>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kaj_ - Witam.

kaj_ 4

kaj_

Użytkownik
Czołem,
jeśli administracja uzna, że spamuje to proszę skasować temat, czy w kosz rzucić.
W zasadzie to chciałem sie przywitać i podzielić jedną moją historią (w sumie nie odkrywczą)
Jak sporo początkujących przygodę zaczynałem od grania tasiemców u &quot;naziemnych&quot; , potem troche bardziej strategicznie podchodziłem, potem net - granie Live, troche systemami. fakt faktem że jesli policzyć wszystko to jesstem pare tysi na minusie. Nie parenaście ale pare na pewno. Na ogół przez swoją głupotę i granie LIve.
Dlatego czytam to forum jakiś czas, a teraz sie zarejestrowałem.
Co zauważyłem. Kiedyś jeden gość z okolicy polecił mi, żeby skontaktował sie jednym &quot;zawodowym graczem&quot;, u którego on sam gra.
Gdyż miałem pare tys. wolnych i szukałem planu jak je pomnożyć.
Ten ów zawodowy gracz podobno obraca sumami innych w taki sposób, że i on ma coś z tego, i ten który tą kasę mu dał, obaj mają zyski.
Niestety okazało sie, że ma juz za dużo osób , nie wiem ile, ale nie ma czasu na kolejnego wspólnika, gdyż to by mogło spowodować (co logiczne) spadek skutecznosći czy wydajności.
Potem pisałem do niego jeszcze - by sie podzelił swoją wiedzą przynajmniej, jakieś wskazówki, czy gra u ziemniaków czy na necie - nic nie odpowiedział.
Morał z tego taki, jak tu nie raz piszecie, gracze zajmujący sie tym zawodowo sie siedzą chyba raczej na forach, nie dzielą sie swoją wiedzą i doświadczeniami:/
Ale z drugiej strony mam nadzieję, że mi to czytanie coś da i bede jednym z tych którzy zarabiają na tym krocie :grin: (joke taki)
A i ja - ja tylko chciałem sie przywitać , co też czynię , czołem ????

popijava 87

popijava

Użytkownik
Kiedyś jeden gość z okolicy polecił mi, żeby skontaktował sie jednym &quot;zawodowym graczem&quot;

Nie wiem, czy są &quot;zawodowi gracze&quot;, a jeśli są, to masz rację, raczej nie afiszują się. Ten &quot;zawodowiec&quot;, o którym piszesz, raczej do tej grupy się nie zalicza.
Najlepszy biznes robi się cudzymi pieniędzmi - i on zdaje się tylko na tym korzysta
Myślę, że szybko przekonasz się, iż dobrze się stało, że ten gość nie wziął od Ciebie pieniędzy.

Poza tym nikt nie zadba o Twoje pieniądze lepiej niz Ty.
Ja za zawodowca się nie uważam, ale kiedyś też miałem możliwość wziąć czyjąś kasę, by grać, ale zrezygnowałem, bo życie mi miłe:grin:

Morał z tego taki, jak tu nie raz piszecie, gracze zajmujący sie tym zawodowo sie siedzą chyba raczej na forach, nie dzielą sie swoją wiedzą i doświadczeniami

Najlepsza praca to praca w spokoju, bez wychylania się. Jeśli są zawodowcy, to masz rację, na forach spotkać ich trudno. Na forach z reguły jest kilku dobrych typerów, a reszta szuka gotowych typów i zamazuje obraz, często tylko powoduje, że ludzie przestają myśleć, prawidłowo oceniać i typować.

Ale z drugiej strony mam nadzieję, że mi to czytanie coś da i bede jednym z tych którzy zarabiają na tym krocie

Pod warunkiem, że będziesz sobą, zachowasz trzeźwość umyslu i chęć do samodzielnego rozwoju. Inaczej zmieszasz się z tłumem, który u buków systematycznie przegrywa.
Ludzie piszą analizy, podają swoje typy, ale ja osobiście nie wiem dlaczego? W każdym jest chęć zaistnienia, pokazania się i to wszystko. Czasem ktos notuje dobrą serię i czuje się ekspertem. Trzeba smodzielnie pograć przynajmniej 1 rok, by powiedziać &quot;wiem, że nic nie wiem&quot;.
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom