodała Areczce skrzydeł i powinni sobie poradzić z przed ostatnią drużyną zaplecza ekstraklasy, która na wyjeździe gra chaotycznie.
Ostatnim meczem na tym kuponie jest zdarzenie z Plus Ligi. Fart Kielce w ostatnim meczu na wyjeździe pokonał 3-0! Częstochowę i z Akademikami z Warszawy nie powinien mieć problemów. Kusiło handi -2,5 ale postawiłem zwykłą jedyneczkę
# Kupon 2
FC Zenit - Dynamo Moskwa 1 1.88 ⛔
Bayern M. -
Herta Berlin (0-1,5) 1 1.55 ✅
GKS Bełchatów - Śląsk Wrocław 2 2.35 ⛔
Union Berlin -
Karlsruher 1 1.70 ✅
Arka Gdynia -
KS Polkowice 1 1.45 ✅
Kielce -
Warszawa 1 1.35 ⛔
AKO : 22.79
Stawka : 5 zł
Ew. wygrana : 100.30 zł
Ostanim kuponem na dzisiaj są 3 zdarzenia z Premier League. Postawiłem na remis, bądź zwycięstwo UTD. Analiza wyżej. Zwycięstwo City i Chelsea. Ta dwójka swoje spotkania, po prostu musi wygrać
# Kupon 3
Liverpool : Manchester UTD 20 1.35 ✅
Manchester City
- Aston Villa 1 1.32 ✅
Chelsea
- Everton 1 1.32 ✅
AKO : 2.35
Stawka : 20 zł
Ew. wygrana : 41.40 zł ✅
Sobota lekko na minus.
Bilans : 3.60 zł ⛔

kancia 36

kancia

Użytkownik
O godzinie 17:00 w Chorzowie rozpocznie się mecz pomiędzy miejscowym Ruchem, a Legią Warszawa. W zespole gospodarzy m.in. nie wystąpi Sebastian Olszar i Gabor Straka. Ta wiadomość szczerze mówiąc, mnie ucieszyła, ponieważ mój znajomy Jakub Smektała prawdopodobnie dostanie szanse od pierwszej minuty. Twierdza &#39;&#39;Chorzów&#39;&#39; jak na razie wygrała u siebie 4 spotkania, a smak porażki doznała tylko w potyczce ze Śląskiem Wrocław. Legia ostatnie dwa mecze w lidze wygrała u siebie z Wisłą 2:0 i z GKS-em Bełchatów również 2:0. Warszawiaków już w czwartek czeka kolejny mecz w LE, dlatego też dziś &#39;&#39;w głowach&#39;&#39; będą mieli spotkanie w europejskich pucharach. Legia jak co roku walczy o mistrzostwo dlatego nie z Chorzowa musi wywieźć jakiś punkt. Ruch obecnie zajmuje 5 miejsce, a &#39;&#39;Wojskowi&#39;&#39; 7. Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami, który odbył się w Chorzowie 1 marca 2011 zakończył się remisem 1:1. Dlatego też mecz będzie wyrównany, pełen walki i myślę, że padnie remis.
Vive Kielce na dopełnienie kuponu. Lider rozgrywek i wygra kilkoma, kilkunastoma bramkami.
# Kupon 4
Ruch Ch. - Legia X 3.10 ⛔
Vive Kielce - Ciechanów 1 1.01 ✅
AKO : 3.13
Ew. wygrana : 55.10 zł
No i niestety Legia dowiozła 3pkt-y.
Bilans : 23.60 zł ⛔

kancia 36

kancia

Użytkownik
Po wczorajszym graniu LM + Leicester wygrałem 300zł i nadal mogę typować ????
Na dziś wypatrzyłem zdarzenia, na które warto zagrać na gości tzw. &#39;&#39;2&#39;&#39;. Pierwszym zdarzeniem jest mecz Wisły z Fulham. Krakowianie w tym sezonie radzą sobie przeciętnie w lidze, a w LE nie zdobyli jeszcze nawet punktu, przegrywając dwa mecze bardzo sromotnie. W drużynie Maaskanta nie widać jakości, brak pomysłu na grę w offensywie, atak pozycyjny &#39;&#39;leży&#39;&#39; i na dodatek brak kreatora gry Wisły - Meliksona. Holenderski Trener wypowiada się już bardzo niepewnie w mediach i widać, że już sam nie wierzy w swój zespół. Fulham w pierwszym meczu zremisowało z Twente, zaś w drugim pewnie wygrało z Duńskim Odense. W ostatniej kolejce PL Fulham przegrało ze Stoke, ale uważam, że to tylko wpadka. Deffensywa Wiślaków będzie dziś nękana przez snajpera Fulham FC Johnsona. Fulham przyjedzie do Krakowa bez Clinta Dempseya i Bobbiego Zamory. Co nie zmienia faktu, że Anglicy są faworytami.
Drugim zdarzeniem na tym kuponie będzie mecz Odense z Twente. W ostatniej kolejce Holenderski zespół rozgromił u siebie Wisłę, gdzie wynik 4:1 był najmniejszym wymiarem kary dla Krakowian. Natomiast Odense przegrało u siebie z Fulham 2:0. Spotkanie na TRE-FOR Park powinno dostarczyć kibicom wiele efektownych akcji i bramek ze strony Twente. Zespół Holenderski wydaje się być zdecydowanym faworytem.

# Kupon 5
Wisła Kr. - Fulham 2 2.15 ⛔
Odense - Twente 2 2.00 ✅
AKO : 4.3
Ew. wygrana : 75.70 zł

Na drugim kuponie postawiłem na Anderlecht, który w ostatniej kolejce ligowej pokonał u siebie aż 5:0 Standard Liege! Jeszcze wczoraj kurs na zespół Belgijski stał na poziomie 2.35, dziś spadł już na 2.10.. Sturm Graz jak na razie zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 3 pkt-ów, ale dziś umiejętności Sturmu raczej nie wystarczą na zdobycz punktową.
Na dopełnienie double postawiłem na PSV, które jest liderem grupy z kompletem punktów, a będzie się mierzyć na wyjeździe z Hapoelem Tel Aviv, który nie zdobył jeszcze punktów.
# Kupon 6
Sturm Graz - Anderlecht 2 2.10 ✅
Hap. Tel Aviv - PSV 2 1.95 ✅

AKO : 4.1
Ew. wygrana : 72.10 zł ✅
Na ostatnim, trzecim kuponie postawiłem zagrać triple. Tym razem jedyneczki na Stoke, Hannover i Tottenham. Stoke ostatnio wygrała 2:0 z Fulhamem. W LE pokonali 2:1 Besiktas i m.in. zremisowali w PL z Manchesterem Utd. 1:1. Stoke City lideruje w swojej grupie. Hannoverowi w tym sezonie idzie bardzo dobrze. Jest w czubie tabeli Bundesligi. Ostatnio zaliczyli wpadkę w Koln, dlatego teraz będą chcieli się odegrać. Hannover zajmuję 2 miejsce z 4 pkt-ami, zaś zespół Duński 3 miejsce z 3 pkt-ami. Niemcy powinni spokojnie u siebie wygrać. Tottenham podejmuje u siebie Rubin Kazań. Te zespoły mają tyle samo pkt-ów, lecz Rubin ma lepszy bilans bramkowy 5:2, Londyńczycy 3:1. &#39;&#39;Koguty&#39;&#39; w ostatniej kolejce LE pokonały Shamrock 3:1, zaś Rosjanie niespodziewanie zremisowali z PAOK-iem 2:2. Anglicy w ostatnich dwóch kolejkach PL zdobyli tylko 1 pkt i dziś muszą swoim fanom wynagrodzić te dwie wpadki.
# Kupon 7
Tottenham - Rubin Kazan 1 1.77 ✅
Hannover - FC Kopenhaga 1 1.70 ⛔
Stoke - Mac. Tel Aviv 1 1.40 ✅
AKO : 4.21
Ew. wygrana : 74.10 zł
Jeśli pomogłem, kliknij dzięki+.

Bilans : 11.60 zł ⛔

kancia 36

kancia

Użytkownik
Dziś na szybko jeden kuponik, bez analiz bo jadę na mecz.
# Kupon 8
Lechia Gd. - Lech P. 2 2.15 ⛔
Arka Gd. - P. Bytom 1 1.70 ✅

AKO : 3.66
Ew. wygrana : 64.40 zł
Pawłowski zatrzymał Kolejorza..
Bilans : 31.60 zł ⛔

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś pare groszy postawione, by wieczorkiem były emocje.

# Kupon 9
Villarreal - Levante 2 3.65 ✅
Sturm Graz - Salzburg 1 2.50 ✅

AKO : 9.13
Stawka : 15 zł
Ew. wygrana : 120.50 zł ✅
# Kupon 10
Lille - Lyon 1 2.25 ✅
Zawisza B. - Warta P. 1 2.25 ⛔

AKO : 5.06
Ew. wygrana : 66.80 zł
# Kupon 11
Standard L. - Zulte W. 1 1.50 ✅
Villarreal : Levante 20 1.71 ✅

AKO : 2.57
Ew. wygrana : 67.70 zł ✅

Powodzenia ;)

Super niedziela! Gdyby nie Zawisza byłby to najlepszy dzień w mojej przygodzie z bukmacherką! Zawisza chodź grała w przewadze, nie wykorzystała tego a w 94 minucie miała 100% sytuację..
Levante wygrało 3:0 z Villareal, Sturm Graz wygrał 2:1, Standard skromnie pokonał rywala 1:0 i Lille w hicie kolejki pokonało Lyon 3:1. Jeśli ktoś skorzystał z typów, to gratulacje i zapraszam do przeglądania moich typów ;)
Bilans : 111.60 zł ✅
yield : 59%
✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś nie ma ciekawych typów, dlatego zagram dziś dwie &#39;&#39;pewne jedyneczki&#39;&#39;. FC Kopenhaga zajmuje obecnie pierwsze miejsce z 29 pkt-ami i pewnie lideruje. FC Nordsjalland jest na 4 miejscu i traci 7 pkt-ów do Kopenhagi. Nordsjalland jeszcze nigdy nie zdobyła punktu grając na wyjeździe przeciwko Kopenhadze. Sporting zajmuje obecnie 5 miejsce z dorobkiem 14 pkt-ów, zaś Gil Vicente 9 miejsce z 9 punktami. Zespół z Lizbony ostatnie 5 meczów wygrał, tracąc tylko jedną bramkę z Lazio!
Vicente w dwóch ostatnich meczach zdobyło tylko 1 punkt.
# Kupon 12
FC Kopenhaga - Nordsjalland 1 1.40 ⛔
Sporting - Gil Vicente 1 1.32 ✅

AKO : 1.85
Stawka : 30 zł
Ew. wygrana : 48.80 zł
Bilans : 81.60 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
I jeszcze na dziś taki &#39;&#39;świrus&#39;&#39;
# Kupon 13
Cracovia - Polonia W. X 3.10 ✅
UC Dublin - Shamrock 10 3.09 ⛔

AKO : 9.58
Stawka : 10 zł
Ew. wygrana : 84.30 zł

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś PP i Primera Divison. Lech mierzy się z 1 ligową Polonią Pytoń. Barcelona gra z Granadą, która ma tylko 5 pkt-ów, zaś Sevilla z Racingiem Santander, który spisuje się w tym sezonie bardzo słabo.

# Kupon 14
P. Bytom - Lech P. 2 1.55 ⛔
Sevilla - Racing Santander H (0-1) 1 1.95 ⛔
Granada - Barcelona H (2,5-0) 2 1.90 ⛔

AKO : 5.74
Ew. wygrana : 101.00 zł
Bilans : 51.60 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś zagram na spadkowicza z Primera Division Deportivo La Coruna, który będzie podejmował przedostatnią drużynę Segundy, Cartanege. Na dopełnienie dubla zagram na Zenit, który jest liderem Rosyjskiej ekstraklasy.

# Kupon 15
Cartagena - Dep. La Coruna 2 2.00 ⛔
FC Zenit - Volga 1 1.15 ✅
AKO : 2.3
Ew. wygrana : 40.50 zł
Na drugim kuponie zagram tenis kobiecy - WTA w Stambule. Postawie na Isię i Kvitową.
# Kupon 16
A.Radwańska - Zvonareva 1 1.80 ✅
Kvitova - Wozniacki 1 1.52 ✅
AKO : 2.74
Ew. wygrana : 48.20 zł ✅
Powodzenia ????
Bilans : 59.80 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Szybko, bez analizy bo wychodzę na mecz Lecha.
# Kupon 17
Kvitova - Azarenka 2 1.95 ⛔
Osasuna - Levante 2 2.70 ⛔
Lech P. - Legia 10 1.32✅

AKO : 6.95
Stawka : 10 zł
Ew. wygrana : 61.20 zł
# Kupon 18
Tottenham - QPR 1 1.35 ✅
Anderlecht - Lierse 1 1.20✅

AKO : 1.62
Stawka : 50 zł
Ew. wygrana : 71.30 zł ✅

Bilans : 71.10 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Ostatnie 2 kupony w tym miesiącu.
Rywal Asseco, Minsk grał 3 mecze w tym sezonie VTB i 3 przegrał. Z Lietuvosem Rytas (67:87), Enisey (89:99) oraz Azovmashem (77:95). Można też pokusić się o handi, jednak ja nie zaryzykuje.
# Kupon 19

Fenerbahce - Karabukspor 1 1.27 ✅
BC Minsk 200 - Asseco Prokom 2 1.50 ✅
AKO : 4.1
Ew. wygrana : 50.30 zł ✅
Ew. wygrana : 108.20 zł Częstochowa w tym sezonie wygrała tylko.. 1 mecz. W ostatnich 5 meczach ugrała tylko.. 2 sety! W toto-mixie dostepny tylko handi -1,5, brak -2,5, a szkoda. Ruch zremisuje z Polonią! Analiza w typach dnia 31.10.
# Kupon 20
Ruch Ch. - Polonia W. 0 3.10 ⛔
Rzeszów - Częstochowa H (0-1,5) 1 1.15 ✅
AKO : 3.57
Ew. wygrana : 62.80 zł

Bilans : 71.50 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Październik 2011

Ilość kuponów : 20
Kupony trafione : 7
Kupony nietrafione : 13
Skuteczność kuponów : 35%
Ilość typów : 48
Typy trafne : 29
Typy błędne : 19
Skuteczność typów : 60%

Zainwestowane : 400 zł
Wygrane: 471.50 zł
Bilans: 71.50 ✅
yield : 18% ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
kancia 36

kancia

Użytkownik
Zaczynamy nowy miesiąc, miejmy nadzieję, że będzie lepszy od poprzedniego. Na pierwszy ogień idzie LM.
Na pierwszym kuponie w listopadzie zagrałem na AC Milan, który 2 tygodnie wcześniej wygrał u siebie z BATE 2-0 i dziś też nie powinien mieć problemów. Postawiłem też, że Victoria nie strzeli bramki Barcelonie. Valdes od wielu minut nie puścił bramki i będzie chciał ten rekord śrubować, a koledzy z deffensywy na pewno mu dziś pomogą. W ostatniej kolejce Plzen nie oddało żadnego strzału na bramkę Valdesa.
Na drugim kuponie zagrałem na gospodarzy meczów grupy F.
Arsenal pokonał na wyjeździe Marsylię 1-0, a w weekend na wyjeździe pokonał Chelsea 5-3 i dziś nie powinien mieć problemów z Olympiciem, który w tym sezonie słabo spisuję się w lidze, a nadrabia to w LM. Borussia przegrała ostatnio w Pireusie, a dziś po prostu musi wygrać jeśli chcę myśleć o wyjściu z grupy.
Na trzecim kuponie zagrałem dwójeczki na Barce, Milan i Chelsea. Są to tzw. &#39;&#39;peFFki&#39;&#39; ???? Miesiąc listopad czas zacząć!
# Kupon 21
V. Plzen SN1 2 1.65 ✅
Bate Borisov - AC Milan 2 1.62 ⛔

AKO : 2.67
Ew. wygrana : 47.00 zł

# Kupon 22
Arsenal L. - O. Marseille 1 1.68 ⛔
B. Dortmund - Olympiacos 1 1.46 ✅

AKO : 2.45
Ew. wygrana : 43.10 zł
# Kupon 23
V. Plzen - FC Barcelona 2 1.15 ✅
Genk - Chelsea 2 1.25 ⛔
Bate Borisov - AC Milan 2 1.62 ⛔
AKO : 2.33
Ew. wygrana : 41.00 zł
Bilans : 60 zł ⛔
Czarny dzień :x

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś szybko, bo wychodzę na mecz okręgówki
# Kupon 24

Bayern M. - Napoli 1 1.32 ✅
Villarreal - Man. City 2 1.62 ✅
Man. United - Otelul Galati 1 1.12 ✅
Ajax - Dinamo Zagrzeb 1 1.52 ✅

AKO : 3.64
Ew. wygrana : 160.20 zł ✅
Bilans : 50.20 zł ✅✅✅
izi ????

kancia 36

kancia

Użytkownik
Uważam, że warto postawić na Legię, która ostatnio złapała wiatr w żagle. W lidze zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 22 pkt-ów i ma jeszcze zaległy mecz z przedostatnią drużyną ligi Zagłębiem Lubin. Bilans bramkowy &#39;&#39;Wojskowi&#39;&#39; też mają imponujący. 22 strzelone bramki i 9 straconych, a warto podkreślić, że na początku sezonu bronił Skaba, a nie Kuciak, który w ostatnich 5 meczach nie wpuścił żadnej bramki! Skorża poukładał zespół &#39;&#39;czarnej eLki&#39;&#39; i ten radzi sobie na trzech frontach, gdzie w ostatnich latach polskiej drużynie to nie wychodziło. Mocnym punktem Warszawskiej Legii jest wspomniany słowacki bramkarz Kuciak. W deffensywie świetnie spisuje się Żewłakow i Komorowski. Na lewej obronie obecnie podstawowy reprezentant Polski - Jakub Wawrzyniak. Środek pola z kapitanem Vrdoljakiem, Golem i Borysiukiem, na dodatek skrzydłowi Rybus i Radović to świetna druga linia jak na polskie warunki. W ataku Ljuboja, który daje dużo jakości w offensywie drużyny ze stolicy Polski. Na dodatek Maciej Skorża w ostatnim czasie stawia na młodych. Żyro i Wolski to 19 latkowie, których niektórzy eksperci już nazwali &#39;&#39;małymi gwiazdami&#39;&#39;. Legia w hicie kolejki, sezonu zagrała poprawnie nie tracąc bramki. Choć Lech Poznań był drużyną lepszą, to gdyby Vrdoljak w 87 minucie trafił do pustej bramki, Legia wygrałaby mając słabszy dzień, a tak też trzeba potrafić. Legia pokonała ostatnio dwa razy Widzew w stosunku 3-0 i 2-0 oraz Ruch 1-0 i najbliższego rywala Rapid 1-0, grając bardzo dobrze i stwarzając sobie dużo okazji. Kurs oscylujący w granicach 2 zł zachęca do grania już teraz, bo pewnie czym bliżej meczu, będzie kurs spadał. Rapid w ostatnim meczu męczył się Ploiesti wygrywając 3-2. Wszystkie bramki padły już w pierwszej połowie. Fanatyczny doping Warszawskich kibiców na żylecie będzie na pewno 12 zawodnikiem Wojskowych. W bramce z Kuciakiem i silną offensywą, Legia powinna wygraną z Bukaresztem przybliżyć się do awansu z grupy LE.
Wisła bez formy, ostatnio porażka z Podbeskidziem 1-0, a zwycięstwo z Fulham zawdzięcza czerwonej kartce i grze w przewadze od 30 minuty..
# Kupon 25

Legia - Rapid Buk. 1 2.00 ✅
Fulham - Wisla Kr. H (0-1,5) 1 1.95 ✅

AKO : 3.9
Ew. wygrana : 103.00 zł ✅

Bilans : 123.20 zł ✅

Powodzenia ;)

kancia 36

kancia

Użytkownik
# Kupon 26

Polonia W. - Lech P. 2 2.45 ⛔
Mainz - Stuttgart 2 2.55 ⛔

AKO : 6.25
Ew. wygrana : 110.00 zł
Bilans : 103.20 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Na dziś liga angielska ???? Chelsea po wpadkach musi wygrać, Manchestery na wpadki ze słabszymi zespołami nie mogą sobie pozwolić i po prostu takie mecze muszą wygrywać.
# Kupon 27

Blackburn - Chelsea 2 1.35 ✅
Manchester Utd - Sunderland 1 1.20 ✅
QPR - Manchester City 2 1.35 ✅

AKO : 2.35
Ew. wygrana : 103.40 zł ✅

kancia 36

kancia

Użytkownik
Manchester gra niezwykle offensywną piłkę i gwarantuje kilka bramek na mecz. Dziś pewnie będzie tak samo i zdecydowanie pokona QPR. Zagrałem też -1,5 na Skrę. Skra po słabszym początku sezonu gra co raz lepiej i dziś zmierzy się z Jastrzębiem. Dwóch rozgrywających &#39;&#39;Węgla&#39;&#39; ma problemy z kontuzjami, a ilość meczów w tym sezonie &#39;&#39;Pomarańczowych&quot; na pewno zawodnicy odczuwają.
# Kupon 28
QPR - Manchester City H (1,5-0) 2 1.90 ⛔
Jastrzębie - Bełchatów H (1,5-0) 2 2.00 ✅

AKO : 3.8
Ew. wygrana : 66.90 zł
Szkoda City ????
Bilans : 136.60 zł ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom