>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kłotnia

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Choć nie sądzę, by ElitTyper zasłużył na tworzenie nowego tematu dot. jego osoby to nie chcę zaśmiecać działu Kupony, a postawa niektórych osób mnie dobija...
Poza tym spójrzmy kto staje w obronie Elita - w większości userzy z &lt;50 postami czyli tacy, którzy na forum za długo nie siedzą... Jak dla mnie autor tego tematu jest zwykłym oszustem. I nie wciskajcie mi kitu, że stawka nie ma znaczenia - inaczej patrzy się na kupon za &quot;dwójkę&quot;, inaczej jeśli jest grany grubo... Chodzi o zwykłą uczciwość...
Poza tym żaden z niego &quot;Wielki&quot; - typy jak typy...
Przemyśl co napisałeś i sie zastanów.., czy ilość postów w tym momencie ma jakieś znaczenie ?
Po drugie na forum dołączyłem niedługo po Tobie.. a ze mam tyle postów, proste nie jestem jak to piszcie &quot;nabijaczem postów: choć dla mnie nie ma to większego znaczenia czy ja mam 10, a ktoś ma 1000.
Tym zdaniem dałeś nam do zrozumienia użytkownikom z &lt;50 postami że nie masz do nas szacunku, napiszę jeszcze raz posty tutaj nie mają nic do rzeczy..
Nie jeden co ma 10 postów, albo nawet 0 może przeglądać forum codziennie, brałeś to pod uwagę?
Co do tego co napisał Alex76, zgodzę się z tym podaniem kuponu po fakcie mógł sobie dać spokój, chociaż ja także takie błędy popełniałem, ale mnie jakoś nikt nie zjechał mimo to mam nauczkę aby tego nie robić.
Panowie proszę oczyśćcie ten temat i zawieśmy broń..
Na dalszą dyskusję zapraszam na PW z mojej strony koniec.
Pozdro,
Oczywiście liczyłem się z takim zarzutem. Pisząc mojego posta rzeczywiście stwierdziłem, że moja uwaga może zostać potraktowana przez userów mających mniej postów jako brak szacunku wobec nich. M.in. dlatego użyłem słowa &quot;większość&quot;. Tego moi krytycy już nie zauważyli, najlepiej zgnoić.
czy ilość postów w tym momencie ma jakieś znaczenie ?
Oczywiście. Zasadnicze. Ilość postów jest (w WIĘKSZOŚCI przypadków) odzwierciedleniem aktywności użytkownika na forum. Osoba, która wchodzi do tematu, napisze jaki to Elit nie wspaniały, zabiera jego wielkie typy i ucieka raczej słabiej zna realia tematu a przede wszystkim jego poprzednie &quot;zasługi&quot;, których nawet ja nie znam w 100% a jestem na forum ponad rok...
Co do tego co napisał Alex76, zgodzę się z tym podaniem kuponu po fakcie mógł sobie dać spokój, chociaż ja także takie błędy popełniałem
Hehe, wątpie by była to pomyłka ze strony Elita...
Jednak Elit jest jak każdy użytkownikiem i powinien stosować się do regulaminu a tego nie robi.
Amen.
P.S. Do moderatorów --&gt; Podobny temat, dot. skanów już gdzieś jest, mam tego świadomość, ale zwróćmy uwagę, że sprawa ta zaśmieca forum, a &quot;cieszy się sporą popularnością&quot;. Poza tym to Hyde Park :p

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie będzie kłótni na forum. Tutaj wzajemnie sobie pomagamy, tak aby ograbić jednego wroga... bukmachera, a nie Elita czy innego użytkownika. Skupmy się zatem na obstawianiu i wygrywaniu, oraz pomocy innym mniej doświadczonym graczom.
Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom