>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Każdy grosz przybliża do miliona

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Witam, rozpoczynam nowy temat, gdzie będę podawał swoje typy. Większość z nich będzie poparte krótką analizą. Nazwa tematu sugeruje, że raczej nie będę szalał, lecz w miarę regularnie będę podawać typy.

Co tydzień krótkie podsumowanie.

Budżet początkowy 100 zł, komentarze, sugestie, podpowiedzi mile widziane. Gram przeważnie na BAH&#39;u

Nie odpowiadam za jakiekolwiek straty związane z graniem moich propozycji.

Zapraszam ????

#1⛔

Piłka nożna - Hiszpania - Copa Del Rey⛔
Real Madryt - Atletico Madryt
typ : 1
kurs : 1,50

Piłka nożna - Anglia - Premier Leauge✅
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC
kurs : 1,30

AKO : 1,88
stawka 10 zł
ewentualna wygrana : 18,75 zł

Tak więc krótka analiza. Real bez żadnego trofeum w sezonie ? Mourinho kończy sezon z &quot;czystym kontem&quot; ? Moim zdaniem trudno w to uwierzyć, ale w tej chwili tak jest. Myślę, że Mou niezależnie od tego czy odejdzie czy nie będzie chciał dołożyć jeden puchar do swojej kolekcji. Real jest podrażniony meczem w pół finale LM, gdzie zabrakło im niewiele. Atletico ? Z całym szacunkiem dla nich, ale na ostatnie 5 derbów Madrytu ... wszystkie przegrali. Teoretycznie każda passa kiedyś się kończy ale myślę, że nie w tym momencie.

Drugi mecz to zupełnie inna historia. Tottenham, który traci 1 pkt. do Arsenalu ma swoją ostatnią szansę na &quot;wyszarpanie&quot; upragnionej LM. Sunderland teoretycznie nie gra o nic. Na pewno nie położą się na boisku, ale motywacja teoretycznie niższa. Przy okazji Arsenal gra na wyjeździe z Newcastle, które potrafi czasem sprawić niespodziankę. Tylko 3 punkty mogą dać kogutom sukces.

edit : achhh no mój Real, nie wiem jak oceniać ten mecz, czy to mój błąd, czy pech. Tottenham w końcówce wszedł a i tak -10 zł ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Tak więc zbliża się weekend, więc trzeba coś ugrać. Nie ma co się zrażać niepowodzeniem w pierwszym kuponie tylko trzeba z zimną głową podejść do typowania ????

#2✅

Piłka nożna - Hiszpania - Primiera Division✅
Valencia - Granada
kurs : 1,25

Real Sociedad - Real Madryt
typ : BTS
kurs : 1,35

AKO : 1,68
stawka : 15 zł
ewentualna wygrana : 25,30 zł

Dwa bardzo ważne mecze dla układu tabeli w lidze. Sociedad gra z Realem, więc może stracić punkty co daje szanse Valencii na miejsce gwarantujące udział w LM. Granada nie gra o nic i myślę, że Valencia powinna wygrać ten mecz.

BTS&#39;s w drugim meczu jest bardzo prawdopodobny. Z jednej strony Sociedad walczący o miejsce dające LM, który cały sezon zaskakuje wszystkich ligowych potentatów. Z drugiej wielki Real, który nie ważne jakby nie grał, może strzelić bramkę. Jedna kontra, jeden strzał CR7 i może być gol.

Kursy nie powalają, ale nic nie poradzę. Gram to co uważam za słuszne ????

edit : Wszystko ładnie wpadło, Valencia lekko na styk, ale luzik.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#3✅

Piłka nożna - Europa - Liga Mistrzów✅
Borussia Dortmund - Bayern Monachium
typ : różne narodowości w składzie otwierającym - under 9.5
kurs : 1,40
stawka : 30 zł
ewentualna wygrana : 42 zł

na ten typ wyjątkowo zmieniam buka - Unibet

Typ podchwycony z tematu http://forum.bukmacherskie.com/f44/final-borussia-dortmund-bayern-monachium-25-maj-wembley-anglia-20-45-a-91527-2.html#post3624444. Kurs mały, ale warty ryzyka. Myślę, że w finale nie będzie niespodzianek kadrowych.
przwidywane ( według mnie ) składy :

Bayern :

Neuer - Alaba - Dante - Boateng - Lahm - Schweinsteiger - Martinez - Mueller - Robben - Ribery - Mandzukić

Borussia :

Wiedenfeller - Schmelzer - Subotic - Hummels - Piszczek - Gundogan - Bender - Reus - Grosskreutz - Błaszczykowski - Lewandowski

Podkreśleni są obcokrajowcy - pamiętać, że Kuba, Piszczek i Lewy &quot;tworzą&quot; jedną narodowość

Tak więc mamy Austriaka, Brazylijczyka, Hiszpana, Holendra, Francuza, Chorwata, Serba i Polaków ( jeśli źle policzyłem proszę o sprostowanie ). Wychodzi 8 narodowości.

Jeśli chodzi o możliwe zmiany zagrażające underowi 9.5 w składach to moim zdaniem mogą być to : Van Buyten za Boatenga, Sahin za Grosskreutza i Santana za Hummelsa ( co jest prawie niemożliwe )

Podsumowując dość ciekawy typ, który jest w miarę prawdopodobny. Jeśli się mylę proszę o korekty ;)

edit : tak więc jest budżet na niedzielne granie, zupełnie inaczej ogląda się mecz, kiedy już przed nim dowiadujesz się, że wygrałeś, pozdrawiam

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#4✅

Piłka nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa✅
Piast Gliwice - Korona Kielce
typ - BTS
kurs - 1,90
stawka : 5 zł
ewentualna wygrana : 9,50 zł

Analiza nie będzie zbyt obfita. Piast to drużyna mająca aspiracje na puchary, będzie gryźć trawę, żeby sprawić niespodziankę sezonu, na dodatek gra u siebie. Korona to jedna najbardziej ambitnych drużyn ligi, uskrzydlona ostatnim zwycięstwem powinna strzelić co najmniej jedną bramkę.

edit : Kocham BTS&#39;y, 35 min i już bez nerwów. Stawka mała, więc wygrana też nie zbyt duża, ale zawsze coś ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#5⛔
Piłka nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa⛔
Widzew Łódź - Legia Warszawa
typ : 2
Espanyol Barcelona - FC Barcelona
kurs : 1,55
AKO : 2,33
ewentualna wygrana : 11,62 zł
Analiza bardzo skromna, jeżeli można to nazwać analizą. Legia w tej kolejce może sobie zapewnić mistrza a potem na spokojnie dawać szanse swojej młodzieży.
Barcelona gra o honor, myślę, że ciągle w nich siedzi &quot;plama&quot; pozostała po dwumecze z Bayernem. Derby to podwójna motywacja, więc powinni dać sobie radę.
Ten typ z Legią trochę na styk ale nie miałem czasu ????
edit : Co tu dużo gadać, Legia zaskoczyła - tyle, że negatywnie. Tylko i wyłącznie mój błąd. Barca weszła, ale ... no właśnie ...

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Kolejny dzień, kolejne typy, ale nic na siłe ;)
Na tą niedziele zmieniam buka na Bet365

#6⛔

Jagielonia Białystok - Śląsk Wrocław
kurs : 1,80

Piłka nożna - Portugalia - Puchar Portugalii⛔
Benfica - Victoria Guimaraes
typ : Benfica strzeli w obu połowach

Malaga - Deportivo La Coruna
kurs : 1,57

AKO : 5,08
ewentualna wygrana : 25,40 zł

Jaga ma fatalną passę, od 4 spotkań nie strzeliła gola. Lekko mówiąc gra bardzo źle. Więc dlaczego BTS ? Grają u siebie, dlatego myślę, że najwyższa pora strzelić gola. Nie mówiąc już o zdobyczy punkowej bo 4 ostatnie mecze to aż 0 pkt. w ich wykonaniu. Śląsk walczy o puchary. Mam nadzieję, że będą chcieli wykorzystać potknięcie Piasta i pomogą mi w trafieniu BTS&#39;u.

Benfica przegrała w tydzień wszystko co najważniejsze. Puchar to jedyne trofeum, które mogą zdobyć. A jak zdobyć to wielkim stylu. Muszą odzyskać zaufanie kibiców.

Ostatni mecz to mecz dwóch grających &quot;o coś&quot; drużyn. Malaga walczy a raczej broni pozycji dającej możliwość zagrania w pucharach. Deportivo gra o utrzymanie. Myślę, że będzie to mecz walki i powinny paść bramki, remis nikogo nie urządza.

edit : Benfica ? Szkoda gadać ... ???? Jaga i jej gra ? Dno ... ???? Ostatni typ wszedł, ale to już nic nie zmieniło ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Stwierdziłem, że zostanę na Bet365 i tam będę inwestować.

#7⛔

Piłka nożna - Niemcy - Play Offy Bundesliga✅
Kaiseslautern - Hoffenheim
typ : Kaiseslautern strzeli gola

Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa
typ : Zagłębie strzeli gola
kurs : 1,22

AKO : 1,52
stawka : 20 zł
ewentualna wygrana : 30,40 zł

Kaiseslautern goni wynik gola muszą zdobyć, grają u siebie

Zagłębie to dość solidna ekipa. Myślę, że na swoim terenie jedna na pewno wpadnie. Obrona Polonii w tej rundzie nie zachwyca.

edit : średnio to wygląda, ale cóż, trzeba się uczyć na błędach :razz:

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#8⛔

Piłka nożna - Rumunia - Liga 1⛔
Concordia - Pandurii
stawka : 12 zł
ewentualna wygrana : 21,60 zł

Concordia walcząca o utrzymanie + Pandurii grające o europejskie puchary = mecz walki, czyli mój kochany BTS.

edit : moje obliczenia zawiodły, no nic ...

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#9✅
Piłka nożna - Irlandia - Premier Leauge✅
St. Patricks - Dundalk
kurs : 1,28
Piłka nożna - Rumunia - Liga 1✅
Steaua Bucharest - FC Brasow
Piłka nożna - Niemcy - Play Offy II Bundesliga✅
Dynamo Dresden - Osnabruck
typ : Dynamo strzeli gola
kurs : 1,16
AKO : 2,24
ewentualna wygrana : 11,20 zł
Krótko zwięźle i na temat. St. Patricks potentat do mastera, ostatnio nieźle grają.
Steaua od 2 meczy bez zwycięstwa w ostatniej kolejce u siebie będą chcieli wygrać - Brasow nie gra o nic.
Dresden goni wynik, muszą coś strzelić.
edit : Jest ok ;) dość gładko weszło i bardzo dobrze bo nie nikt nie lubi się stresować. Trzeba podtrzymać passę ????
Po następnym kuponie krótkie podsumowanie !

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#10⛔

Piłka nożna - Rumunia - Liga 1⛔
Petrolul - Gaz Metan
kurs : 1,28

Piłka nożna - Polska - I Liga✅
Sandecja Nowy Sącz - Cracowia Kraków
kurs : 1,53

AKO : 1,97
ewentualna wygrana : 9,85 zł

Petrolul gra o puchary, Gaz Metan o nic większego chyba, że o prestiż.

Cracowia walczy o awans, Sandecja na bezpiecznej pozycji.

Analiza skromna ale czasu brak ????

edit : Cracowia weszła a Petrolul ... co się tam działo - 6 czerwonych kartek, żółtych nawet nie liczyłem, masakra. - 5 zł PFFF ????

Statystyki jutro ew. może uda mi się jeszcze dziś.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Podsumowanie 10 gier :
kupony trafione : 4
kupony nietrafione : 6
trafność : 40 %
budżet początkowy : 100 zł
budżet po 10 grach : 76 zł
saldo : -24 zł
yield : -21,4 %

Ogólnie spodziewałem się lepszego wyniku, ale po dłuższym namyśle stwierdziłem, że nie ma się co załamywać i trzeba spokojnie grać dalej. Zimna głowa to podstawa. Zaraz zobaczę ofertę i ogień !!!

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#11✅

GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok
kurs : 2

Żużel - Polska - PLH ZWROT
Włókniarz Częstochowa - Stal Gorzów
kurs : 4,50

AKO : 9
ewentualna wygrana : 45 zł

Pierwszy mecz to walczący o utrzymanie GKS z grająca tzw. dno totalne Jagiellonią. Myślę, że GKS strzeli gola bo ten mecz musi wygrać a Jaga ? Jaga po tak fatalnej serii kiedyś po prostu musi strzelić. Daję im ostatnią szansę, już raz mnie Jadźka zawiodła ????

Drugie spotkanie to polski żużel. Szczerze ? Nie znam się, ale mój tato się interesuje i doradził mi ten typ. Sprawdzę dziś jego wiedzę. Brzmi to bardzo amatorsko ale cóż ... :razz:

edit : http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/16028
Jak można przeczytać mecz został odwołany. Mój buk rozliczył mi kupon bez tego zakładu czyli tylko mój fartowny BTS. Więc moja wygrana to 10 zł. Zawsze coś ;)

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#12✅

Piłka nożna - Niemcy - DFB Pokal✅
Bayern - Stuttgart
kurs : 1,18

Widzew Łódź - Podbeskidzie Bielsko Biała
typ : X2
kurs : 1,30

AKO : 1,53
ewentualna wygrana : 30,68 zł

Bayern ? Myślę, że potrójna korona to ich obowiązek i nie dadzą sobie odebrać tego trofeum. Kurs malutki ale nie mam na to wpływu :razz:

Podbeskidzie stoczy swoją ostatnią &quot;bitwę&quot; o utrzymanie, muszą wygrać jeśli chcą o tym myśleć. Potknięcie GKS&#39;u z Jagą tylko powinno dać im jeszcze więcej wiary w siebie. Górale to waleczny zespół i mam nadzieję, że to udowodnią.

edit : Bayern nerwowo, ale jest git, każda wygrana cieszy !

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#13⛔

Real Madryt - Ossasuna Pampeluna

Piłka nożna - Hiszpania - Primiera Division⛔
Sevilla - Valencia
typ : X2
kurs : 1,35

Deportivo La Coruna - Real Sociedad
typ : Sociedad strzeli gola
kurs : 1,20

AKO : 2,02
ewentualna wygrana : 40,40 zł

Real gra ostatni mecz pod wodzą Mou, atmosfera jest średnia, skład baaardzo okrojony, więc wszystko wskazuje za niespodzianką. Jednak ja gram czystą 1 po skromnym kursie. Ossasuna przyjeżdża z rezerwową obroną. Rezerwowi Realu być może mogą odpuścić, ale tak czy siak mają większy potencjał i zawodnicy pokroju Moraty marzą o podstawowym składze, a gdzie pokazać umiejętności jak nie w takim meczu ?

Valencia gra o puchary z dość dobrym zespołem czyli Sevillą. Myślę jednak, że powinni tu wygrać. Ja biore 2X po to by zabezpieczyć się przed jakąś niespodzianką.

Ostatni mecz to walka drużyn z &quot;ambicjami&quot;. Jedni o puchary, drudzy o utrzymanie. La Coruna ma obronę dziurawą jak szwajcarski ser, teoretycznie nie są w strefie spadkowej, ale i tak powinni ten mecz wygrać, bo nawet ostatnia drużyna może ich prześcignąć po tej kolejce. To tylko tworzy szanse dla Sociedad, które musi wygrać, by myśleć o LM. Bramka gości to kwestia czasu. W ofensywie mają przecież wielki potencjał.

edit : załamka załamka załamka, Valencia dała brzydko mówiąc dupy i tyle, reszta dość gładko ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#14⛔

Piłka nożna - Hiszpania - Segunda Division✅
Almeria - Girona
typ : Almeria strzeli gola
kurs : 1,11

Piłka nożna - Finlandia - Veikkausliga⛔
MyPa - JJK
typ : 1X
kurs : 1,22

Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
typ : Śląsk strzeli gola
kurs : 1,44

Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów
typ : 1X
kurs : 1,53

AKO : 3
stawka : 10 zł
ewentualna wygrana : 30 zł

W pierwszym meczu grają dwie drużyny walczące o bezpośredni awans do pierwszej ligi. Obie drużyny muszą wygrać, by nie grać w barażach. Almeria ma atut własnego stadionu i tutaj upatruję swoją szansę. Kurs skromny ale nic nie poradzę.

Drugie spotkanie to mecz dość solidnej drużyny i ekipy, która kompletnie zawodzi. Myślę, że MyPa spokojnie sobie poradzi ze słabym JJK.

Następny mecz, czyli moim zdaniem mini hit kolejki. Legia podejmuje byłego mistrza. Oba teamy mają zapewnione puchary. Jednak Śląsk przegrał z Legią w pucharze Polski i mam nadzieję, że będą mieli ochotę na rewanż.

Ostatnie spotkanie to słaba w tym sezonie Jaga i tak samo słaby Ruch, który pod koniec miał lekki zryw. Mam nadzieje, że Jaga w ostatnim spotkaniu sezonu w końcu przełamie złą passę. Ruch ma zapewnione utrzymanie, ponieważ Polonia jest bez licencji. Jestem dobrej myśli.

edit : Ta przegrana to tylko i wyłącznie moja wina ...

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#15⛔

Piłka nożna - Polska - Liga U21⛔
Polonia Warszawa U21 - Pogoń Szczecin U21
kurs : 1,61
ewentualna wygrana : 16,10 zł

Cała MESA Poloni gra dziś w Ekstraklasie, więc kto tu będzie śmigał ? Chłopcy po 15/16 lat ? Pogoń powinna dać rade ????

edit : 3:3 i nie wie czy mam się śmiać czy płakać

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#16✅

Piłka nożna - Świat - Reprezentacje mecze towarzyskie✅
USA - Niemcy
kurs : 1,44
stawka : 30
ewentualna wygrana : 43,20 zł

Mecz towarzyski, więc nikt tu szachować nie będzie, raczej będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony. Niemcy to Niemcy - oni zawsze są perfekcyjni. USA też ma dość spory potencjał.

edit : po raz kolejny - kocham BTS&#39;y, 52 min. !

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#17⛔

Piłka nożna - Świat - Reprezentacje mecze towarzyskie⛔
Polska - Liechtenstein
typ : Polska -2.5
kurs : 1,90
ewentualna wygrana : 9,50 zł

Nie chce mi się wierzyć, że nasi rezerwowi nie dadzą rady wysoko ograć Liechtenstein. Nie chce mi się wierzyć, że naszym rezerwowym nie zależy na tym by pokazać się trenerowi. Chyba, że jest coś o czym ja jeszcze nie wiem ?

edit : no coment ...

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
#18⛔

Polska - Liechtenstein
typ : over 2.5
kurs : 1,36

Egipt - Bostwana
kurs : 1,20

AKO : 1,63
ewentualna wygrana : 16,30 zł

Martwi mnie to, że w ostatnich 5 spotkaniach Liechtenstainu nie padł żaden over 2.5 ! Tak więc myślę - każda seria kiedyś się kończy i dziś będzie over, może i już w pierwszej połowie. W końcu co jak co, ale Polska nawet i składem C ma większy potencjał niż dzisiejszy przeciwnik.

Drugie spotkanie to też mecz towarzyski i też myślę, że Egipt nawet rezerwami powinien sobie poradzić z Bostwaną. Oby ...

edit : Polscy zawodnicy szczęśliwie przedłużyli Liechtensteinowi tą jak dla nich dobrą passę, echh ... A Egipt ? Chyba jedyny możliwy komentarz to jest niecenzuralne słowo, więc się powstrzymam ;)

Do góry Bottom