>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

K-1 World Grand Prix

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

K-1 Production team
ogłosiło zmartwychwstanie K-1 , publikując grafik turniejów na obecny rok.
Zaplanowane jest siedem turniejów wagi ciężkiej (K-1 World GP) i średniej (K-1 World MAX):​

27 maj:
na oficjalne powstanie K-1 zaplanowano spektakularny turniej K-1 w Madrycie.

Czerwiec-Październik:
turnieje w USA, Europie i Azji.

Wrzesień:
Regionalny turniej w Los Angeles.

Październik:
K-1 World GP Finał 16 ( najlepszych 16 zawodników stoczy bój o finał ) w Azji.

Listopad:
Finał K-1 World MAX w Azji (pula dla zwycięzcy $300,000).

Grudzień:
Finały K-1 World GP w Nowym Jorku
. Pula nagród 1.500.000 $ . Zwycięzca zgarnie 1.000.000 $ a nie jak w poprzednich latach 400.000 $ .

Od końcówki stycznia 2012, K-1 Global Holdings Limited pracowało nad odbudową marki K-1, zbierając najlepszych zawodników, miejsca, sponsorów i media oraz organizując wszystko. W ciągu najbliższych tygodni powinny pojawić się szczegóły każdego z turniejów, włącznie z datami, miejscami i listą zawodników.​

Możemy się spodziewać i na pewno zobaczymy samej ścisłej czołówki zawodników od Sponga , Saki , Ghite , Shiltsa , Zimmermana , Le Bannera i zapewne Crocopa i innych . Gale przeważnie były oferowane graczom do grania przez bukmacherów . Daje sobie rękę uciąć gdyby ta informacja pojawiła się parę miesięcy wcześniej Overema na pewno byśmy nie zobaczyli w UFC .
Zacieram ręce i czekam na gale​

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Miejmy jedynie nadzieje, że to pewna informacja i że będzie można obstawiać to u jakiegoś konkretnego buka!

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Walki:
K-1 MAX
Mike Zambidis(Greece) vs Chahid Oulad El Hadj(Morocco)
Andy Souwer(Holland) vs Abraham Roqueñi(Spain
Artur Kyshenko(Ukraine) vs Su Hwan Lee(South Korea)
Xu Yan(China) vs Yasuhiro Kido(Japan)
Gago Drago(Armenia) vs Andy Ristie(Suriname)
Yuji Nashiro(Japan) vs Reece McAllister (UK)
Harut Grigorian(Belgium) vs Murthel Groenhart(Holland)
Longern Superpro Samui(Thailand)vs Chris Ngimbi(Congo)

SUPERFIGHT
Mosab Amrani(Morocco) vs Zeben Diaz(Spain

EVENT DETAIL
Time:
Sunday, May 27, 2012
Doors Open: 17:30
Opening Fight: 18:15
Opening Ceremony: 20:00
(Central European Time)

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Turniej K-1 Glory w Stambule . 12 kwietnia sobota , walka po godz. 20
Tyrone Spong - 1.30✅ -
Unibet .
Dla mnie podkreślam że dla mnie to tzw. pewniaczek . Spong nie dość że to mój ulubiony zawodnik K1 to na chwile obecną najlepszy zawodnik na świecie w wadze półciężkiej .
Deklasuje wszystkich po drodze od kilku już lat . Świetne kombinacje , technika czy kopnięcia . Poza zasięgiem dla innych a na pewno dla obecnego jego rywala który nie dość że gra z trzy ligi niżej to technicznie przewaga kolosalna .
Gram przeważnie w unibet i nawet nie patrzyłem czy inne buki też to maja w ofercie .
Spong KO lub TKO . Poniżej ostatnia walka Sponga z Glory 11 .

Otrzymane punkty reputacji: +1
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Spong tylko w betcity jako taki kurs 1.30✅ wszędzie pospadało . Śmiało można grać też Gokhana Sakiego 1.25✅
W finale Saki wygrywa przez kontuje Sponga ( łamie prawdopodobnie nogę podczas kopnięcia Sakiego )
Wczoraj na wadze , że będzie aż taka jeszcze przewaga fizyczna to nie przypuszczałem .

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom