>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kamila Skolimowska

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mistrzyni olimpijska z Sydney w rzucie młotem, Kamila Skolimowska nie żyje. Taka informacja dotarła wieczorem ze zgrupowania w Portugalii, gdzie przebywają nasi lekkoatleci.
Lekkoatletka zasłabła podczas treningu. Wcześniej skarżyła się na złe samopoczucie. Mimo reanimacji i transportu do szpitala nie udało się jej uratować.

Kamila Skolimowska urodziła się w 1982 roku w Warszawie. Była córką znanego ciężarowca Roberta Skolimowskiego, olimpijczyka z Moskwy z 1980 roku. Jej największy sukces to olimpijskie złoto w 2000 roku. Była medalistką mistrzostw Europy seniorów i mistrzynią świata i europy juniorów.

W listopadzie ubiegłego roku skończyła 26 lat.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Ogromna strata dla naszego sportu. Zapamiętam ją jako ambitną i uśmiechniętą kobietę.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Kamila Skolimowska nie żyje!

Mistrzyni olimpijska w rzucie młotem Kamila Skolimowska nie żyje.
Skolimowska zasłabła podczas treningu na zgrupowaniu w Portugalii. Wcześniej lekkoatletka skarżyła się na złe samopoczucie. Mimo natychmiastowo podjętej reanimacji i transportu do szpitala nie udało się jej uratować.
Kamila była córką Roberta, medalisty mistrzostw świata i olimpijczyka z 1980 roku w podnoszeniu ciężarów. Jako niespełna osiemnastolatka zdobyła &quot;złoto&quot; olimpijskie podczas igrzysk w Sydney.

luniu 20

luniu

Użytkownik
Ogromna strata , zamurowało mnie jak to przeczytałem. Najgorsze jest to że miała dopiero 26 lat. Miała tyle życia jeszcze przed sobą , i tyle do osiągnięcia ale niestety ... zapamiętamy ją na długo.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
bam nie wypowiadaj się tutaj.....
Ja również ubolewam nad tym... Miał talent zdobył złoto. Osiągnęła wiele i wiele mogła osiągnąc eh.... Szkoda jak cholera naprawdę ????
[*]

blaster 0

blaster

Użytkownik
Powiem szczerze, że pierwszy raz pociekły mi łzy po informacji o czyjejś śmierci , ze znanych osob

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom