91,5K grzesio Forum VIP Listopad 3, 2006 #1 Od pewnego czasu mam takie oto problem : Czy to tak ma każdy czy ja mam jakiś bład ??? Bo jak widze po zdjęciach , FAQu na BAH , to tam powinno być wpłata/wypłata , dane osobowe itp.
Od pewnego czasu mam takie oto problem : Czy to tak ma każdy czy ja mam jakiś bład ??? Bo jak widze po zdjęciach , FAQu na BAH , to tam powinno być wpłata/wypłata , dane osobowe itp.
2 flinstone Użytkownik Listopad 3, 2006 #2 Hmmm .cos masz nie tak... Poiwnny byc odnosniki do opcji konta... Moje konto gracza, Wplata/ wyplata... Moj profil..
Hmmm .cos masz nie tak... Poiwnny byc odnosniki do opcji konta... Moje konto gracza, Wplata/ wyplata... Moj profil..
4,8K doberman Forum VIP Listopad 3, 2006 #4 Może być to spowodowane przeglądarką jak kolega wspomina chodź nie koniecznie jest kilka opcji spróbuj inną przeglądarką i napisz tutaj efekt
Może być to spowodowane przeglądarką jak kolega wspomina chodź nie koniecznie jest kilka opcji spróbuj inną przeglądarką i napisz tutaj efekt
91,5K grzesio Forum VIP Listopad 3, 2006 #5 Dzieki. Zmieniłem na IE i działa wszystko. A niewiecie może co trza zmienić w Mozilli żeby działało.